Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 67

 • 32 160
 • 765
 •   1
Отговори
 • Мнения: 10 885

Тенденциите на 2019 в интериора - статия в ElleDecor
20 модни предложения за обзавеждането от DecorAid


Living Coral - Цвят за 2019 година на Pantone
Bleached Coral - Цвят за 2020 година на Pantone
Classic Blue - Цвят за 2020 година на Pantone
Как да декорираме с Living Coral?
Комбинации с Classic blue


Някои места за вдъхновение
decor.cloud/
www.apartmenttherapy.com
www.houzz.com
veroniquevecco
www.alvhem.com
IKEAhackers
Better Homes & Gardens
quattro.studio/
www.acherno.bg
www.dibla.com
www.fimeradesign.com/bg
www.pinterest.com
Цветови схеми - www.design-seeds.comСкрит текст:

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 14:53 от amy_nka

# 1
 • Мнения: 3 193
Ха, добър вечер! Вече не сме ли " по аматьорски"? На мене си ми харесваше това уточнение, щото много профита обсебиха форума и нещо не съм много убедена в безкористността на предлаганата помощ от някои ...

# 2
 • Мнения: 18 072
Да, аматьорския елемент беше по- предразполагащ към питане Stuck Out Tongue

# 3
 • Мнения: 39 952
Айде да питам и аматьоковците тук.... Какво ще кажете за черен диван. Нещо ме е обзела черната муза. Накупих много(много, но не прекалено, де) декорации в черен цвят за бъдещата библиотека и сега ме гложди да претапицирам дивана в черно.

# 4
 • Мнения: 18 072
Точно черно не бих, може би графит.
И аз си харесах един диван, но е прекалено тъмно кафяв, а ми пасва до см....уж исках кафяв, ама не толкова тъмен. диванът е най- огромната мебел и сякаш не искам да е толкова тъмен цвят. Светлото пък се цапа. Колко излиза претапициране? Имате ли представа

# 5
 • Мнения: 5 832
И аз съм " за" аматьорското.

Mariat, щом толкова го желаеш, просто го направи, за да си доставиш удоволствие. Единственият ми съвет е да е кожа, или някаква дамаска, която позволява забърсване с влажна кърпа, иначе всяко петънце личи. Има една серия на Bibtex, която е с текстурата на кожа, но не е кожа, само не знам предлагаха ли черно, после ще погледна и ще ти кажа, ако ти представлява интерес. Аз така се запънах за зелен диван и не спрях да го мисля докато не го поръчах зелен.

# 6
 • Мнения: 39 952
Да, Райче и за графит си мислех. И аз искам да избягам от л@йняната гама. Нямам идея колко ще е претапицирането, но е факт, че не искам да сменям дивана. Огромен е и има място за всички. Отделно, и на двете страни има стабилен гръб, а не някакви възглавнички, които се мърдат, или нисък гръб, или въобще без гръб. Не съм питала колко е претапицирането, но мога веднага да взема инфо.
Танч, черния цвят е податлив на петна, хм.....не се бях замислила, признавам си. Ще чакам да пишеш за дамаската.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 08:42 от mariat

# 7
 • Мнения: 18 072
https://videnov.bg/p-obrazen-divan-lorans

Този си харесах аз, отдавна искам П- образен, и сега видях, че са го пуснали в този цвят, много ми хареса, предният беше ужасно кафяво. Добре, че влязох, да ви го покажа Smile. Около 700 в най- добрия случай знам аз за претапициране, май не ми се занимава

Ако е тази дамаска, 2,3,4 са моите цветове
https://www.mebelibanko.com/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA … B0-BIBTEX-Torendo

# 8
 • Мнения: 39 952
Нашият е такъв, но в друг цвят. Влязох да видя колко му е цената след 6-7 години и видях, че се предлага в черно, и сега не мога да мирясам.
https://videnov.bg/divan-katrin-0

# 9
 • Мнения: 18 072
Не е хубав, успокой се Stuck Out Tongue Closed Eyes
Шегувам се, знам какво е да ти е влязла някоя муха и те сърбят ръцете за нещо различно.
Доволна ли си от качеството иначе, знам, че са спорна марка, но само този модел ми е точно

# 10
 • Мнения: 39 952
Райче, как да не съм доволна? Експлоатация на макс 6-7 години. Дори за дълго сме спали с ММ, докато се правеше детската стая на децата. Удобен, голям, децата се катереха и вървята по гърба му. Единствено на едно място има леко пропадане и искам да добавя дунапрен. За това искам препапициране, а не покупка на нов- за да поправя този и да стане безгрешен за още много, много години.

# 11
 • Мнения: 18 072
Ако питаш за цена, сподели моля те, но предполагам ще е като за нов

# 12
 • Мнения: 39 952
Е, в Прованса може и да ни огрее нещо по- прилично. Сега писах и ще чакам отговор.

# 13
 • Мнения: 3 193
mariat, дълбоко се съмнявам, че на такъв модел диван ще успеят да ти направят качествено претапициране. Не вярвам да се справят с капитонирането на седалките или поне няма да стане като оригиналното. А и с тези механизми ще трябва да го разглобяват целия, после да го сглобяват и може да се наруши здравината на конструкцията.
Иначе сам по себе си тъмният графит е страхотен цвят, но действително материята е много важна - и най-малките прашинки, косми и боклученца се виждат много ясно. Най-добре цветът да е нещо леко меланжирано с по-светъл нюанс на сиво, да не е равен тон.

# 14
 • Мнения: 18 072
На моя, https://videnov.bg/p-obrazen-divan-lorans, какво предлагате като цвят за стени и щори- перде? Стаята е голяма и много света, секцията е пясъчно зебрано и орех

Общи условия

Активация на акаунт