Погледнете всички тука - малък МАЙчо вече гука! (34)

• 11 864
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Дребното като никой път заспа рано, а аз седя тука, щото ще се пукна от яд. Много ме ядосват нашите ... #Cussing out. Бяхме заедно на разходка. Радваха и се много. Докато спеше проблеми никакви. Ей като се събуди ужас. Няма ли да и сложиш чорапки, времето е хладно? Дай да я завием да не истине. Взеха я на ръце - опитах се да протестирам - ние толкова време / 3 дни / не сме я виждали ти сега какво, не може ли да и се порадваме. А шапката къде е? Нещо отгоре нямаш ли да и облечем? Жилетчица не си ли и взела? Ето ръчичките и замръзнаха.Вярвайте ми откачих  smile3515
Какво да ги правиш - родители са ми, ама бива ли пък за толкоз некадърна да ме имат. Че се и обиждат като им кажеш нещо. Вие имате ли го тоз проблем или само моите не са наред?
По миризливия въпрос - ние ходим възможно най-нередовно. 4-5 дни няма никой и после може и по 2 пъти на ден да ходи. Рядко е, ама мисля, че от мляко само няма как да е по-гъсто.
Пюренца правих аз във формички за лед. Плодовете / кайсии домашни ми дадоха / обелих и врътнах в МВ за 3 мин. После пасирах и замразих. Така мисля да процедирам и с прасковите. Моркови и тиквички сварих с малко водичка пак в МВ и ги пасирах с водата и така замразих. Виж за чушки не бях се сетила - това е идея - ама да ги опека или да ги варя?

# 106
Дребното като никой път заспа рано, а аз седя тука, щото ще се пукна от яд. Много ме ядосват нашите ... #Cussing out. Бяхме заедно на разходка. Радваха и се много. Докато спеше проблеми никакви. Ей като се събуди ужас. Няма ли да и сложиш чорапки, времето е хладно? Дай да я завием да не истине. Взеха я на ръце - опитах се да протестирам - ние толкова време / 3 дни / не сме я виждали ти сега какво, не може ли да и се порадваме. А шапката къде е? Нещо отгоре нямаш ли да и облечем? Жилетчица не си ли и взела? Ето ръчичките и замръзнаха.Вярвайте ми откачих  smile3515
Какво да ги правиш - родители са ми, ама бива ли пък за толкоз некадърна да ме имат. Че се и обиждат като им кажеш нещо. Вие имате ли го тоз проблем или само моите не са наред?
Все едно за моите говориш,че май са и по-зле  newsm78 ooooh!
Като бяхме монтирали кошницата в/у количката/ЧИКО е количката/ това дете ще се повреди ,постоянно му е крив врата, ще му стане нещо ,ще остане с крив врат,да не плачеш после  #2gunfire....и така идваше ми да вия  #Cussing out #Cussing outНапарво откачам понякога.УЖАС!!!!!!!
Хайде оплачете се и вие ,ако имате такъв проблем. Mr. Green
Ето ви Жули на втория шезлонг благодарение на 1 приятелка  Hug Flutter  bouquet
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1025347

а тук на активната гимнастика -с роклята с гол гръб  Grinning
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1025390

# 107
Здравейте! Олее, вие за цял ден колко много и все интересни неща сте изписали, та почвам по ред!
Мимозке, благодаря ти за поканата. Ние сме там само за 3 дни и не ми се вярва да ни остане много време , но все пак ми напиши телефонния си номер, че ако нещо решим да ти се обадим. Много готино се получава така с тоя форум, отиваш в някой град и имаш на кого да се обадиш. Само дето аз като ида на море и гледам да използвам слънцето и се пека максимално, та само вечерите са ми свободни.  Mr. Green

Честити 3 месеца на Краси и на Велизар!   bouquet

Иги, какъв ден е 02.05, че си мислела да кръстиш детето Борис??? Само не ми казвай че има някакъв празник тогава , че аз се надявах да се роди Ивко на 06.05 , че да го кръстя поне Георги.  Close

Мария ра, не е рано за коремни преси. Аз вече започнах да правя суперсерии за долна и горна преса с голямо натоварване, така че няма страшно. Още някой и друг месец почвам преси с тежести върху корема. Тоя номер без малко да го направя докато бях бременна. Ама добре че си имах едно наум и не се навих.

