Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 141
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Яко в Матрицата...
Даа, новото къде е много сладко, точно като за трите дами Grinning Обожавам тези цикламени китки, в Турция им викат Bodrum çiçeği.

# 661
  • На луната
Привет Coffee
Не успях да гледам много снощи, но четох тук там, та ми се изясни картинката.
Драмата е била както винаги в изобилие.
Санджар е ударил дъното, т.е вече е дори под дъното. Confused
Видях една сцена обаче, която ми хареса много.
Садъчите прегърнати, и Гедиз утешава Санджар.
Много истинска сцена беше, признавам си, докосна ме на всички нива. Един такъв приятел да имаш, и сто врагове не са страшни. Толкова се радвам, че не развалиха образа на Гедиз и го оставиха, като един слънчев лъч да огрява цялата тази тягостна драма. Искрено се надявам, да не променят това.
Споделям мнението на Еваджелин, че издавайки ни финала в трейлъра, развалят почти цялото въздействие и очакване. Ако вече не я бях гледала, щях да почувствам сцената по-силно.
Много се ядосах на Санджар, че остави Наре да виси в колибата и да го чака. Един смс, нямаше да му отнеме нито време нито усилия, ама сценаристка им работа. Наре му го върна, като се изнесе без бележка. Simple Smile Да речем, че отлага да й каже, защото знаеше, каква болка и разочарование ще й причини.
Хареса ми контраста с който противопоставиха двете сцени, онази в която Санджар изхвърли Наре от живота си, и тази в която тя направи същото. На фона на предишните истерии и викове, това тихичко и достойно отпращане, с погалването на ръката му, беше много по-трогателно.
Не съм гледала началото, и нито една сцена с Менекше ООД, но не можах да си го причиня два пъти и ще им се “насладя” с превода.
И на мен ми е мъчно за Санджар, но той сам си би автогола, затова сега ще седи на резервната скамейка, и ще се учи от грешките си. Признавам си ще страдам и с Наре и с него Simple Smile

Надявам се, че всички сте добре. И дано сте все така.

# 662
Дъщерята на посланика - еп.15 Бг.субтитри
https://cloud.mail.ru/public/3gKv/2arm2RwRu
https://www.vbox7.com/play:c9d3760ca8
https://www.facebook.com/lspbg/videos/242364310487424
и в групата "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 11:36 от Еванджелин

# 663
Нушка е бременна

На Санджар прангите са още по затегнати   

Наре е пъстра свободна птичка     

А Гидьо е гоУем пич 

Ще сакам втори сезон с още по-голям кеф.. бившата на ефето ще бъде Наре на Гедиз Yum Yum Yum Yum Yum Yum

Дъщерята на посланика - еп.15 Бг.субтитри
https://cloud.mail.ru/public/3gKv/2arm2RwRu
https://www.facebook.com/lspbg/videos/242364310487424/
и в групата "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

# 664
Галка

Еве

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 13:55 от savovas

# 665
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

Еве Heart и екип Flowers BouquetFlowers RoseFlowers Tulip

Очаквам днес повече коментари Grinning

Да си кажа, като съм влязла Joy Сцените на Санджар и Гедиз, Гедиз и Мюге бяха страхитни. Нека някой да дойде да каже, че Ураз не може да играе драматична роля! Когато Санджар му каза, че Наре го чака в колибата, Гедиз само с промяната в погледа си каза всичко. Любимата жена чака приятелят му. Болка, безсилие, всичко показа само с очи. Енгин отлично играе ролята си и такава химия имат с Ураз Heart EyesHeart Eyes, че са ми второто любимо чифте в сериала Stuck Out Tongue Winking Eye

Съгласна съм, че ако не бяха дали последната сцена в трея, щеше много повече да ни въздейства емоционало. Не го правят за първи път, ама каквото, такова...

# 666
Изгледах серията... Да си кажа, че аз продължавам да мисля, че има нещо гнило в бременността на Нушка.
Обаче ...Санджо си заслужи това, което го връхлетя...

Садъчите се изложиха с Акън. Ама що непрекъснато му докарват доктори на този. Полицията щеше да се погрижи. Забавиха се и Кахраман ще се възползва.

# 667
  • На луната
Привет Coffee
Не съм успяла още да гледам, но в най-скоро време ще се поправя. Като знам, както ще видя, и някак желанието ми спада. Simple Smile
Изгледах серията... Да си кажа, че аз продължавам да мисля, че има нещо гнило в бременността на Нушка.
Обаче ...Санджо си заслужи това, което го връхлетя...
Садъчите се изложиха с Акън. Ама що непрекъснато му докарват доктори на този. Полицията щеше да се погрижи. Забавиха се и Кахраман ще се възползва.
И на мен ми е гнило, но не знам какво точно. Thinking
Чудя се какво ще измислят сценаристките, че да е достатъчно логично.
Да, Менекше е доста проста, но не е глупава и си знае интересите.
Дори при най-малкото съмнение, трябваше да хукне на преглед и да провери. Освен това мрънка за дете откак се ожени.
Обаче тя няма пари, нито толкова акъл, че да наеме някой за да инсценира всичко.
Сигурно е бременна, но се надявам да не е от Санджар.

Химията между съдъчите е на 100% Simple Smile
Представям си ги даже Енгин и Ураз в комедиен сериал. Simple Smile
От много туткане изпуснаха Акън, и сега ще берат ядове.
Макар че, според мен, и да го бяха предали в полицията, все тая.
Щеше да се измъкне с гаранция.

# 668

И на мен ми е гнило, но не знам какво точно. Thinking
Чудя се какво ще измислят сценаристките, че да е достатъчно логично.
Да, Менекше е доста проста, но не е глупава и си знае интересите.
Дори при най-малкото съмнение, трябваше да хукне на преглед и да провери. Освен това мрънка за дете откак се ожени.
Обаче тя няма пари, нито толкова акъл, че да наеме някой за да инсценира всичко.
Сигурно е бременна, но се надявам да не е от Санджар.
Не знам, но аз мисля, че не е бременна. За акъл... има да измисли тази щуротия/те интригантките и злобарките в техните сериали се сещат за това, с надеждата впоследствие да стане истина/... за пари...няма, но винаги може да се появи някой, който й е помогнал. Какво ще кажеш за Яхя?
Той беше последния човек, който Нушка помоли за помощ. И как реагира на това, че майка му е съгласна Санджар да се разведе, пък на него му набива канчето да прибере Елван.
А човекът вече е хлътнал по Дудуто...Обикнал Елван, но никога не изпитал любовта, както брат му.
Ще видиш и чуеш разговора им на вечерята в тази серия.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 14:44 от savovas

# 669
  • Яко в Матрицата...
Има няколко неща, които ме навяват на мисълта, че Нушка не лъже за бременността.
1. Санджар би трябвало да разбере, ако е излъгала за червеното коланче.
2. Локи не знаеше за сватбата й.
3. ПБН беше преди садъчите да влязат в затвора.
4. Колко души в околността биха посмяли да направят някакъв заговор срещу Санджар? Лекарят едва ли би се вързал на Нушка, ако тя е решила да прави шашми.

Но сценаристките може в един момент да забравят за всичко и да се окаже, че Гедиз лично се е погрижил Нушка да е трудна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 670

4. Колко души в околността биха посмяли да направят някакъв заговор срещу Санджар? Лекарят едва ли би се вързал на Нушка, ако тя е решила да прави шашми.

Яхя...и лекарят би се вързал на парите и на Яхя...не на Нушка.

# 671
  • Яко в Матрицата...
Васе, защо мислиш, че Яхя ще помогне на Нушка и то по такъв начин?
Изглеждаше искрен, че малко завижда на Санджар, че ще има още едно дете... Не знам...

# 672
  • На луната
Варианти има, обаче на този етап само можем да гадаем.
Яхя го изключвам като вариант, Гедиз не Simple Smile
И не че искам да има нещо общо, въобще не.
Обаче по-голяма изненада и шок, няма как да постигнат.

# 673
  • Яко в Матрицата...
Яхя го изключвам като вариант, Гедиз не Simple Smile
JoyJoy Ще е голям сюрприз, ама няма как...

# 674
Васе, защо мислиш, че Яхя ще помогне на Нушка и то по такъв начин?
Изглеждаше искрен, че малко завижда на Санджар, че ще има още едно дете... Не знам...
Ами нямам му доверие повече на него. По-скоро завижда на Санджар за любовта.
И ако е фалшива бременност, според мен единственият, който може да помогне на Нушка е той.

Общи условия

Активация на акаунт