👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 2

• 34 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

мобилни

Hell's Kitchen - С03E19
Епизод: 19         7.4.2020

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 11:20 от Mari_Mar

# 586
Аз пък не мога да разбера защо Сончето поства във Фейсбук, преди да са излъчили изгонването й. Мислех, че нямат право. Или нещо съм пропуснала?
https://www.facebook.com/yankovasonya?__tn__=lCH-R&eid=ARASA … ybZXk&__xts__
  • =68.ARCqoy2Ml4cJO6b1PjiSBFRG9BeD3sFfZ9WwtINMymm_D79iBcqO7ODeBYtij3Mb5Ct3o2eWM27KaSMGgvjVXRdmrJ-XSNtFcKk0J2o3qozKPvoAYbS3va46F7iiNfGebuUvmm_LxuMeVByZKQShCjVQ2ut3EhUv8ZIiOEx2oZ7XDcNH9mJm3kdtClXWjSVncGLj06Rhx3dEWNCULxHKlYRAiTR3jQ9fLi-aBIcWrq964xabvPYRs_-NVlhQ0K43Hme8ToYIrgslcAFn0M9JozBl_-RKrvbJvXoRKrNUXe0iWHITR1HjYlR_AetSszUW7BjeIAbO-ki4OGGP49boY5UkbaSb5aR3hbcyGw

# 587
Може да е имала човек, който и поддържа профила, а най-вероятно и предаването вече да е заснето, имайки в предвид, че това което в момента излъчват е заснето преди месец.

# 588
От 23 март пуска видеа как готви, също и лайфове - със сигурност не е от друг човек, а от самата нея. Сега гледам, че и Михаела вече публикува във Фейсбук - и тя долу-горе оттогава (след 20 март). Наистина, че излъчват отдавна заснети епизоди, но мислех, че нямат право да издават, че вече са навън. Да не би пък да са ги разпуснали всички преждевременно...

# 589
Не са само те. Реджеп, Недялка и още няколко също публикуват от известно време.

# 590
Къде публикуват?

# 591
# 592
  • Другата България
Георги ли е казал на някого да си купи свещи?
Същият Гошо-кроткия, "милия", вечно "неоправдания", дето все нищо не е направил, ама с него се държат зле?
Аууу, каква "изненада".....
Ама то така, и тук, като и навсякъде, алармите и грубияните са зли и "черни", защото са откровени, а "кротките, мили и тихи" добряги са най-предпочитаните играчи и за останали, и за аудитория. Докато не си покажат истинските лица.

# 593
  • Испания
Някой пак е объркал формата.

Hell's Kitchen Bulgaria

Приличат ли си? 👸

# 594
  • София
Гергана е черна как ще прилича на Снежанка, бих я сложила нея да е от Аладин.

# 595
  • Испания
Гергана е черна как ще прилича на Снежанка, бих я сложила нея да е от Аладин.

Абсолютно! Гергана е като Жасмин.

# 596
Много са си готини трите мацки, предпочитам тях да гледам пред Недялка..., а Галя вчера много долно подхлъзна Соня...отделно да не се били гримирали..и кво като са гримирани, да не им тече гримът в очите и да им пречи да готвят ...пречи само развятия перчем на Соня! Simple Smile

# 597
  • Другата България
Кой прокълна за свещите?
Неоправданият Гошко ли?
Явно наистина е бил Гошето маминия, правилно съм разбрала.
Неоправдан, неоправдан, колко да е неоправдан? В един момент попържа Реджеп и Лука, после ги прегръща като първи дружки и им се обяснява колко ги уважава....за някой лицемерието и двуличието, както и злобата може да са нормални явления, ама има хора, на които това не им допада.
Много са си готини трите мацки, предпочитам тях да гледам пред Недялка..., а Галя вчера много долно подхлъзна Соня...отделно да не се били гримирали..и кво като са гримирани, да не им тече гримът в очите и да им пречи да готвят ...пречи само развятия перчем на Соня! Simple Smile
Аз също предпочитам тях пред Недялка и Галя. И двете са рядко нелицеприятни външно, не са грозни, а отблъскващи. И след като това е ШОУ, независимо от заглавието му, предпочитам да гледам приятни хора.

# 598
Той, той. Тук е много харесван и жален.На мен така и не ми допадна, имало е защо.

# 599
С времето и аз го разлюбих Гошето, много мразя мръкнала, но сега осъзнах, че и не може да готви...

Общи условия

Активация на акаунт