А бе момичета , вие ме шашнахте с тая зимнина. Аз нищо няма да правя. Както и не съм замразявала и кърма. И аз като Смайли си мисля, че прясното си е най добре, а и все пак е мляко и си нямам доверие да замразявам. А и ако кърмя до година и нещо , за какво ми е.  Laughing а като дойде време за плодове и зеленчуци ще му мисля тогава. Хич не ми се занимава сега.

Велиса и Ивко ми повръща често след хранене, но аз си мисля , щото преяжда. И като го оригна и бум в леглото да си полежи да му мине "тумата".  baby_neutral

Танче и ние го имаме твоя проблем с обличането и дали случайно не му е студено. само че от мама свеки. Същите въпроси ми се задават и на мен, но аз отговарям, кратко НЕ и толкова. Не ми се занимава. А сега се опитва всячески да намери вариант да дойде с нас на море, но ние сме категорични. Мисли че не можем да се грижим за детето сами. та нали затова чакахме да поодъртеем , че да сме достатъчно отговорни за детето и никой да не ни върви подире.  Sunglasses а и да ви се оплача, днес мъжа ми резервира един смотан хотел в Албена. Първо ми пуска мухата за някакви готини хотели (то не е имаше голям избор) и после айде на по смотания.  Sad

ауууу, Мимозке, ама много ви е готина активната гимнастика. Чакай пак да си я разгледам.

# 108
АНИ МЕРСИ ЗА КОМПЛИМЕНТА ЗА ГИМНАСТИКАТА.  bouquetА това е отзад снимана ,отпред е още по-готина Laughing
писах ти на лични  Wink
Момичета всеки ,който има път към БАЛЧИК  да свирка Simple SmileВЕДНАГА давам координати.  bouquet

# 109
  • София
Здравейте майчета и бебоци, доста сте пописали и аз доста почетох newsm44, та най-после да се включа. Честит празник на всички празнуващи newsm51. По обсъжданите теми: за името , мъжо каза аз да избера, каквото реша това smile3521. Та се започна едно мислене smile3506 исках да не е на никого, да е българско, да не е масово и след посещението на лекцията за значението на името исках да носи послание...Доста именици прочетох и малко преди да родя се спрях на Бояна, мъжки вариянт нямах newsm03. От родата нямаше сърдити или поне аз не съм разбрала, но още в началото на така чаканата бременост обявих, че няма да е на никого... За имената искам още нещо да ви споделя и двете ми племеници (на моя брат и на мъжа ми брат) носят имената на татковците-Михаела и Никол, ако бях спазила този принцип много щяха да станат повторенията.
За миризливата тема бебка ходи по 1-5 пъти на ден, доста редичко като кисело мляко с малки топчета- мале колко цветисто го описах smihesorry
Сетих нещо доста интересно за имената, ноща в която родих имаше идна мама с близнаци, та значи роди девойката секцио и голяма изненада роди две момчета, а всички доктори до този момент и били предричали момичета. Тя нямаше мъжки имена и цял ден от реанимацията обсъждаха имена с мъжа си и родителите си, е децата неостанаха без имена, даже им избраха много хубави- Антон и Атанас, ама представятели си каква изненада чакаш 100% девойка , пък доктора ти казва честито момчета. Как ли се е  почувствал таткото- дали не се е усъмнил, че са му сменили бебетата newsm12, абсолютен куриоз. При нас докторите категорично бяха казали момиче, но аз предвидливо бях предупредила татито- каквото му дадат да взима newsm62.
Вашите татковци какви предпочитания са имали за пола на бебето? Моя мъж още от начало каза, че иска да си има на тати кукличката newsm08, а аз бях сигурна, че нося момче независимо от всички доктори и ехографи. Просто не може майчиното чувство да ме подведе newsm48 . О, стана пак никое време отивам да лягам при моите мушмороци. Лека нощ
П.С.Крейзи, поздравления за темата

# 110
Виж за чушки не бях се сетила - това е идея - ама да ги опека или да ги варя?

Варени или печени .....няма значение.....само трябва да изчистиш много добре от люспите, понеже те са несмилаеми в стомаха дори на възрастен.....а за бебоците да не говорим....., а и като са изчистени и омекнали се събират повече Simple Smile

Олчето........10Х за кърпата..... друдата седмица ще наминем някоя сутрин.....дано спре да се мръщи това време най накрая

По миризливата тема Simple Smile ....... Монката ака по 2 пъти на ден.... нормално..... нито рядко.....нито гъсто........не знам дали наистина му мирише на него, но като я свърши ТАЯ ....много смешно си бръчка нослето

