Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 166
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Ех, налях си едно вино по този случай, Рени Stuck Out Tongue Winking Eye

Как мислите, дали Санджар се надява да върне Нуша в конака, пък да прескача и до Наре?

Да я сложа и цветна красавицата ни Heart Eyes

# 646
  • Яко в Матрицата...
Връщаме се в началото и желанието на тъпака да си направи харем 😂

# 647
От Несли, кани ни да гледаме Heart Eyes

# 648
  • Яко в Матрицата...
На мен актрисата, която играе Мюге, ми е много симпатична. Явно са се сработили добре с Несли.

# 649
Тези фенски мании по актьорите са ми много странни , а всички уж се имаме за много ЕнтЕлигентни Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз също мисля ,че Енгин е не само чудесен актьор ,а и чудесен човек .Определено като го гледам забравям за Енгин и вярвам ,че той е противоречивият , но и много нещастен Санджар .Така забравям за Несли и виждам само Наре .НО моля драги СЦ не правете от нашето космополитно и образовано момиче селянка от селата около Мугла .
Като написах Мугла , радвам се ,че двамата с Кадир ще си почиват на природа далеч от големия град Flowers Hibiscus

# 650
Нихан Heart EyesHeart

От Ураз Heart

"Ще се видим, когато това бедствие приключи. Ние избягахме, благодаря!"

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 20:44 от Еванджелин

# 651
  • София
Привет момичета, спазвате ли изолацията? От утре вече ще се излиза само така

Несли и Кадир са взели най-правилното решение. Пълна изолация от всички и всичко. Там в Бодрум, в усамотение в отделна къща, хем ще си починат от изморителния сезон, хем ще се пазят от този ужасен вирус. Та да може наесен отново да ни радват.
Ето това са качили рускините за двете гълъбчета:

Цитат
Една от най-естествените двойки в света на шоубизнеса, Неслихан Атагюл и Кадир Догулу не нарушиха условията за защита срещу коронавирусната епидемия. Двойката, която през лятото пътува в Егейския регион на ремаркето си, в момента е в Бодрум. Неслихан Атагюл, която сподели тази снимка от селската къща, където са отседнали със съпруга си, е абсолютно спокойна. Тази снимка на актрисата, където тя лежи в хамак, спечели доста голям брой харесвания за кратък период от време.
Атагюл подписа снимката по следния начин: "Намерили ли сте най-естествената среда за карантина?" Известната двойка ходи сред природата всеки път, когато има възможност.

Един много сладък фотошоп от феновете на ДП    

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 22:08 от БлагаВест

# 652
Мда...
Менекше е наистина бременна, няма лъжа и измама.
Санджар хубаво подслуша пред мелницата какво ще каже Гедиз, тогаз се включи.
Сега пак отиде при Гедиз да плаче. Няма време да помисли за себе си Гедиз, все за другите.

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 00:57 от Еванджелин

# 653
Еееее, нямам думи просто....

Да си сложа усмихнатите Наре и Гедиз

Не гледах онлайн, ще си чакам превода аз....

# 654
Добро утро, момичета Hug Надявам се, че всички сте в добро разположение на духа Hug

Васе Kissing Heart Това е положението, пак не случихме  Sunglasses
Да ти благодаря отново за колажчето, много готини Heart Eyes

По серията засега мога да кажа, че понякога не одобрявам поведението на Наре, но я разбирам, сърцето ме боли за нея.
Нещо което не мога да кажа за Санджар. (Рени, наистина ти завиждам за това)
Не знам на какво се надяваше, как си я представяше, че ще кара с жена и метреса едновременно.

