Откраднат живот: Системата 🎬 тема 95

• 24 742
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Този сезон ми е доста  бозав и даже не виждам какво да коментирам .
Ако намалят малко Тасев, ще е по-добре, но едва ли - той е центърът. И за да е център, ще продължат все повече...

# 646
И Наков само за пълнеж.. разхищават толкова ценен материал.. 😭

# 647
  • Пловдив
Сега гледах реклама на екшън с Паскалева и холивудски артисти и онемях Simple Smile ще го дават по Диема мисля, ама не запомних името. Беше рицар-ка с меч Stuck Out Tongue Winking Eye

# 648
Ели, и аз като теб. Няма интересни истории, няма динамика, любов. Еднообразна  и много вяла игра от актьорите. "Смешките", с които се опитват да поразчупят са ми нелепи. От Пепето ме втриса. Гледам по инерция и много отдавна за фон.

# 649
Рейтънгът за февруари, ОЖ стартира по-виско в този месец от 5-ти и 7-ми сезон:

# 650
Мелани, ние с теб как чакахме Шопов да го изгонят, те ключова роля му дадоха... до пенсия сигурно Joy

# 651
  • София
Стартираха добре, но...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 652
Stuck Out Tongue Winking EyeАмбър, да бе. Настани се трайно и това е. И за да ме е яд още повече Яни му изтипосва портрета на всяка тема.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 653
  • София
Този сезон ми е доста  бозав и даже не виждам какво да коментирам .

А на мен този ми е по-интересен от миналия, а за безсмисления седми пък въобще няма да обелвам дума. Дори и Щопов не ме дразни толкова.
Може и да съм само аз, но виждам смисъл и идея във сезона и хората си я следват. Това липсваше в предишните няколко сезона.

# 654
Не го гледах много подробно вчерашния епизод, изпуснах някои моменти, доколкото разбирам Нора доста глупаво постъпва.
Като влезе миналия сезон изобщо не беше с такива характеристики според мен. Вярно, хората се променят, ама все пак..
Тасев в един епизод ми харесва, в друг е ужас.

# 655
Героинята на Титова влезе на нож с Христо, сега ще се сприятели с Кая, децата ще се гаджосат... ясна е работата 😏

# 656
Ама много бързо излизат тия тестове за съвместимост. И като на магия Нора е съвместима с баскетболистчето..

# 657
  • София
цялата ситуация е плачевно нереална, а Нора така дразнещо преиграва, че едвам ги гледам.

# 658
цялата ситуация е плачевно нереална, а Нора така дразнещо преиграва, че едвам ги гледам.
Много зле, много..

# 659
В Борко да не се е вселил Фотев?

Общи условия

Активация на акаунт