👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 2

• 34 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Испания
Не мисля, че го беше събрала преди снимките на епизода, ама на кого му пука!

# 511
Ами не се изля таратор в нечий врат,а летят картофи...

# 512
Аз сега приключих с гледането.
Добре, че не пускам тото... 😂
Е, жалко за Поли. Наско обаче губи симпатията ми. Не ми харесва така. Пидлизурко е, а и малко страхливец. Не мисля, че има шанс за финал.

# 513
За първи път от старта на този тъп сезон се ядосах!
Сценария толкова прозорише, че актьорите без малко да не го изиграят.
Стартирам с чиниите. Зеленчуците били за бульона, но са пльоснати като гарнитура, месото грозно нарязано, нооо Чинията на Лука е по-хубава от тази на Наско-Ивайло Rolling Eyes Чудна идея! Да плеснем с ръце и да се прегърнем: расист благодари пред зрителите на мургавия си Спасител Wink
Чете Лука тартар, но се сеща, че днес гаврата е с тарАтор, бързичко се поправя и Георги дава всичко от себе си, дори и чесънче добавя Smiley
И стигаме до кротката Поля, която всеки път се представяше прекрасно и работеше отборно. Просто не е честно да си отиде кадърен готвач като нея преди Соня или Михаела.
За Наско - само на 26 години, явно талантлив и отдаден, дори не ми се коментира в какво се забърка.Worried

# 514
  • Другата България
Без да съм гледала споделям последното мнение.

# 515
  • Испания
Ами не се изля таратор в нечий врат
Скрит текст:
,а летят картофи...

Защо ли не се чувствам щастлива от факта!

# 516
  • София
Според мен на Полина ѝ писна. Личеше ѝ.

Седя тая вечер и се чудя колко пари трябва да ми дават, за да търпя да ме замерят с храна и да ме наричат с какви ли не епитети? Пред цяла България, пред майка ми, пред децата..... Не го разбирам честно. За нас като зрители си е сеир, но се чудя на участниците.

Иначе съм за Наско, от самото начало само него харесвам. Тази вечер трябваше да си ходи онзи дето "чупи ръцете на сервитьорите" ама нали е точно в духа на предаването сигурно ще стои до края.

Ще превключвам на МШ вече, нищо не че не съм гледала нито един епизод.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 14:03 от Elena_of_Avalor

# 517
  • София

Полина

мобилни ЛИНК

Hell's Kitchen - С03E18
Епизод: 18

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

hells-kitchen-2020-04-02

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 02:15 от Mari_Mar

# 518
  • Sunshine state
Много смъкнаха нивото от предаването, то не че вече има ниво изобщо, де.. Нагласено, колкото си искаш, гонят се играчи, които не са номинирани, нито са се дънили. Не,че ми дреме особено за Поля, ама не схванах какво толкова се провини, че чак да я изгонят?? Лука е нагъл, агресивен бабаит , който трябваше да си отиде. Дано скоро му видим гърба. 😆

# 519
  • Пловдив
Не се видя дали Полина си беше събрала багажа, но в първи сезон Станимир точно така си тръгна. Даже него го показаха как си събира багажа. Та и това не е нещо ново в сценария.

# 520
Няма как да изгонят човек, който се е справил на дуела. По принцип Наско се провали и беше за изгонване, но шефа не искаше да го махне и Полина беше изкупителната жертва. Ако Михаела се беше провалила, щеше да е тя, но тя се усети, че поне на дуела трябва да се пази от провали. Хитра е.

# 521
  • София
Няма как да изгонят човек, който се е справил на дуела. По принцип Наско се провали и беше за изгонване, но шефа не искаше да го махне и Полина беше изкупителната жертва. Ако Михаела се беше провалила, щеше да е тя, но тя се усети, че поне на дуела трябва да се пази от провали. Хитра е.
Атанас въобще не се е провалил, мацките се мъчеха да го провалят и то целенасочено, но по сценарии Ангелов разбра номерата им и ги остави с пръст в устата. Не всеки виртуозен готвач е и добър мениджър и ръководител. Добрите готвачи предпочитат да готвят, а не да се занимават с интриги и „управление на екип“ (много държа на кавичките!).

# 522
Атанас въобще не се е провалил, мацките се мъчеха да го провалят и то целенасочено, но по сценарии Ангелов разбра номерата им и ги остави с пръст в устата. Не всеки виртуозен готвач е и добър мениджър и ръководител. Добрите готвачи предпочитат да готвят, а не да се занимават с интриги и „управление на екип“ (много държа на кавичките!).
И аз смятам така....и не всеки готвач държи да е пъдарин на останалите в кухнята, тя и самата Гергана си каза..."ти вече не си от нашия отбор, ще мислим първо за себе си", но се объка и згониха от червения отбор.... самата тя правеше саботажи с картофите които наряза като тресчици, ама , на, Полина ги изпържи и изгоря!

# 523
Айде сега мъчели се да го провалят? Вие сериозно ли мислите, че тези участници изобщо имат как да го кажа "Свободна воля"? - Ще оставят сценаристи и продуценти на съдбата и таланта да победи някакъв си там човец...
Поля не може да нареже и опържи картофи? Smiley
Атанас с познания (показа и доказа) не просто теоретик, оценен практик, да не може да направи омлет? Smiley
Много интересно в отборните битки как всички са абсолютни некадърници, а в самостоятелните представяния показват "шедьоври" дори и най-неопитните.

Цитирам Елена с чието мнение съм напълно съгласна. Говорим за професионални готвачи, много от тях работещи в добри ресторанти, не хванати от улицата хора. Достатъчни ли са тези пари за унижението на което се самоподлагат, при положение, че обещаната работа при Ангелов е чисто с рекламна цел.

...Седя тая вечер и се чудя колко пари трябва да ми дават, за да търпя да ме замерят с храна и да не наричат с какви ли не епитети? Пред цяла България, през майка ми, пред децата..... Не го разбирам честно. За нас като зрители си е сеир, но се чудя на участниците.

Това го говорим от първи сезон, но понякога ми прекипява. Neutral Face
Интересно ми е американската кухня след толкова сезони, дали е все с един и същ сценарий?

# 524
  • София
Айде сега мъчели се да го провалят? Вие сериозно ли мислите, че тези участници изобщо имат как да го кажа "Свободна воля"? - Ще оставят сценаристи и продуценти на съдбата и таланта да победи някакъв си там човец...
Поля не може да нареже и опържи картофи? Smiley

Ами да се самоцитирам:

Атанас въобще не се е провалил, мацките се мъчеха да го провалят и то целенасочено, но по сценарии Ангелов разбра номерата им и ги остави с пръст в устата.

Общи условия

Активация на акаунт