# 111
Почвам подред, че все отлагам, а от 1-ва страница има още за отговаряне   Crazy
Ани, мерси за статията, и че се обади. Нямаше да предположа дори, че Леонардо е популярно име  newsm78
Снимката в прозорчето и аз така я сменям - правя нова лента. В момента имам 4, незнам по колко може, ама ще правя нови докато дават  Mr. Green
Смайли като повдигна темата за размразената кърма се сетих, че и нащо чедо не ще да яде размразена  newsm78 И на мен си ми мирише странно и наразвалено, ама като ми се наложи един път да оставя майка ми, нямаше как  Rolling Eyes
С на Оля циците и 2-та рейса няма да разправям как се смея, вече препрочитам за 3-ти път и мъж ми все ме пита за кво така се хиля  Mr. Green Joy hahaha
eunos03 , аз не съм мислила какъв да става Лео. В смисъл, че искам да стане какъвто той реши и ще го насочвам дотолкова, че да избере най-подходящото (което му се отдава). Мъж ми обаче е решил, че трябва да бъде футболист, защото свекъра ми не е разрешила на него преди години. Аз така най-мразя, ама ще се разберем, де  Mr. Green  baduu newsm66 Ако не иска, няма да става  Grinning

Лео ака през 2-3-4 дни и майка ми като се видим пита "Вода даваш, нали" "Ака ли днес бебето"  Joy Тя  си е втълпила, че вода не давам (аз предлагам ,ама той само лигави биберона)  Thinking
Не се притеснявам, знам, че ако не ака 7 дни кърмачето няма страшно. На миризма са едни и същи  Sick Joy Всъщност ми харесва даже  Heart Eyes newsm78 Сигурно оъ любов нещо съм се сдухала  Joy Crazy На консистенция са като рядко кисело мляко(като при Жули на мимозата), на свят жълти, ама тъмно жълти. Понякога зеленеят, понякога са жълти към кафяво.

А ръцете и ние мотаме, и краката..и наистина се буди така, взместо да се унася. Ако нямам работа и нервите ми са наред го държа за ръчичките и той заспива лсед 5-6 минути. Одеве обаче ми писна 2,5 часа да го приспива мту на цица, ту да го държа така и го пових в горната част. Една бархетна пелена използвам, друг път с тънко чаршафче съм го правила, ама всичко на всичко 2-3 пъти. Заспива доста по-бързо  Peace

Иги, дано се оправиш baby_neutral, че тоя вирус е отврат  #Crazy На мен ми се разминава 4 пъти вече и дано  Praynig не го хвана.
Бобси хубаво повдигна темата за консервиране и замразяване  Hug Благодаря ви за инфото, в кърмаческия има рецепти, ама вие сте казали всичко по-важно   bouquet
Елена Вълчиновска ми се стори много горско... Grinning
Ти не можеш да си представиш как съм се смяла на комбинацията. Хубава ви е фамилията и много оригинална. Името Елена също, обаче в комбинация двете... добре, че не сте я кръстили така  Peace Щеше да стане като по вицовете  Rolling Eyes Това бз лоши чувства, надявам се да имаш добро чувство за хумор, че иначе ти дължа извинение  Blush
Таня, съчувствам ти за вашите  Tired Майка ми е така за водата - все го гони с шишето да му дава, че аз съм го държала жадно...  #Cussing out Много е гадно, ти все едно си негодна да си гледаш детето  Cry #2gunfire

# 112
Здравейте и от нас,

Отново не мога да сваря да ви изчета, а докато се включа и Крейзи вече пуснала нова темичка, която както винаги е със супер оформление.
По въпроса за количеството, което изяждаме - ние сме на АМ и на хранене приготвям по 180 мл. вода и 6 лъжички от млякото, значи става около 200 мл. разтвор и да ви кажа честно не ни стига.  newsm12 Но как да ни стигне като сме по цял ден като вятърна мелница, не спираме нито за секунда да махаме с ръце и крака (само когато спим се укротяваме), а и вечер като хапнем към 8-9, че после чак сутринта към 8 и после явно през деня се опитваме да си наваксаме.
А за миризливата темичка - акаме горе-доло по веднъж на два дни, но така че после трябва да се пере всичко, което е било на, около или под нея. #Shocked
Името си го бях избрала още преди да забременея. Исках дъщеря ми да се казва хем на свекъра ми - Андон, хем на свекървата Сия. Чудехме се само дали да бъде Сиана или Анастасия, но второто повече ни харесваше и на двамата. В последствие се оказа, че свекърва ми била кръстена така като се родила, но баща й не харесал името и я прекръстили на Сия.
Вчера забелязах нещо странно и леко се шокирах - докато Сисито хълцаше, фонтанелката й подскачаше нагоре-надоло. После при храненето също. Нормално ли е това? smile3506
И най-накрая (че май и аз като се позагубя, че после бързам да наваксам) ето ни и нас с мама Таня 79 и малките сладурки (видях, че тя вече ви е показала дребчовците).

