Откраднат живот: Системата 🎬 тема 95

• 24 788
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
София очаквам да се застъпи за Зорница, ставайки свидетел на дискусията й с Тасев. Защото и те двамата после(май след сцената с Огнянова) спорят. Тасев като не зачита мнението й, ми да си бъде собственик и директор и да си прави каквото си иска, не слуша и не зачита и без това Стаменова.

# 136
То наистина ролята на Стаменова леко се обезсмисля, след като Тасев прави каквото си иска.
Рязко ми се прииска Зорница отново да включи флекса в действие в операционната за Тасев
Още ли съм непрофесионалист, пациент Тасев? - докато държи флекса Smiling Imp

# 137
# 138
Дона, и само с едно движение може го направи евнух Joy

Значи е Влади Гринчи, поне малкото му име е нормално Grinning

# 139
Най интересното във всеки епизод напоследък е промото за следващия .Другото  пълнеж.Много взеха да издишат сценаристите.

# 140
Най интересното във всеки епизод напоследък е промото за следващия .Другото  пълнеж.Много взеха да издишат сценаристите.
С толкова епизоди трябва да има и такива Пълнеж, не може всички да са наситени със събития. Мен засега ми допада сезона, ама то бе и с миналия така до едно време и след това забиха с Жени и ................Grinning

# 141
Не, няма да се научи. Нямам вече надежда. Преди на Ина говореше каква е станала, а сега той е 100 пъти по-зле.
Горката Нора..дано се справи сама или с помощта на Катя, да речем.

# 142
Дона, и само с едно движение може го направи евнух Joy

# 143

Значи е Влади Гринчи, поне малкото му име е нормално Grinning

То още в първия епизод, където го показаха някой го нарече 'Владо' Joy
За сега ме кефи Владко Heart Eyes

# 144
Покъртителни пиянски истории. Тасев този път изригна с право, но ще му подлеят вода защото наказанията му са в стил действитя на барба ганьос. Кръстева видя гейзерите, но уви първоначално не разчете правилно сигналите, но после се поправи и май разтури тройката.

Тези хубаво ще стачкуват, но первазът на партийния дом не е безкраен ... Ако това, което каза Жекова е вярно, защо мед сестрите не са скалпирали Ананиев, а ходят да мисирстват при барба ганьос? Пецамун и Ненева не изглежда перспективно, но е доста логично. Кая и Ристю що ги мъчат? Иначе щях да питам какво стана със Сашето, но се появи днес, за да му потънат безславно гемиите.

Чаки-бомбата. Пак добре, че покрай мисирките са останали и разследващи журналисти. Но със самосезирането  на прокуратурата са се объркали, тъй като  DJ Gesh свири само на извънредни партита. Така че няма какво толкова да се шашкат при положение, че напоследък живеем в перманентен скандал, няма виновни, няма наказани и всичко е 6. Ето вчера стачкуваха, днес всичко е забравено и трябва да се подкрепят, а не да се съмняват ... Много симпатично дете, въпреки че изпорти майка си. Само Кунка-старшата липсваше, а кети-лове беше добро попадение :d Сега да видим колко ще трае пеневото щастие. На Нора кога й зарастна окото, че почна да се самобичува като Сайлъс в Шифърът на Леонардо?!

Кога счупиха огледалото в асансьора (сервизния)? Айде пак кредитче. Садо-мазови вълнения до втръсване, че и СРС-та извадиха. Прес-рилийз в стил разпит. 50 лева за тази фиаско вечеря? Не го обичат Пенев от екипа и това си е. Що ли си мислех, че сделката с Чаки включваше и собствеността на болницата. Сега Тасев ще го играе като частен футболен клуб на държавна издръжка.

Не знам какво лекува доктор Шопов, но поздравления за инициативата - https://www.youtube.com/watch?v=EznURyjQQXc Доволен съм от болничното лечение, което тествах онзи ден. Условията не бяха идеални, но бяха любезни и имаше дезинфектант на всеки ъгъл. За около 3,5 часа приключи всичко като една трета от времето го проспах заради упойката. Единствено не съм доволен от докторката: след куп изследвания и контра прегледи, така и не ми постави реална диагноза (което само по себе си може да се възприеме и за добра новина) и ще я проверя след време колко си докарва от частния кабинет

# 145

След  keksiter  не смея да напиша нищо , защото се прозвучи много постно и прекалено разбираемо .

# 146

След  keksiter  не смея да напиша нищо , защото се прозвучи много постно и прекалено разбираемо .
Ама ти му четеш монолозите? Flushed

# 147
И аз това щях да питам. 😃
Не пускайте трохи на тролчетата. 😉

# 148
Аз пък се чудя,  дали от екипа на ОЖ ще продължат да снимат, или ще прекъснат работа засега?

# 149
Срещам го и в други теми(мисля че е мъж) и се зачетох един път. Има попадения чат-пат  и то забавни 😁

Общи условия

Активация на акаунт