Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 182
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Привет, момичета Hug

Гости Kissing Heart

С Онур и помощник режисьора на Забранената ябълка, забравих му името на човека, но и той от приятелите

И с Башак Парлак

На презентацията на Пума уомън

# 631
  • Яко в Матрицата...
Привет! Grinning

Еве Two Hearts, благодаря за за тези красоти Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

CoffeeCoffeeCoffee

# 632
"Дъщерята на посланика в понеделник вечер ще бъде за последен път на екран за този сезон. В момента целият екип напуска Бодрум и са изпратили съобщение, че септември ще се върнат на екран.
Преди всичко здравето. Най-правилното решение за целия екип."

Такова съобщение се върти из социалните мрежи. Не е официално, но...
Значи в понеделник каквото видим - това е за този сезон. Живот и здраве, ейлюл ще ги видим пак Heart Eyes

Ах, момичето ми Broken Heart

# 633
Привет Two Hearts

Еве, когато...тогава. Важното е да са/сме здрави.

# 634
Привет, мацки Hug

Нова снимчица на Несли в инстаграм, набързо ги докара до над 800 000 лайка Heart Eyes
Разправят, че не са се върнали в Истанбул Несли и Кадир, може би са в Мугла още.

Наре и Мелек Heart

# 635
Здравейте, дружки Hug

Не пишете в темата и се надявам да сте заети с нещо по-приятно, а не сте се сдухали Stuck Out Tongue Winking Eye

След преживяното, Наре разбира, че любовта й е наистина невъзможна

За настроение с Неслихан и Афет Heart Eyes

https://twitter.com/A975X/status/1244548585036931073

Бъдете здрави Wink

# 636
  • Плевен / София
Аз работя от вкъщи и влизам когато мога, но довечера задължително ще гледам....

Бъдете здрави...

# 637
Искам да ви кажа за един случай днес в туитър, да се смеете малко, ама цял ден се занимават хората с това. Онем Гюнал, която е агентка на Неслихан и Ураз, като всеки адекватен агент, обявява и призовава да гледат подопечните й.  От миналата седмица пише, че и двамата са в главни роли, а преди пишеше - Неслихан в главната роля, Ураз - в състава. Ми направо полудяха някои, да не казвам кои, пак имаше призиви да звънят на продуценти, в стар тв и филан. Направо ще падна, казвам ви.
 Може ли да има толкова неадекватни хора? Ми щом пише така жената, значи нещо се е променило, може би. Един ли трябва да е главния герой, не знаех? Тя не е от вчера мениджър, че да не знае какво да прави.А нея колко я плюха, няма да ви казвам.
Вах, вах, както казва Гедиз Joy

Патроните Heart Eyes

Васе, благодаря за тази красота Flowers Tulip

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 18:21 от Tatti

# 638
  • Яко в Матрицата...
Мда...

Нищо де, аз пак ще ви пожелая хубава серия!

Heart Eyes

# 639
Здравейте дружки Heart Eyes
Много е тъпо да се смесват актьорите с ролите . Енгин Несли Ураз и част от останалите са чудесни актьори .Какво лошо и Ураз да е ГГ ,в Ябълката бяха 5, във Вавилон също , въобще все по често са повече ГГ . Аз винаги в Карата съм приемала ,че са 3 - например .
Довечера предчувствам ,че ще се ядосваме със селските тъпотии на СЦ .
Но пък много ме кефи нашето момиче - талант ,даден от Бога

# 640
  • Яко в Матрицата...
Хаха, Фили Hug, хайде да видим тъпакът Санжар какви ще ги свърши, като разбере че законната е хамиле Joy

# 641
Хаха, Фили Hug, хайде да видим тъпакът Санжар какви ще ги свърши, като разбере че законната е хамиле Joy
Ами ще си я прибере обратно и тя ще се прави на кралица на конака .Много тъпо клише .Можеха малко фантазия да вложат СЦ , ама къде ти ...
Купува къща на Нушка и и взима прислужница .Длъжен е , но не е длъжен да живее с нея , след като не я обича .А тя можеше да пакости и да ни ядосва и по този начин , ама както казах тук СЦ не са на най високо ниво . Така ,че аз ще се любувам на Несли само .

# 642
  • Яко в Матрицата...
Нивото на сценаристките е такова, че да не им позволи да излязат от клишетата. Чудя се само, кой пише репликите на сладура Гедиз Joy

# 643
Хаштага - #KalbindekiKuş - Птицата в сърцето

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1244655625965092865

Хайде птицата да дойде на себе си, моля Wink

Филе, в подкрепа на поста ти

Кара Севда първи и втори сезон

На големия Халит Ергенч никак не му личи да е обиден, че го изписват едновременно с още четирима.

Рени, според някои, плащат на друг да пише репликите на Гедиз Joy

# 644
  • Яко в Матрицата...
Не се обижда Халит, той и Енгин не се обижда. Другаде  е скрит ключът от бараката.

Общи условия

Активация на акаунт