Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 122
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • На луната
Яхя го изключвам като вариант, Гедиз не Simple Smile
JoyJoy Ще е голям сюрприз, ама няма как...
Винаги има как в един турски сериал.

Представи си, че ни дадат една серия ретроспекции, какви ги е вършел междувременно Smiley
Примерно късал е главите на мишки, като дете... набождал е пеперуди с карфица... държи тайно жена с дете в Япония Wink ... срещал се е през цялото време тайно с Менекше, да правят барутни планове...
Не че няма да е като съшито с бели конци, но не е невъзможно на 100% Smile

# 676

Представи си, че ни дадат една серия ретроспекции, какви ги е вършел междувременно Smiley
Примерно късал е главите на мишки, като дете... набождал е пеперуди с карфица... държи тайно жена с дете в Япония Wink ... срещал се е през цялото време тайно с Менекше, да правят барутни планове...
Ай, стига, бе....На сценаристките не им е толкова богато въображението....

# 677
  • Яко в Матрицата...
Яхя да подкупва лекар го виждам, онзи да се съгласява, добре, Нушка да си ляга с друг и да се надява, че ще й мине номера, става... Мда всичко може в това дизи. Но едва ли има зрител, който да повярва, че Гедиз е виновник за бременността на Нушка Joy

# 678
.... Но едва ли има зрител, който да повярва, че Гедиз е виновник за бременността на Нушка Joy

# 679
  • На луната
Но едва ли има зрител, който да повярва, че Гедиз е виновник за бременността на Нушка Joy

Повярвай ми, доста ще повярват Joy
Аз не, докато не го видя да къса глави на мишки за удоволствие. Stuck Out Tongue Winking Eye

Шегувам се, не искам да чувам името на Гедиз в едно изречение с това на Менекше.

# 680
  • Яко в Матрицата...
Аляска, тия, които ще повярват, ще да са доста отчаяни Joy

# 681
Повярвай ми, доста ще повярват Joy

# 682
Здравейте!
Изгледах серията и много ми хареса. Много, ама много благодарности на преводаческия екип. Flowers Hibiscus Flowers Rose Flowers Bouquet
И аз мисля като Рени, че Нушка наистина е бременна. Логиката от показаното е, че е хамиле.
Какво предстои да видим, ако има ретроспекция, само можем да гадаем, въз основа но собствените си разбирания. Има всякакви варианти, за да завъртят интересно следващия сезон, ако това чудо "коронавирус" не отслабне и не изчезне.
Настроих се кръвожадно и много ми се искаше Садъчите да направят повече рани на Акън, например да му смачкат и двете ръцe, нали носеха два воденични камъка  Joy Joy Stuck Out Tongue Winking EyeА сега едната ръка му е здрава  и ще може да подписва документи, които 100% ще направи с Кахраман и посланика, които сигурно ще го спасят. Joy Joy
И още една двойка харесвам - Наре и Елван.
Окуражава ме плана на Гюлисе. Ще внедри  Локи в конака като работник. Супер! На Нушка ще й се стъжни, вече има някой, извън нейното семейство, който знае за Локи и нея.
Серията е много показателна какво ще бъде във втори сезон.Но дори и да се разкрие нещо около Нушка, което явно ще бъде, надали ще промени чувството на Наре към Санджар. Между тях драмата е дълбока и непреодолима.
Дори да абортира Нушка, или да бъде злепоставена за нещо около Локи и Санджар отново да я натири това няма да промени дълбоката болка у Наре.
Крайната сцена в серията между Наре и Санджар беше нещо уникално. Аз така я усетих. Гледах я над 5 пъти и все едно не съм я гледала и пак си поплаквам. Толкова точни и верни неща му каза Наре. Да, така е, Наре е много добра и търпелива, но не чак толкова. Всеки човек има предел на търпимост и Санджар с неговите прибързани действия стигна до този предел на нейната търпимост. Прекрасна сцена бе на неговото извеждане от двора на къщата - бавно, по човешки, меланхолично и с раздираща душата тъга от невъзможното.
Наре е много хубав образ, а изпълнението от Неслихан е превъзходно. Изцяло усетих цялата  драма и болка в душата й, все едно на мен се случва. Отдавна художествен образ не ми е действал така органично.
За Ефето мога да кажа, че си го заслужава всичкото, което му се случва. Дали ще има проблясъци в поведението му в бъдеще, едва ли. Отговорността му към Нушка ще съществува, няма как и той ще си остане на нивото, на което го виждаме.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 16:14 от Dimana-nova1

# 683
  • На луната
Опитвам се да си спомня Локи кога излезе от затвора Thinking
Той направи някакви опити да се свърже с Менекше, и ако тя е решила да го използва, дали времето ще се върже с бременноста й Thinking
На този апарат пишеше в коя седмица е, мисля.
Със Санджар беше само веднъж, и може да се изчисли сравнително точно, той ли е бащата.

Абе въртя суча, и все гледам да припиша чуджука на тоя симпатичен човечец Smiley

# 684
  • Плевен / София

Ай, стига, бе....На сценаристките не им е толкова богато въображението....
JoyJoyJoyJoy

# 685
Аз пък да си сложа някои снимчици по мойта теза - Нушка не е бременна и Яхя й е помогнал

# 686
Hands Thumbsup
Аз пък да си сложа някои снимчици по мойта теза - Нушка не е бременна и Яхя й е помогнал

Скрит текст:

Дано! Hands Pray

# 687
Аляска, недей така бе, човечецът излезе преди има-няма два епизода от пандиза.
12 седмица пишеше на апарата, таман дело на Санджар е, колкото и да не ви харесва Joy

# 688
  • На луната
Аляска, недей така бе, човечецът излезе преди има-няма два епизода от пандиза.
12 седмица пишеше на апарата, таман дело на Санджар е, колкото и да не ви харесва :joy

Е, добре тогава, склонна съм да обвиня и аз, Яха Joy
Направо повярвах. Що пък не. Откак си обръсна мустака, стана подозрителен.

Даже си мисля, че ако Кахраман си изиграе правилно картите, Яхя би могъл да му е добър шпионин Wink

# 689
12 седмица пишеше на апарата, таман дело на Санджар е, колкото и да не ви харесва Joy
Еве, че то на апарата трябва да има снимка, на която да пише седмицата и да показва, че е дело на Санджар. Как иначе ще се хванат всички, освен Яхя

Не че не ми харесва, но не вярвам да е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт