Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 495
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Плевен / София
Рени, таман снощи спомена, и ето ти Joy

Аз продължавам да мисля, че Гедиз наистина има намерение да не позволява на Санджар повече да наранява Наре. Да, приятел му е на Ефето, но това неговото вече е прекалено. Ако ще става камикадзе - да става! Стига, стига е разплаквал нашето момиче! Да беше си седял в неведение, то и без това имаше пак приказки, че Наре не е права, че Гедиз е мошеник... Ай сиктир!
Гедиз правилно сплаши Елван, че каквато е цапната в устата, веднага ще го изръси на Наре.
Интересно Нуша бременна ли е, или инсценировка Stuck Out Tongue Winking Eye
Искам да видя суратя на Санджар, като чуе новината Blush
И аз. Не можахме да избягаме от клишето с бременността...При Санджар "хващат" от раз...
Благодаря за превода

# 301
  • На луната
Гедиз може да има един милион намерения, ама нищо не зависи от него. А и на този етап, заплахите му не хващат декиш Simple Smile
Решенията и чувствата са си на Наре. Дали ще плаче, или ще тича да спасява Санджар, с цената на всичко, пак си е нейно решение
Санджар е тръгнал да се сбогува, и думите на приятелят му, даже са му добре дошли. Наре му каза, че не може да му прости, и вече между тях всичко е приключило. Така че, Гедиз е най-доброто, което би пожелал за Наре и Мелек, след като него няма да го има. Знам че не вярвате, че може да му се случи такава трансформация Simple Smile Simple Smile но за мен е напълно допустимо.
.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 12:52 от Alaska 80

# 302
  • Яко в Матрицата...
Аляска, в турско дизи всичко е възможно Joy Напълно възможно е Санджар да реши, че решението за безопасността на любимите жени само му е дошло на крака - приятелят Гедиз. Но все пак ми се иска Санджар да не става убиец. Не ми е най-любимият герой, вярно, ама не искам да убива.

# 303
Еве, аз мисля, че е инсцениривка... Някак не ми се вярва Санджо да се сдобие с друго дете...

Рени, аз твърдо вярвам, че няма да стане убиец  и Наре ще е тази, която ще постигне това...не Гедиз с  предизвикване на ревността.

Цитат
Така че, Гедиз е най-доброто, което би пожелал за Наре и Мелек, след като него няма да го има. Знам че не вярвате, че може да му се случи такава трансформация Simple Smile Simple Smile но за мен е напълно допустимо.
Аляска, за мен също...Санджар вече не е онзи Санджар...откак видя истината, човекът започна да се променя/ реакцията му за снимката/. Наре остана изумена...разбра, че се променя.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 12:53 от savovas

# 304
  • На луната
Еве, аз мисля, че е инсцениривка... Някак не ми се вярва Санджо да се сдобие с друго дете...
Рени, аз твърдо вярвам, че няма да стане убиец  и Наре ще е тази, която ще постигне това...не Гедиз с  предизвикване на ревността.
И аз така Simple Smile
Натовариха героят Санджар  с толкова негативи досега, че само убиец му липсва да стане Simple Smile
Акън или ще успее да избяга, или ще стане някое чудо на чудесата и Санджар собственоръчно ще го отведе в полицията, или някой друг ще му види сметката, преди него.

# 305
Ясно е, че няма да стане убиец Санджар и няма да замине никъде, но много се дразня, че всичко се върти около него и нежната му душевност. Ама много!
Наре е толкова измъчена и изстрадала, а се налага още да бяга подир него и да прави невероятни акробатики, за да го върне в пътя.
Разбирам дотук, че за драгите ни сценаристки всъщност Санджар е най-голямата жертва тук и всички трябва да му помогнат.
Сори, ама за мен не е така.
Санджо толкоз ли акъл няма, да предположи какво ще причини на двете си момичета, с невероятно тъпите си решения? Щял да им осигури светло бъдеще без себе си... Хади бе!
Може и да не ви харесва мнението ми, но е такова.
Ето сега и Гедиз ще направят лош, само и само да блесне Ефето. Ама аз лично няма да го обвиня. Нека Гедиз направи всичко, за да спрат сълзите на Наре! Пък нека да е само опити... пък Наре да мислела друго и да зяпа в захлас Санджар, щото бил й повярвал, видите ли! Голям смях, голям! Всичко, в името на щастието на Ефето!
Досега свирихме на една струна, сега минаваме на другата.

