Кауфланд - тема 41

• 49 926
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Аз имам една огромна буца мая вкъщи и за съжаления днес установих, че фурната ми (раховец) не пече никак добре тестени неща, пуснах един кекс на 200 градуса(по рецепта беше на 190)-отвътре остана суров. А как се канех да пека хлябове и питки...... От новата брошура си харесах грил тиган, сервиз за хранене и прибори.
"Раховецът" е с по малък обем на фурната. Съответно реотаните му са по близко до печивото, за това трябва да се пече на по ниски градуси.около 160 например и малко по дълго време.

# 481
  • Русе
Аз имам една огромна буца мая вкъщи и за съжаления днес установих, че фурната ми (раховец) не пече никак добре тестени неща, пуснах един кекс на 200 градуса(по рецепта беше на 190)-отвътре остана суров. А как се канех да пека хлябове и питки...... От новата брошура си харесах грил тиган, сервиз за хранене и прибори.
Буцата с мая я нарежи на дребни парчета и прибери във фризер. Издържа дълго.

# 482
vasq, благодаря ти! Ще знам вече.
viki, днес се заемам да я нарежа, че от седмица стои вече.

# 483
Здравейте!
viki_1974 имала си късмет с липсата на опашка пред магазина.
За дезинфектанта: преди около 10 дни като купих първия, на регала нямаше никакви. Обаче на един палет отстрани стоеше цяло кашонче + други неща като мокри кърпи и т.н. Имаше и служител, който като изкоментирах, че няма само ми посочи кашона и обясни, че не успяват да заредят всичко, което свършва. Това го казвам само информативно. Нямам навика да оглеждам наоколо.

# 484
  • оттам, откъдето започва България

180 градуса за кекса (преди години бях с Раховец). Това е печката, която никога не ме е предавала.

# 485
Понеже на врътката не видях да е изписано 180, предполагам малко преди 200 трябва да бъде...01 ли си имала? Сега завъртам веднъж наляво и така май пече от двете страни, но не съм сигурна защото има още един подобен знак.

# 486
  • оттам, откъдето започва България
Раховец 02. Ето, такава:

# 487
  • София
Цитат

Някой знае ли каква е разликата между двата дезинфектанта? Когато купувах имаше само прозрачното шишенце и не съм сравнявала. Виждам, че са на една и съща фирма.

Аз пък съм имала два Раховеца и двата грееха по-слабо от написаните градуси. Simple Smile За готвене винаги пусках на 300 и ако отговаряха градусите, всяко ядене щеше да е овъглено. Laughing

# 488
На каква цена са? При нас в четвъртък имаше само Медикс- по етикет 2,69 или 2,79, а на каса по 2,99 лв. Grinning На прозрачното пише, че "защитава", а на другото, че "помага да се борим с" бактерии...може да са за различен тип кожа?

# 489
  • София
На каква цена са? При нас в четвъртък имаше само Медикс- по етикет 2,69 или 2,79, а на каса по 2,99 лв. Grinning На прозрачното пише, че "защитава", а на другото, че "помага да се борим с" бактерии...може да са за различен тип кожа?

Снимката е от коментар от преди 2-3 страници. Имаше си и "другарче" - втора снимка, където се виждаше етикет за 2,89 лв. Моята тубичка я купих от Била за 2,99 лв.

# 490
Трябва да е над 70% алкохол, за да убие Короната

# 491
Явно спирта се е появил, защото мъжът ми зареди тези дни от аптеката добро количество

# 492
Таня67, имам и двата гела, доколкото виждам, са абсолютно еднакви:
Скрит текст:

# 493
Тия хора не са наред. Ние това го купихме от друг магазин за 3.40

# 494
Първо купих прозрачния от една аптека, втория го взех после от Billa, за 2.99. Но още не съм ги ползвала, имам малки спрейчета, които са ми по-удобни за носене в чантата.

Общи условия

Активация на акаунт