Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 710
  • 781
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!

mamaden, Аз ходих на преглед за една много ясна подутина. Много се бях стреснала, че импланта се е извъртял ( аз съм с анатомични), но се оказа, че е подута още жлеза.
Спада вече, но е много бавно..

Момичетата, които са рязани отдолу, вие ли си го избрахте?

# 196
  • София

Винаги съм знаела, че искам да съм с разрез в мамиларната гънка. По този начин се чувствах най-сигурна.

# 197
Добро утро!

mamaden, Аз ходих на преглед за една много ясна подутина. Много се бях стреснала, че импланта се е извъртял ( аз съм с анатомични), но се оказа, че е подута още жлеза.

Може би предпочитах този вид разрез,а и зърната са ми много малки,той ми каза че,така или иначе не може.

# 198
Добро утро!

Eli....
Благодаря за споделеното.
При мен лявата гърда от 7 ден се уголеми и поду повече от другата,даже се деформира от средата и това ме притесни много,но виждам,че нещата се нормализират,за съжаление става много бавно.
Днес ми е 12 ден!

# 199
Здравейте, моите импланти не слизат така бързо, както се надявах. Вече съм на 3м и половина. Не ходя от месец със сутиен. Дали има вероятност да не слезнат много при положение, че са подмускулно?

# 200
  • Пловдив
Добро утро!

Аз лично нямах никаква опция за избор къде да бъде рязано. Понеже е правена реконструкция на гърдите, не само импланти, имам рязано около целите ареоли, вертикално надолу, както и малко под самата гърда.

# 201
Здравейте, моите импланти не слизат така бързо, както се надявах. Вече съм на 3м и половина. Не ходя от месец със сутиен. Дали има вероятност да не слезнат много при положение, че са подмускулно?

А ластична лента носила ли си? Ако не мисля, че никога не е късно.

lioes_españa,
И моята едната гърда беше 20% по-голяма и с ужасна форма, но след 10дена беше много по добре.
darphinnnn, браво на теб!! Едно е 2 см разрез и друго си е цяла реконструкция.

Благодаря на всички за коментарите 😘

# 202
Ами то зависи и от профила ако е висок слизането ще е по малко. Качи ако искаш снимки.

# 203
Ами то зависи и от профила ако е висок слизането ще е по малко. Качи ако искаш снимки.
Мисля, че беше среден профил. Не съм носила никога лента. Може би мрежите, които са ми поставени пречат за по бързото слизане.

# 204
darphinnnn - Тук всички сме с подмускулно !
Все още ти е рано за слизане на имплантите,и аз не нося мед.сутиен ,нито пък какъвто и да е сутиен след 2-3 ми месец.

# 205
darphinnnn - Тук всички сме с подмускулно !
Все още ти е рано за слизане на имплантите,и аз не нося мед.сутиен ,нито пък какъвто и да е сутиен след 2-3 ми месец.
Вече се чувствам по-спокойна

# 206
За слизане без сутиен да и спане по корем. Така знам от моя. Оформянето мили дами може и година. При мен имаше такова нещо, а дори и сега година и половина пак виждам разлика.

# 207
Момичета, не намирам нищо в нета относно масажите. Предвид ситуацията, ще трябва да си ги правя сама, но нещо не схванах как. Та моля за помощ🤗☺

# 208
Момичета, не намирам нищо в нета относно масажите. Предвид ситуацията, ще трябва да си ги правя сама, но нещо не схванах как. Та моля за помощ🤗☺

Та значи 😝 Заставаш пред огледалото и с двете ръце обхващаш двете гърди с шепи като леко ги притискаш към гръдния кош (все едно хващаш хубаво импланта, но задължително притискаш) и започваш да правиш хубави кръгови движения. Кръговите движения са противоположни за всяка гърда - така правиш повторения колкото прецениш и после обръщаш посоките. Идеята е да се масажират хубаво мускули и тъкани, да се наситят с кръв, която да излекува наранените тъкани и допълнително имплантите да си намерят мястото - поне аз така си го обяснявам.
Ако някой знае друг метод - да сподели, за да пробвам и аз Simple Smile

# 209
Момичета малката ме ритна отдоре, не беше силно не ме заболя, но се шашнах! Sad Не усещам болка, всичко изглежда ок видимо нито са се втвърдили нито имаше зачервено, не ми е тупкало или парело...ама се паникьосах Sad  на някой случвало ли се е да се удари/натисне? Има ли нещо видимо ако има проблем като цяло?  Говорих с док. Не искаше да ме плаши, то е ясно, че не е ок да се случват такива неща, успокои ме, дано всичко да е наред, 21 ден от операцията е
Благодаря ви ❤🙏🏼

Общи условия

Активация на акаунт