Много ме е яд, че практиката на сериала е да дават финала в трейлъра. Така ми се губи вълнението, но как играе това Несли бе, във възторг съм за пореден път Heart

Гедиз призна на сестра си, с голямо разкаяние, че се е зарадвал, че жената на Санджар е бременна.
Няма такъв сладур Heart Eyes

# 655
  • Яко в Матрицата...
Привет! Grinning

Мина и тази серия, която отново реших да не гледам онлайн, за да се наспя Joy

Еве Heart, опитвам се да съм обективна към Санджар. Не ми се получава винаги, но съм попадала в подобни нему ситуации, разбира се не с такива последствия, та мога да разбера какво му е на душата. Ако не го бяха показали в тази светлина в началото, сигурно щеше да ми далеч по-симпатичен. Уви, отношението му към Наре в днешно време добави към това, което й беше причинил в миналото и това наклони много везните в едната посока.

На другия полюс е Гедиз, но за него ще пиша после, че сега отивам да се трудя Wink

Хубав ден ви желая!

# 656
Ще чакам с нетърпение, Ренку  Stuck Out Tongue Winking Eye

Тук Наре, а според мен Неслихан, едва се сдържа да не се разсмее GrinningHeart Eyes

https://twitter.com/naregediz/status/1244711019756359681

Рейтинга е добър, но няма никакво значение, защото беше единственото дизи снощи.

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 11:05 от Еванджелин

# 657
  • Плевен / София
Здравейте момичета
След гледането на картинки снощи, днес погледнах руският превод.... Не ми се иска да бъда на мястото на Санджар и да трябва да избирам при кое от децата си да остана....Но както каза и самият той "каквото посееш, това ще пожънеш". На Менекше трябва да и забранят да произнася името на Наре, защото от устата и капе отрова и току виж се задавила с нея. Доживях да видя как гонят Ханифе от собствената и стая и то от снаха, която си избра, защото мислеше, че може да я моделира по свое усмотрение. Надеждата ми е в Гюлсие....Ще видим на есен.
Страхотен финал...Браво на Наре....Всяко търпение и разбиране си имат граници. Време е Наре да помисли и за собствената си душа. Стига е спасявала другите.
Бъдете здрави...

# 658
  • Яко в Матрицата...
Наре описа с едно изречение Санджар - човек, който в гнева си първо действа, после мисли. Цитирам по памет.
Ами жал ми беше в тази серия за Санджар, не го оправдавам, ама ми е жал. Притиснат от обстоятелствата, които сам е създал. Не мисля, че си е представял, че ще прави харем. Просто беше отчаян. Тъкмо нещата между него и Наре взеха да се оправят лека полека и бам... дете. Сега като едно Ефе, какъвто претендира да е, трябва да понесе отговорността за постъпките си. Като познавам настроенията на феновете, някои ще тръсят вратичка това дете да е от Локи. Особено след възможността Локи да бъде вкаран в конака, той може много да напокасти на Нушка, даже може Санджар да се усъмни от кой е детето, но според мен, ако пак стигнат до ДНК тест, то детето ще се окаже от Санджар. Надявам се самите сценаристки да помнят, че когато Локи се появи на сцената, той не знаеше, че севгилито му се е омъжила. Та си мисля, че няма възможност това дете да е от него. Нушка бяга от него като дявол от тамян, не си представям да си е легнала с него вече омъжена за Санджар. Но... ще видим Simple Smile Аз им нямам много вяра Stuck Out Tongue Winking Eye

Гедиз... Ами страхотен е! Heart Каква вътрешна борба, какво чудо! Ми и той е човек, защо да няма моменти на слабост? Да не е от камък? И в неговите вени тече кръв. Въпросът е, че излиза от тях с достойнство и не им се поддава, не вини никого за това, признава ги и се бори. Мисли с главата си. Остава приятел, въпреки че сърцето му се раздира. Както казах - някой друг създава този образ JoyJoyJoy

# 659
Новия дом на Наре е много хубав Heart Eyes Язък, че не можахме да му се порадваме!

Между другото, 8,9 милиона са последователите на Неслихан вече Heart Eyes

Рени Flowers Rose С половин уста признавам, че и на мен ми стана жал за Санджар, особено когато отиде гузен в къщата на Наре, чудеше се как да й се извини и омилостиви Pensive

Общи условия

Активация на акаунт