# 306
Ясно е, че няма да стане убиец Санджар и няма да замине никъде, но много се дразня, че всичко се върти около него и нежната му душевност. Ама много!
Наре е толкова измъчена и изстрадала, а се налага още да бяга подир него и да прави невероятни акробатики, за да го върне в пътя.
Разбирам дотук, че за драгите ни сценаристки всъщност Санджар е най-голямата жертва тук и всички трябва да му помогнат.
Сори, ама за мен не е така.
Санджо толкоз ли акъл няма, да предположи какво ще причини на двете си момичета, с невероятно тъпите си решения? Щял да им осигури светло бъдеще без себе си... Хади бе!
Може и да не ви харесва мнението ми, но е такова.
Ето сега и Гедиз ще направят лош, само и само да блесне Ефето. Ама аз лично няма да го обвиня. Нека Гедиз направи всичко, за да спрат сълзите на Наре! Пък нека да е само опити... пък Наре да мислела друго и да зяпа в захлас Санджар, щото бил й повярвал, видите ли! Голям смях, голям! Всичко, в името на щастието на Ефето!
Досега свирихме на една струна, сега минаваме на другата.
Еве, ма то се очакваше още от самото начало, че така ще стане като си отвори очите. И затова Наре толкова криеше истината от него. Знаеше какво ще последва.
Напълно нормално е Санджар първосигнално да иска да се накаже за това, което й причини, без да осъзнава друго/ в един момент ще го направи/.

Не мисля, че ще направят Гедиз лош. Та той е наясно, че не може да спре сълзите на Наре. Опитва се и той да спре приятеля си.

# 307
  • На луната
Сценаристките ни подготвиха за такова развитие още в началото.
Не напразно Санджар каза не веднъж( в случай, че някой случайно не е чул Simple Smile ), че ако повярва, това ще е краят за Акън и за него.
Та сега няма как ей така, само защото Наре го е помолила, да се откаже от това. Клетва даде човека.
Санджар не е най-голямата жертва в случая, а една от жертвите. И за да се опитват да го спасят толкова хора, явно има защо. Каврук беше готов, да убие вместо него, но се размина само с годеж. Не е толкова черен Санджар бе, хора. Simple Smile Simple Smile
Един нормален човек, със своите добри и лоши страни. Със своите грешки, вини, и съмнения.
Истината го тресна като гюлле, нищо че девет години му я навират в лицето. Сега как да живее с мисълта, че неговата Наре е минала през цялата тази агония, и той е бил един от виновниците за това. Дори съм сигурна, че се смята за основният виновник. Смята се за неин убиец, даже.
Как да иска да живее, след като тя няма да му прости, и той няма да си прости.
Що се отнася до Мелек, тя не беше причина за майка й, да остане жива, какво остава за баща й.

# 308
Сега как да живее с мисълта, че неговата Наре е минала през цялата тази агония, и той е бил един от виновниците за това. Дори съм сигурна, че се смята за основният виновник. Смята се за неин убиец, даже.

Що се отнася до Мелек, тя не беше причина за майка й, да остане жива, какво остава за баща й.
С червеното съм съгласна...обаче Мелек беше причина майка й да живее. В момента, в който разбра, че е дете на любовта, Наре остана жива. Дори когато за втори път се качи на скалата...именно Мелек я свали, преди да е разбрала, че не е убила Акън.

