Mango тема - 16

• 109 907
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
а Kеа?, mmm_st, благодаря ви за включването, поръчах няколко нещица за мама, дано да съм нацелила. Имаше доста намалени ризи, рокли, сака ... но всичко изчезна за минути.

# 136
Да сега разглеждах сайта, че не бях влизала отдавна, бая намалени неща има.Аз съм в търсене за децата сега и нещо не ми харесват техните неща.За мен само рокли имам, но спирам с пазаруването, че последните дрехи така и не ги разходих по улиците.

# 137
  • Варна
Напоръчах доста неща за моите момчета и клинове за мен за вкъщи. Много бързо се изчерпваха нещата.

# 138
# 139
Бях сложила в кошницата над 20 артикула за 150лв, основно за децата,  и докато пусна поръчката, половината изчезнаха. Умрях от яд!
Действайте бързо Simple Smile

# 140
Момичета да попитам направих две поръчки от сайта с наложен платеж мога ли да откажа едната поръчка на куриера?!? Плащам ли някакви разноски по връщането?

# 141
  • ...на безопасно
Можеш и двете, ако искаш.

# 142
И аз умрях от яд, по причина обаче, че снощи пуснах поръчка. Angry  Да, малка част от нещата вече са изчерпани, ама толкова пари щях да спестя или по-скоро за същите пари щях да напазарувам още глезотии, рокли и кецове за малката.

# 143
Ако продуктите са налични,
пускай втора поръчка смело. Просто ще откажеш на куриера първата, нищо не се дължи при отказ.

# 144
  • София
Mango нямат милост към мен. Една сутрин да не проверя какво се случва и те пак пуснали намаление. Отчетох се скромно и аз с едно от палтата, които показа NBM.

# 145
  • София
4 поръчки направих,  ще следим темата с размените после, защото някои ги сложих в  кошницата насляпо! Яд ме е за едно мъжко яке от естествена кожа за 4,99 - докато натисна chekout  и изчезна...

# 146
Ако продуктите са налични,
пускай втора поръчка смело. Просто ще откажеш на куриера първата, нищо не се дължи при отказ.
Платих я с карта. Знам отпреди, че съфорумки са отказвали и такива поръчки, но става по-сложно. Телефонни разговори, имейли, па чакане да ти върнат парите седмици. Май не ми се занимава.
Просто трябва да ползвам наложен платеж, но навици. Не се замислих.

# 147
  • София

И аз пуснах току-що точно тези две палта. На първото от много време му се канех, а сега двете общо излизат на същата цена.  Нямаше как да пропусна Grinning

# 148
И аз се съблазних с едно палтенце, много обичам тъмно сини връхни дрехи. Поръчах S-ка,  дано стане ))).
https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-coats/double-breasted … 1050718.html?c=69

# 149
  • Карлово
И аз понапазарувах, но много грабите, бе, най-любимите ми изчезнаха, но все пак благодаря на NBM, че ми отвори очите за палтенцата.

Общи условия

Активация на акаунт