👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 2

• 34 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Ивайло може да е смешен, но е нагаждач.
Можеше да си затрае, да ама не...
Доносници не понасям .
И аз, аз нямаше да го издам, наистина грозна постъпка, че излъга шефа, но тоя подлизур веднага изпя, искам вече да го изгонят!
И какво толкова като са гримирани, да ходят като бухали ли?

# 571
  • IC 1101,Abell 2029
Реджеп бил и лъжльо.Подкрепям Ивайло,освен това за мен е най-забавният в кухнята.

# 572
  • Испания
Не харесвам Михаела, но ако бях на нейното място, щях да му кажа на Ангелов, че баща ми не участва и няма защо да го споменава непрекъснато.

# 573
Реджи беше като дете, но сладък 😀
Тая Михаела е изтъкана от злоба. Противна история. Лука и като скараджия се провали днес. 🤣
Охх, Сончето, смотаното Сонче.. 😔😔

# 574
  • Испания

И аз, аз нямаше да го издам, наистина грозна постъпка, че излъга шефа, но тоя подлизур веднага изпя, искам вече да го изгонят!
Скрит текст:
И какво толкова като са гримирани, да ходят като бухали ли?

Ивайло като няма с какво да "блесне", реши да стане доносник.

# 575
Аре бе, доносник! Вие па на какви се правите, все едно никога няма да разбере Ангелов, ако Ивайло не каже нищо. Или пък Реджеп е сигурен, че като не си признае, никой никога нищо няма да разбере, щом Ивайло си трае... Глупости са всичко това! И да, много по-тъпо е да четеш пищови да се правиш, че знаеш, с което да спечелиш нечии овации, а всъщност нищо да не знаеш.

# 576
  • София
Като те хванат с пишов, не се ли получава 2-ка? Че тук май дори порицание няма...

# 577
  • София
Ми да. Ангелов много добре щеше да види, че Реджеб чете от пищова и да го накаже.
Ама друго е да те издадат. Като пръв клюкар.
Не ми хареса тази постъпка на Ивайло и толкова.

# 578
Ми да. Ангелов много добре щеше да види, че Реджеб чете от пищова и да го накаже.
Ама друго е да те издадат. Като пръв клюкар.
Не ми хареса тази постъпка на Ивайло и толкова.
И на мен...! Като последен подлизур "Моля другарко той си прочете от пищова", пууу! Много важно, че погледнал за една люта чушка, да не е на изпит в Кеймбридж!

# 579
И? После като види Ангелов, защото той ще - двама вече лъжат и изхвърчаш ей така без нищо, заради някой, който те повлича със себе си, щото си благороден, видиш ли и не си порта. Айде, нема нужда! Който иска да гори, да си гори сам.

# 580
Не видях някой да изгоря... дори повече не повдигна въпроса Ангелов....

# 581
  • Велико Търново
Да, не видя. Защото Реджеп си призна. Ако бяха скрили и двамата, тогава горяха. Не че сценарият щеше да го позволи, де, но все пак...

# 582
Ама нали според повечето от вас всичко е по сценарий? Тогава няма никакъв проблем кой излъгал, кой изпортил, всичко е наред. Никой не гори.

# 583
  • IC 1101,Abell 2029
Ивайло постъпи като голям човек,а Реджеп като келеш.Ако шефа не беше питал директно за ситуацията и Ивайло му беше докладвал  тогава щеше да е доноснил и подлизурко.Незнам с какъв акъл Реджеп тръгва да лъже,след като знае че всичко се записва и истина ще излезе наяве.Явно е действал съвсем импулсивно на момента,забравяйки за камерите.И не мисля че е сценарий.Ако аз бях на мястото на Реджеп никога не бих се съгласил да се излагам по такъв начин.Предполагам че и точно Реджеп не би искал същото.Сценарий може да има за безобидните неща,но не и за това.Както бях писал и преди,не може всичко да е сценарий,най-малкото защото тези готвачи не са актьори.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 23:22 от alex_bg

# 584
Абсолютен сценарий.
Реджеп и предния път като го изгони шефа и се беше строил с куфара и синьото сетренце, едва удържа да не се разсмее, днес- същата работа.
Шоу да става, да има какво да обсъждаме.

Общи условия

Активация на акаунт