# 309
От трейлъра ми се стори, че Менекше пометна още преди да е разбрала, че е бременна.
Може би, след като припадна Локи я е закарал в болница и там са и съобщили, че е пометнала.
Тя едва ли е знаела за това иначе да го е използвала, като оръжие.
Думите- "Била е бременна", не знам кой ги казва, защото гледам без звук, но миналото време в тях също ме навеждат на тази мисъл.
Може би тове ще е поредната вина, с която Санджар ще се натовари.

Виждам, че острата реплика на Гедиз към Елван, вече се превръща в мантра за всички, които търсят всеки дребен повод, за да поочернят образа му.
Сериозно ли!
СЦ може и да пропукат светлия му образ, не е изключено.
Но до момента- харесва ли ни или не, той е единствения, който поставя чувствата на Наре над своите.

Никакви наченки от Акън и посланика...
Какви ли ги вършат?

Става ми мъчно вече за Наре!
Привидно най- крехка, демонстрира най- голяма сила.
И не му се вижда края...

# 310
  • На луната
Сега как да живее с мисълта, че неговата Наре е минала през цялата тази агония, и той е бил един от виновниците за това. Дори съм сигурна, че се смята за основният виновник. Смята се за неин убиец, даже.

С червеното съм съгласна...обаче Мелек беше причина майка й да живее. В момента, в който разбра, че е дете на любовта, Наре остана жива. Дори когато за втори път се качи на скалата...именно Мелек я свали, преди да е разбрала, че не е убила Акън.
Имах предвид вторият й опит за самоубийство.
Щом имаше вариант, да избяга с Мелек от Санджар в Америка, можеше да опита да го направи вместо скалата, но филм да става Simple Smile

П.п Сега прочетох и Джулия07 Simple Smile
Е, как пък ще е черна точка предупреждението на Гедиз, към Елван Thinking
Също смятам, че това е опит да я предпази. Вероятно е наясно, че само това й липсва сега на Наре Simple Smile
Още чувство на вина, и угризения.

# 311
Джулия,  от консумирането на брака мина доста време...няма начин да не е разбрала, че е бременна, ако наистина е била. Особено пък Нушка. Досега такава инсценировка не й трябваше. Но сега...след изгонването е добре дошло, да каже, че е била бременна и пометнала/след като Наре я бутна/...пък й "свидетел" си има.

Аляска, разбрах какво имаше предвид...но както написах... Мелек я свали...

# 312
Джулия,  от консумирането на брака мина доста време...няма начин да не е разбрала, че е бременна, ако наистина е била. Особено пък Нушка. Досега такава инсценировка не й трябваше. Но сега...след изгонването е добре дошло, да каже, че е била бременна и пометнала/след като Наре я бутна/...пък й "свидетел" си има.

Аляска, разбрах какво имаше предвид...но както написах... Мелек я свали...

Да, това и аз си го мислех.
Ако се окаже, че не е подозирала ще е странно, но щях да го приема, като  поредната пукнатина в сценария, каквито има във всички сериали, които съм гледала Smirk

# 313
  • На луната
Абе има нещо гнило в Мугла?
(Сори, ама там ли ни се развиваше действието? Blush )
Как пък точно пред Локи взе, че пометна. Съмнителна ми е тая Менекше и туй то.

# 314
Абе има нещо гнило в Мугла?
(Сори, ама там ли ни се развиваше действието? Blush )
Как пък точно пред Локи взе, че пометна. Съмнителна ми е тая Менекше и туй то.
Ами насъбра и се и последствията са на лице.
Санджар я унизи пред всички- изгони я.
Мечтата и да е господарка в конака рухва пред очите и.
Елван и свали половината скалп Smirk
Ако и Локи и е изпял, някоя заплашителна песничка от неговите Smiley

Само си гадаем, пък какво ще излезе...

Общи условия

Активация на акаунт