Сватба, булките на 2020 г., тема 4

• 31 734
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Да, за програмисти работа винаги има. На ММ днес му съобщиха, че ще намалят заплатите на всички в ИТ отдела.
Значи карантината няма да е до тази седмица, а до 13-ти април?

Мисля да започнем да си поръчваме хранителни продукти онлайн. Честно казано нямам никакво желание да излизам и да се бутам по магазините или да чакам на опашка в това време. Ако беше както преди няколко дни - с удоволствие.
Мъжът ми (айде да не е ММ пак Grinning ) също работи от вкъщи. Аз ще записвам докторантура и по цял ден пиша някакви неща на лаптопа. Имах планове да ходя до библиотеки разни, но няма как. Не мога да свикна със стоенето пред екрана.

А от цялото това застояване и вече ме мързи да готвя. Може само да чистя. Grinning

# 151
Aлегра, честито за роклята. Моята рокля е в къщата на нашите и няколко пъти си я обличах, че и се радвах, а и да свикна с нея и да вървя с нея.

Ния, успех с преместването!

Усмивка, карантината до края на седмицата е за училищата. Аз работя във ВТУ и карантината ни е до 13.04 има заповед от Министерския съвет. Нищо чудно и да ни удължат за съжаление....В момента работя от къщи, беше хубаво първите дни да си седя у нас, но почнах да издивявам, но няма как. Надявам се, скоро да свърши всичко.

# 152
Здравейте и от мен Simple Smile нашата сватба е планувана за 01 май, но едва ли ще се състои тогава. Възможно е да отменят извънредното положение до тогава, но ще има със сигурност гости, които ще се притесняват или ще имат финансови затруднения.Надяваме се поне да можем да подпишем на датата, дори само с кумовете. Честно казано гледам много да не го мисля.Ще я изместим на друга дата, само дано да успеем да организираме целия екип.Иначе, ако не подпишем на 01 май се получава забавно.. всичко ни е написано, гравирано с 01 май..халки, чаши, подаръци за гости Laughing  ... със сигурност ще го помним, и ние, и гостите ни.
Роклята ми е пристигнала от 2 седмици и не мога да отида да си я взема, дори да си я взема не знам как ще ми направят корекции, ако има нужда.
Момичета, бъдете спокойни и не го мислете много. Така или иначе не зависи от нас, не само нашите сватби ще се изместят за друга дата. Правилата са за всички и съм сигурна,че всеки ангажиран по някакъв начин с Нашия ден ще ни разбере Kissing Face

# 153
  • София
Аз навсякъде получих разбиране досега за преместването, местим се на 27 септември, неделя. Така поне всички са свободни, остана ни само църква и ритуална зала да наместим като часове.

Относно мерките, строгите мерки бяха обявени до 29 март, но извънредното положение е до 13 април, според Мутафчийски вчера и двете ще се удължат.
За роклята и аз няма да си я взема дори и да дойде, няма смисъл, по-добре като дойде време за корекции.
На нас само чашите са ни гравирани, халките не са още, както и подаръците за гости не смогнахме да поръчаме етикетите и по-добре.
Днес ни звъннаха от Сватбения център за халката на приятеля ми, готова е и е излязла по-евтино от очакваното.

# 154
Juicy Pigeon, много съжалявам за загубата на работата. Стискам ти палци да си намериш нова възможно най-бързо.
Аз съм без работа поне до 19-ти април. Работя като управител в културен център, но всичките ни събтия са отменени. Понеже съм студентка и съм на почасова работа, няма компенсации като за другите. За март ще взема все някаква заплата, обаче април... Надявам се да удължат договора на годеника ми, че иначе оставаме без никакви доходи и почваме да живеем от спестяванията за сватбата и ремонта. Не че няма хора в далеч по-лоша позиция от нас, обаче ми е криво, че всичко така се обърква. Най-много ме мъчат неизвестността и безсилието в цялата ситуация.
Но да ви кажа, че почти направих поканите за гостите и за шаферките. Ще направя и за семействата, и кумовете и после ще чакат по-добрите времена, в които ще печатаме. Спряла съм се на печатниците сmyk.bg или print.bg. Като му дойде времето, ще ги пратя и на двете и която ми даде по-добра оферта - там ще е.

# 155
  • София
Успяхме да отложим сватбата, никакъв проблем няма с ритуалните зали и църква, става по телефон безпроблемно, но нямаше много часове за избор, имахме късмет, че бяха свободни почти нашите.
Само нова гримьорка ще трябва да търся. За съжаление, Боряна Стефанова тогава може само много рано сутринта, но аз не съм ранобудна, а и после ще се чудя какво да правя, докато дойде да ме вземе младоженецът.

# 156
Здравейте,онзи ден получих имейл от една Софийска агенция за украса,на който не знаех дали да се смея или да ги нахуля 😀.Вероятно някои от вас са се свързвали с тях.Та той гласеше : “Надяваме сме,че сте здрави и сте отменили сватбата си за следващата година.Така е редно предвит обстоятелствата”. Да вметна,че нашата е 25Юли и още не сме отменяли нищо.Дори в имейла бяха написали - Сватбата 25/07/20.Та тези хора ми предлагат да си направя изнесен риатуал само аз и ММ даже и кумове да няма,да ми направят някакви снимки и трейлър на подписа,да украсят някоя градинка/парк,като те ще се наемат за снимките и видеото да осигурят човек.🤣🤣🤣🤣Да съм си го имала ей така за спомен и ако искам да си се жена следващата или по следващата година.Както си реша.Но пък да не изпускам тази!!!😂
Много са хитри,е аз им отговорих,че датата не е сменена и няма смисъл да мислят вместо мен.Че ако се наложи да се сменя ще правя всичко на куп а не 2020 подпис,2021 сбирка с гости и т.н.

# 157
  • София
Ужас, коя е тази агенция?
Кажи им, че към днешна дата е забранено излизането в градинките и трябва да подсигурят и няколко кучета...

# 158
Ния,изпратих ти имейла да го прочетеш 🙂
Ако подсигурят кучета и котки тогава офертата ще се вдигне 😄

# 159
Много тъпо включване от страна агенцията.
Радост, предполагам, че това е агенция, с която си си писала з аукраса на сватбата?
Разбирам, че всеки подхваща някакви начини за спасяване на бизнеса, ама не се прави така..

# 160
Welt : агенция за украса да .

# 161
Защо не казвате коя е агенцията? 😀

# 162
Защо не казвате коя е агенцията? 😀

“From M Event Design”

# 163
Аз съм в адска депресия.. Работя от вкъщи.. Нямам желание за нищо. Стопирала съм всякаква подготовка.. Макар, че съм готова с почти всичко. 3 сватби на приятелки вече са отменени /май, април и юли/.. Нашата е август..
Как мислите, дали до юли ще се успокоят нещата?

# 164
За юни и юли те сами ли са отменили или ресторантът/общината?
Аз не бих отменила юнска или юлска сватба в момента освен ако не са много особени обстоятелствата. Нещата се променят всеки ден и не се знае как ще е тогава. За август пък съвсем.
Бенчита, опитай да се успокоиш. Няма винаги да е така!

Общи условия

Активация на акаунт