Как мислите, дали Санджар се надява да върне Нуша в конака, пък да прескача и до Наре?
Да я сложа и цветна красавицата ни

Надявам се, че всички сте в добро разположение на духа 
Това е положението, пак не случихме 

, опитвам се да съм обективна към Санджар. Не ми се получава винаги, но съм попадала в подобни нему ситуации, разбира се не с такива последствия, та мога да разбера какво му е на душата. Ако не го бяха показали в тази светлина в началото, сигурно щеше да ми далеч по-симпатичен. Уви, отношението му към Наре в днешно време добави към това, което й беше причинил в миналото и това наклони много везните в едната посока.

Аз им нямам много вяра 
Каква вътрешна борба, какво чудо! Ми и той е човек, защо да няма моменти на слабост? Да не е от камък? И в неговите вени тече кръв. Въпросът е, че излиза от тях с достойнство и не им се поддава, не вини никого за това, признава ги и се бори. Мисли с главата си. Остава приятел, въпреки че сърцето му се раздира. Както казах - някой друг създава този образ 

Язък, че не можахме да му се порадваме!

С половин уста признавам, че и на мен ми стана жал за Санджар, особено когато отиде гузен в къщата на Наре, чудеше се как да й се извини и омилостиви
Препоръчани теми