Лека нощ и приятни сънища на всички  Two Hearts
Аааа и да не забравя - Честито на всички месечинковци!   bouquet

# 113
Ооох, аз пак се улях  ooooh!
Днес се видях с пловдивската групичка. Не ми се тръгвашееееееееееееее  newsm45 Толкова са готини и веднага ме приеха, говорехме си все едно се познаваме от 100 години. Майка ми и мъж ми бяха с мен и мама се шашна като разбра, че си пишем от забременяването още. Остана и тя много очарована от момичетата. Сега ще кача снимките, събраха се почти всички, май само една мама липсваше  Rolling Eyes
Кабранска отиде на консултация да бият ваксина на Иво и дано е минало без произшествия, че гледам не е влизала още  Rolling Eyes А и от групата никой не е писал, та се притеснявам вече  Praynig Дано спази традицията и закрие за днес  Wink
Те са такива готини мацки ,че направо ми пълнят душицата. Едни усмихнати, приказливи, весели...абе по цял ден и по цяла нощ да ти се иска да си с тях. Не спрях да приказвам за тях до одеве чак  Blush
А бебетата какви са сладки на живо, лелеееееее  Heart Eyes Ако имаше как, щях да ги нагуша всички, ама не може. Лале-то е пуснала една тема - НЕ ПИПАЙ БЕБЕТО!  Mr. Green
Да ви кажа, не че нещо, ама в наща тема са най-красивите майки. На снимки излизат хубави, ама на живо са картинки!  Flutter
Майки от другите отчетни, дето четете - нищо лично!   Wink

Тръгнахме си по някое време  Cry и посетихме Вис Виталис. Скукаааа  smile3515 От нашите размери свършило всичко и по 1-2 десена само  #2gunfire Ние носим 26 (6 до 9 мес), но купувам вече 28 размер (9-12 мес)  Crazy Все пак купих 10 бодита  Mr. Green Не беше квото очаквах, стока много, нещата не са хубави, нито евтини. Някои даже са ми по-евтини от Пз да си ги взимам  Rolling Eyes

Айде, отивам да надписвам снимки и ако объркам някой - извинете, по принсип съм разсеяна  Embarassed А пък пред нови хора се излагам тройно  Confused

# 114
Аз малко късно се включвам с честитките, но все пак:
Първо Честито на осмомайчетата Велизар, Красимира и Стефани Елизабет. Деветомайските бебоци също да се чувстват поздравени - Александър, Христина и Бояна. Нека всички да растат здрави и безгрижни за радост на мама и тати.

Осми август за мен винаги ще бъде специален ден. Според изчисленията ми на този ден преди една година сме си направили бебока. И така днес (то вече не е "днес" де, един посред нощ е..) цял ден си преповтарям какво е било, как разбрах, че съм бременна, после как ми растеше коремчето, как риткаше бебчето и накрая гледам го малкото човече и се чудя как толкова много неща са се случили само за една година. Единственият ми неприятен спомен е периода с изостреното обоняние. Е това не искам никога да се повтаря, ако може. А от кервиз ми ставаше направо зле, а иначе нямам нищо против него. Ама това беше лесно - просто спрях да го купувам и да го тикам в салатите.
И сякаш беб разбра колко е специален за мен денят и за първи път се засмя с глас. Разтопих се направо, баща му го държеше пред компютъра, а малкият ме гледаше и ми се смееше.... душичката на мама...
И аз обичам северното черноморие, да не си помислите нещо.. и особено Балчик, Ботаническата градина е невероятна. Била съм и на почивка в града, а мъжът ми има братовчеди. Но на море ходим на юг заради ситния пясък и плавното увеличаване на дълбочината в моренцето (как го казах само, ама не можах да измисля по-свестно да обясня). И по възможност бягаме от навалиците и най-вече от претъпканите плажове, дето кърпите на хората са на две педи разстояние, непрекъснато някой ти снове около главата и ти хвърля пясък. А и мислите си не можеш да чуеш от разговорите на околните или пък от надутата уредба на някое близко заведение. Иначе на Копа Кабана не бих отказала да отида де, ама нема...
Изчезвам, че малкият е гладен. Как завиждам на тези, които нямат вече нощно ядене.... Лека нощ...

# 115
  • Бургас
Привет отново и от мен!
Днес както вече писах ходихме при "леля докторка" и вече сме: 5640 гр., 62 см. Педито каза, че сме се развивали като по учебник! По въпроса за кърменето, днес като й показах прословутата снимка загуби ума и дума-хвърлих я в оркестъра напарво-каза, че такова нещо за първи път виждала #Shocked #Shocked #Shocked Аз много се накефих, щото в началото като почнах да се цедя с помпата и да давам на буби с биба да яде кърмата тя беше най-много против. Беше сигурна, че максимум до седмица ще ми спре кърмата така. Да ама не! Не ме знаеше тогава какво съм упорито и инатливо същество аз! Иначе каза до 6-ия месец никакви сокове и захранване! Само кърма! newsm10 Евалата на жената, което си е, много ме накефи! newsm80

Много ме ядосват нашите ... #Cussing out. Бяхме заедно на разходка. Радваха и се много. Докато спеше проблеми никакви. Ей като се събуди ужас. Няма ли да и сложиш чорапки, времето е хладно? Дай да я завием да не истине. Взеха я на ръце - опитах се да протестирам - ние толкова време / 3 дни / не сме я виждали ти сега какво, не може ли да и се порадваме. А шапката къде е? Нещо отгоре нямаш ли да и облечем? Жилетчица не си ли и взела? Ето ръчичките и замръзнаха.Вярвайте ми откачих  smile3515

Това все едно аз съм го писала. И причината, поради която и аз не спя в момента е майка ми! Така ме ядосаха с бащта ми преди около 2 часа, че още ме тресат яки нерви. Че заради тях и с мъжа ми се скарах- на него си го изкарах. Нали ви бях писала, че чичо ми се прибра от Германия преди 2 дена и днес цялата фамилия бяхме на ресторант, че вече станахме много и все по-трудно се събираме по къщите. Та, както описа Таня репертоара в началото беше същия: завий я, сложи й чорапи и т.н. После я събудиха, взеха да я подмятат от ръце на ръце, при положение, че знаят много добре, че изобщо не ми е приятно и така. Накрая като дойде време да яде майка ми ми се изцепи на всеослушание пред всички:"дай да я нахраня аз, че ти хич не държиш добре биберона и на детето не му е приятно!" Лелеееееееееее! Изригнах ви казвам! Ама така много не си спомням откога не бях избухвала. Направо не искам да си спомням, че пак се ядосвам. И сега се зареках повече каквото ще да става и колкото и да ми се ходи някъде да не им я давам повече. Че то само това се говори и демонстрира у нас: колко много я гледат (което е най-много веднъж в седмицата да я оставя от 21 до 23 ч. за да се видим с приятели). Ама това беше. Повече няма да им я дам и да се молят. Майка ми се усети,ама беше късно! Аз съм много злопаметна. Това не е много за хвалене, ама като ме обидят така лошо, помня дълго! Angry

Вашите татковци какви предпочитания са имали за пола на бебето? Моя мъж още от начало каза, че иска да си има на тати кукличката newsm08, а аз бях сигурна, че нося момче независимо от всички доктори и ехографи.

