Представете си, че всички спрем да ваксинираме децата си. Болестите ще се появят отново. И какво ще се случи тогава - децата ни ще измират и ще бъдат измъчвани от ужасни болести, ще възникнат епидемии, точно както е било едно време.
Медицината ни предлага много добър вариант, а ние сега ще се правим на интелигентни и ще вървим срещу течението, само и само да покажем, че имаме собствено мнение.
Проблемът е общочовешки, и ако обичаш хората не може да си против ваксините. Човек трябва да мисли и за другите хора, не само за себе си!
И не мога да повярвам, че една майка ще предпочете детето й да се разболее от сериозна болест, която може да завърши фатално, но не и да го ваксинира.
Ето аз например не съм карала рубеола, ами ако не беше въведена тази задължителна ваксина и хората масово си боледуват от нея, вероятно и аз ще се заразя и не ми се мисли...
Щастлива съм, че другите хора са ваксинирани срещу рубеола!

...Да не говорим,че всеки би трябвало да си има мнение,без значение колко хора споделят същото такова...

Аз никога не съм се усъмнявала в майката природа
Винаги се е грижила за мен и ме е глезила

И не знаеш ли за опасностите ,които носят(и в най-идеални условия-скъпа и прехвалена ваксина,сложена в най-доброто време от най-добрия специалист на здраво дете)....