Сватба, булките на 2020 г., тема 4

• 31 736
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Напълно съм съгласна с Ния. Според мен цените ще тръгнат нагоре. Давам един пример от търговията с резервни части: една и съща част през месец декември беше с цена 506лв., цената и от вчера, когато я поръчахме вече е 649лв., т.е. с 143лв. разлика, равняваща се на над 20% завишение! Този пример не е спекула, а просто промяна в цената от немския производител!
  Мога да дам и пример за безочлива спекула: днес се наложи да отида до магазина да си взема едни мокри кърпи и познайте - предлагат ги вече за 2.40лв., при положение, че миналата седмица си бяха с нормална цена от 1.80лв.😕

# 136
Златото при нашия златар конкретно се е качило доста, така че при първа възможност отиваме да поръчаме халките, че точно отидохме и стана работата с извънредното положение. Я падне цената, я не. Днес си купих гел дезинфектант за ръце, който преди беше около 3 лв, сега е 6. Какви ще са цените догодина едва ли и самите фотографи, водещи и т.н ще знаят от сега.

# 137
  • София
Да ви се похваля, че днес си получих роклята Simple Smile Оставих я в още незавършената детска стая да престои малко Grinning В опаковката изглежда страхотно, нямам търпение да я облека. Иначе решихме, че със сигурност сватба няма да има на 2ри май, но все още се колебаем дали да не подпишем..

# 138
AllegrA, честито! Тази рокля е дългоочаквана. Сподели, когато я разопаковаш.  Relieved

Иначе да ви кажа, че от Софийския университет удължават срока на мерките за сигурност и няма да се допускат студенти в унито до 10-ти май. Тази информация ми подсказва, че от ректората най-вероятно да получили достоверна информация колко горе-долу може да продължи карантината. Дано не съм права и всичко да приключи по-рано... Weary

# 139
AllegrA, честито! Тази рокля е дългоочаквана. Сподели, когато я разопаковаш.  Relieved

Иначе да ви кажа, че от Софийския университет удължават срока на мерките за сигурност и няма да се допускат студенти в унито до 10-ти май. Тази информация ми подсказва, че от ректората най-вероятно да получили достоверна информация колко горе-долу може да продължи карантината. Дано не съм права и всичко да приключи по-рано... Weary

Аз имам сестричка.. 12ти клас - има бал тази година. И на тях са им казали, че живот и здраве ще се видят на изпращането на 14.05...

# 140
И моята сестра тази година завършва училище. Дано поне имат балове...

# 141
  • София
Според мен ще има балове, но може да се наложи да се изместят малко, баловете могат да са през седмицата, така че няма да е такъв проблем.

Ние сега подготвяме смяна за края на септември, искахме за начлото, но няма да стане, ще е неделя и в края, но важното е да се състои.

# 142
Според мен ще има балове, но може да се наложи да се изместят малко, баловете могат да са през седмицата, така че няма да е такъв проблем.

Ние сега подготвяме смяна за края на септември, искахме за начлото, но няма да стане, ще е неделя и в края, но важното е да се състои.
Ния успех, дано да мине безпроблемно смяната.
На мен ми е много скучно, искам да се занимавам с неща по сватбата, но в момента няма как Joy

# 143
  • София
Алегра, забравих да ти честитя за роклята, много с бързи. Моята още я няма, ама вече не ми и трябва. Поне ще имам време да отслабна дотогава. 😆

# 144
Ния,браво дано бързо ви се наредят нещата със смяната на датата.
Алегра,честито и на теб за роклята 😉
Ние още изчакваме да видиме какво ще стане до Юли,ако нещата са все още така минаваме в графа 2021.

# 145
Алегра, честита рокля!
Ния, късмет с местенето на всичко! Септември е хубав месец.
Моята рокля трябва да дойде от Америка през юни. Да видим какво ще стане. Не знам аз дали ще съм в България, какво да кажа за роклята. Joy С това седене вкъщи и да дойде, сигурно аз ще съм станала двойна.

# 146
О, да и аз съм така с яденето. Гледам да ям плодове и салати, но нали трябва да се готви за повече време и освен някоя манджа няма какво друго. Тъкмо бях започнала да ходя на фитнес и даже ми захареса. Сега на всичкото отгоре и сняг заваля. Между другото не успях да си раздам поланите, останаха още някой души, но реших, че няма смисъл да им звъня сега. Мисля,че си намерих и фризьорка точно преди началото на карантината, но още не сме се срещали.
Вие какво правите у дома по цял ден?

# 147
Честито за роклята!
Успех със смяната на датата, Ния!

Аз съм "хоум офис" от 13.03 и да ви кажа издивявам. Постоянно на лаптопа, телеконферентни срещи, тестове, обучения, мейли.. направо не знам как ще издържа до 13.04, а не си представям, ако го удължат ..

# 148
Да ви се "похваля", че официално от 1 април съм без работа. Свършва ми стажа, не знам накъде да подхвана после, с тая криза въобще ще ме вземат ли някъде. Вкъщи се побърквам малко вече. Гадното време допринася за кофти настроението ми. Ще надебелеем с младоженеца вероятно, мисля да пускам някакви клипчета с упражнения и да действаме.

# 149
Да ви се "похваля", че официално от 1 април съм без работа. Свършва ми стажа, не знам накъде да подхвана после, с тая криза въобще ще ме вземат ли някъде. Вкъщи се побърквам малко вече. Гадното време допринася за кофти настроението ми. Ще надебелеем с младоженеца вероятно, мисля да пускам някакви клипчета с упражнения и да действаме.

Една колежка напуска в момента. Приключва работа до края на седмицата. Миналата седмица се яви на интервю във фармацевтична компания. По принцип по професия сме програмисти. Веднага я взимат започва от 1.04.2020. Ще поддържа система. Отново същото, което правим и в момента.
Може да е, защото компанията е в момента абсолютно натоварена, но търсят дори и сега хора. Разбира се предполагам, че и зависи от това с какво може да си полезен.
Не се отчайвай! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт