. Бяхме заедно на разходка. Радваха и се много. Докато спеше проблеми никакви. Ей като се събуди ужас. Няма ли да и сложиш чорапки, времето е хладно? Дай да я завием да не истине. Взеха я на ръце - опитах се да протестирам - ние толкова време / 3 дни / не сме я виждали ти сега какво, не може ли да и се порадваме. А шапката къде е? Нещо отгоре нямаш ли да и облечем? Жилетчица не си ли и взела? Ето ръчичките и замръзнаха.Вярвайте ми откачих 
Какво да ги правиш - родители са ми, ама бива ли пък за толкоз некадърна да ме имат. Че се и обиждат като им кажеш нещо. Вие имате ли го тоз проблем или само моите не са наред?
По миризливия въпрос - ние ходим възможно най-нередовно. 4-5 дни няма никой и после може и по 2 пъти на ден да ходи. Рядко е, ама мисля, че от мляко само няма как да е по-гъсто.
Пюренца правих аз във формички за лед. Плодовете / кайсии домашни ми дадоха / обелих и врътнах в МВ за 3 мин. После пасирах и замразих. Така мисля да процедирам и с прасковите. Моркови и тиквички сварих с малко водичка пак в МВ и ги пасирах с водата и така замразих. Виж за чушки не бях се сетила - това е идея - ама да ги опека или да ги варя?

....и така идваше ми да вия

а и да ви се оплача, днес мъжа ми резервира един смотан хотел в Албена. Първо ми пуска мухата за някакви готини хотели (то не е имаше голям избор) и после айде на по смотания. 

ВЕДНАГА давам координати.
, та най-после да се включа. Честит празник на всички празнуващи
. По обсъжданите теми: за името , мъжо каза аз да избера, каквото реша това
. Та се започна едно мислене
исках да не е на никого, да е българско, да не е масово и след посещението на лекцията за значението на името исках да носи послание...Доста именици прочетох и малко преди да родя се спрях на Бояна, мъжки вариянт нямах
. От родата нямаше сърдити или поне аз не съм разбрала, но още в началото на така чаканата бременост обявих, че няма да е на никого... За имената искам още нещо да ви споделя и двете ми племеници (на моя брат и на мъжа ми брат) носят имената на татковците-Михаела и Никол, ако бях спазила този принцип много щяха да станат повторенията. 
, абсолютен куриоз. При нас докторите категорично бяха казали момиче, но аз предвидливо бях предупредила татито- каквото му дадат да взима
.
, а аз бях сигурна, че нося момче независимо от всички доктори и ехографи. Просто не може майчиното чувство да ме подведе
. О, стана пак никое време отивам да лягам при моите мушмороци. Лека нощ

Ако не иска, няма да става 

На мен ми се разминава 4 пъти вече и дано
не го хвана.
Майка ми е така за водата - все го гони с шишето да му дава, че аз съм го държала жадно...

Толкова са готини и веднага ме приеха, говорехме си все едно се познаваме от 100 години. Майка ми и мъж ми бяха с мен и мама се шашна като разбра, че си пишем от забременяването още. Остана и тя много очарована от момичетата. Сега ще кача снимките, събраха се почти всички, май само една мама липсваше
Евалата на жената, което си е, много ме накефи! 

Дано скоро не ме навести само...........................