Моя мъж нямаше абсолютно никакви предпочитания. Даже аз много му се нервирах като го питах какво иска и като ми казваше:няма значение, само да е живо и здраво! И му казвах:"как така,няма значение, неможе да не искаш едно от двете повече" и такааа...аз обаче исках повече от всичко на света момче.  И навсякъде разправях: " не искам момиче за нищо на света". От третия месец почнах да врънкам гинеколожката за пола- вижда ли се и т.н. А тя винаги ми отговаряше, че докато не се види на 100% няма да ми каже какво е бебето. По едно време толкова се бях зомбирала на тази тема, че всеки месец си взимах часове при различни гинеколози за видеозон с надеждата да ми кажат момче. До 7мия месец всички казваха, че не се вижда и не могат да гадаят. Ходих и на 3D-то в една бургаска клиника, което в последствие се оказа, че не е 3D, а най-обикновен 2D ехограф, само дето прегледа беше 70 лв. Верно, че ми казаха че е 100% момче и ме зарадваха много тогава, ама резултата няколко месеца по-късно показа друго.  Laughing Та моята докторка вече в 8мия месец каза, че според нея твърдо е момиче. Ама аз пак:"ама никакъв шанс ли няма да е момче. 100% ли е момиче". А тя:"100% като се роди". Та така, в деня на раждането, аз нали бях със секцио и спинална упойка и анестезиоложката ми през цялото време ми стоеше до главата и ми казваше как върви операцията. И в един момент започва:"ето, приготви се, виждам го бебчето, сега го вадят, само след секунда ще го видиш и ти, ето го, ето го.." изкараха я и аз още не съм я видяла и викам на докторката:"момченце, нали?", а тя:"момченце с дуда! Момченцето, Герганке, вика на поправителния, другия път! Laughing"
Та такиви ми ти работи! Сега обаче вече искам само Краска и никое друго бебе! И мъжа ми все ми вика:"пфу, каква си ми глупава, момченце та момченце, гледай каква ни е сладичка, а ти да не я искаш" И на мен ми става едно мъчно. Щото като се замисля наистина каква съм патка, ужас! Embarassed Embarassed Embarassed Сега толкова си я обичам Краска, че искам и другите бебета да са момичета. Пък и вие мъжки майки не се сърдете, ама с това забелване на тези ваште атрибути голям ужас ми се струва. Аз туй нещо няма да мога да го правя. Затва викам на мъжа ми:другото пак момиче да ми го направиш. А той:"ааа, без такива, другото вече момче." Обеща, че ако е с чурка другото, той ще се оправя там! Да видим де!
Ох, мен пръстите вече ме заболяха и затова спирам! Поздрави и до скоро!  bouquet  love001

# 116
  • Бургас
Деветомайските бебоци също да се чувстват поздравени - Александър, Христина и Бояна. Нека всички да растат здрави и безгрижни за радост на мама и тати.
newsm10 и от мен!

Осми август за мен винаги ще бъде специален ден.

Сега като се замисля за 8-ми август...лелеее, точно преди една година ми дойде за последно цикъла! Party Дано скоро не ме навести само........................... Praynig Praynig Praynig

# 117
Ще ме прощавате, някой може да дойде да ме набие даже  Peace Мнооо забравям днес, ей!
Честити ни месечничета - Христина, Бояна и Александър!
Ето снимките от днес - http://snimka.bg/album.php?album_id=53889&photo=1

Аз "шА бЕгам да лЕгам!"  Wink Цун, мун и до после  Twisted Evil  bouquet Сладки сънища!

# 118
Добро утро!
Бързам да се похваля, днес поставихме нов рекорд по спане. До 7ч спа тая сутрин. И сега пак спи, успях да закуся да ви изчета и след малко почвам да се приготвям за навън , като се събуди да няма време да се сърди и излизаме.
А бе наистина Кабранска как така не е писала снощи!?
Я да разгледам и снимките на Крейзи и почвам да се приготвям.
Крейзи за тениските никой не ми се обажда. На теб как ти известиха че са пристигнали?

# 119
La Di Da  аз много исках Габи да е момче..... това дето си го писала е повторение на нашата ситуация преди пет години.......с тази разлика ,че на мен ми казаха че е момиче още в 4-тия месец ......ама аз до последно не вярвах......и на всяка консултация побърквах лекарката с въпроса....Още ли не е момче......тя жената много ми се смееше....
С Мони пък.... наопаки......страшно исках да е момиче.....а то какво стана......
Та за поправителния .......нищо чудно и младеж да си имате Simple Smile ....пожелавам ви го от сърце.......

И да ви се похваля.......Тази нощ спахме от 22:00 до 6:30....снощи бяхме на гости на едни приятели, че се прибраха от Лондон за две седмици, а не сме се виждали цяла година....Мони се хили наляво надясно.....нахрани се в 10 и като отмърка Simple Smile дори не се събуди като се прибрахме и го преместих от количката в креватчето.....само изръмжа злобно докато го събличах.....абе перфектното бебе просто ......а аз се бях подготвила за война снощи.....че последните два дни беше кисел.....  сигурно от пълнолунието.....а той....толкова весел Simple Smile ....явно да си навакса

Крейзи......като чета каква е веселба......ще взема да намина и аз към Пловдив Simple Smile ........... страхотни снимки еййййййййй.........за малко да се объркам, че съм била при вас......на Кабранска количката....същата като наш'та Simple Smile

Честито на месечковците
Аз отивам да измия зъбите и да приготвя количката.....и беж навън

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 09:41 от BgViki

Общи условия

Активация на акаунт