Mango тема - 16

• 109 952
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 1 260
Има ли опция да се откаже вече пусната поръчка?

# 1 261
  • Варна
Като не я вземете от куриера. Дано сте пуснали опция наложен платеж.
Аз дебнех точно зеленото Happy кожено яке в размер М. Снощи нямаше, но имаше С, а сега- не.

# 1 262
Преди време бях мерила във физическия магазин на Манго кожено яке, модел като червеното, на  което Мария беше пуснала линк. Нося xs и такъв размер мерих, но ми беше тясно. Затова сега пуснах s. Много ми харесва и зеленото, но от него имаше само xs и не посмях да рискувам.

# 1 263
Дами, внимавайте, за да не направите моята грешка. Бързах и поръчах всичко, което имах от вчера в кошницата и след това установих, че част от нещата са намалени само на 40 -45 %. Става въпрос за детски дрешки, дамските артикули си бяха с 70 % намалени.

# 1 264
Имат опция на сайта за канселиране, но не знам някой дали е тествал - ще е полезно някой да сподели, ако им е писал:

Има ли опция да се откаже вече пусната поръчка?

# 1 265
Аз пък забравих да си поръчам дънки, а сега за едни дънки няма да пускам
И якето явно ще е малко на дъщеря ми, тя носи м, но има бюст, и вероятно това якенце м ще е малко. Здраве да е. Ще потърси нов собственик, ако го пратят и не става
Бих поръчала още неща но с тегавото връщане...ме е страх
Едната поръчка ми е тръгнала даже, хаха

# 1 266
И мъжките якета нямат номера, ще се изям от яд.Една нощ бебетата да спят и да пропусна намалението!

# 1 267
И аз се отчетох с една поръчка след месеци бойкот заради дефектно яке и занижено качество като цяло. Но вече си знам, само дънки, връхни и някои обувки и то кожени. Това и поръчах днес, да видим, какво ще дойде. Изпуснах едни разкошни кожени боти, тип Челси, но... здраве.

# 1 268
Аз пък забравих да си поръчам дънки, а сега за едни дънки няма да пускам
И якето явно ще е малко на дъщеря ми, тя носи м, но има бюст, и вероятно това якенце м ще е малко. Здраве да е. Ще потърси нов собственик, ако го пратят и не става
Бих поръчала още неща но с тегавото връщане...ме е страх
Едната поръчка ми е тръгнала даже, хаха

Бялото яке какъв размер сте поръчали? Ако е хс ще го взема веднага

# 1 269
Ужас, разорих се , а е едва понеделник сутрин и съм -500 лв . Grinning

Дано всичко е наред с поръчаните неща.

# 1 270
Момичешките размери 164см стават ли на дамско S или XS?
И детските размери отговарят ли си или вървят уголемени ?

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 10:53 от Г-жа Гертруда Смехуркова

# 1 271
  • Варна
Големият ми син носи размер 13-14, аз пухени якета от дамска секция С. Спокойно обличам неговите, ръкави, дължина, всичко е точно. За себе си обаче, досега не съм поръчвала от момичешките.

# 1 272
Благодаря! А като размер по години детското дали си отговаря, защото примерно от НМ й взимам по-големия размер на моята висока дама , а на Некст са й точни размерите, защото са им леко уголемени.

# 1 273
  • Варна
Бърз въпрос: Обувките отговарят ли си на размерите?

# 1 274
  • Варна
Благодаря! А като размер по години детското дали си отговаря, защото примерно от НМ й взимам по-големия размер на моята висока дама , а на Некст са й точни размерите, защото са им леко уголемени.
Моят син е на 12, 158 висок. От Н&М купувам 170, от Некст скоро не съм му поръчвала връхни дрехи.0

Общи условия

Активация на акаунт