КРУИЗИ /Тема 15/

• 54 195
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Да, хич не е честно Sad И на мен ми пратиха ваучер с 200 евро кредит, поисках да ми върнат парите и това беше... От тогава пиша няколко мейла, цитирам директиви, ама няма. Накрая се ядосах и ги наплюх във Фейсбука, но ми отговориха, че компанията не връща пари и това е Sad Освен да тръгна нанякъде, ще се опитам да го прехвърля за карибите догодина.

Извинете, а коя е тази компания? На нас MSC ни върнаха парите, вярно, че дълго чакахме, няколко месеца, но още в началото имаше опция дали искаме ваучер или връщане на пари и ние избрахме връщане на парите.

# 556
Да, хич не е честно Sad И на мен ми пратиха ваучер с 200 евро кредит, поисках да ми върнат парите и това беше... От тогава пиша няколко мейла, цитирам директиви, ама няма. Накрая се ядосах и ги наплюх във Фейсбука, но ми отговориха, че компанията не връща пари и това е Sad Освен да тръгна нанякъде, ще се опитам да го прехвърля за карибите догодина.

Извинете, а коя е тази компания? На нас MSC ни върнаха парите, вярно, че дълго чакахме, няколко месеца, но още в началото имаше опция дали искаме ваучер или връщане на пари и ние избрахме връщане на парите.

Мен никой не ме е питал ваучер ли искам или сумата. Директно получих ваучер. Фирмата е https://crusit.bg/

# 557
Редно е да отбележа, че след като онзи ден публично се оплаках във фейсбук, че сумата за отменения круиз не ми е възстановена вчера получих мейл от crusit и днес сумата ми е по сметката Simple Smile

# 558
  • София
Здравейте!
В чуденка съм за круиз по Коледа и Нова година.
Никога не съм ги проследявала, защото винаги са ми изглеждали твърде скъпи.
Та, ако някой е бил, или има впечатления да ми каже дали около 95 евро на човек, на вечер си струва за дестинация Хавай, или Панамски канал с Принцес.
Благодаря предварително!

# 559
Здравейте!
В чуденка съм за круиз по Коледа и Нова година.
Никога не съм ги проследявала, защото винаги са ми изглеждали твърде скъпи.
Та, ако някой е бил, или има впечатления да ми каже дали около 95 евро на човек, на вечер си струва за дестинация Хавай, или Панамски канал с Принцес.
Благодаря предварително!
за коя ЧНГ гледаш? тази или следващата. На мен също ми е в главата нещо такова, но тук в Средиземно. До сега съм правил предколедни, около 15-20 декември и винаги е било много забавно и коледен дух, но истината е друга - завиждах на тези, които се качваха след нас.

# 560
Редно е да отбележа, че след като онзи ден публично се оплаках във фейсбук, че сумата за отменения круиз не ми е възстановена вчера получих мейл от crusit и днес сумата ми е по сметката Simple Smile
Браво,  добре че, все пак се заговорихме на тази тема за невърнатите пари.
Дано скоро да можеш да си ги похарчиш за спокойно пътуване.

# 561
  • Sofia
Аз съм ходила на новогодишен по Карибите и освен тук там някоя елха никакъв друг коледен дух нямаше. Не че ми е било проблем, но да не се разочаровате.

# 562
  • София
за коя ЧНГ гледаш? тази или следващата. На мен също ми е в главата нещо такова, но тук в Средиземно. До сега съм правил предколедни, около 15-20 декември и винаги е било много забавно и коледен дух, но истината е друга - завиждах на тези, които се качваха след нас.
За другата НГ гледам.
По Средиземноморие е студено, в смисъл не става за плаж. Аз зимата искам на топличко да попътувам.
Мисля, че Панамски канал за 15 нощи, с Коледа и НГ с Принцес е добре за 1300 евра инсайд.

# 563
  • Живее на Луната
Здравейте момичета, ще се радвам да ми дадете съвет тъй като ходим на круизи рядко а и в момента ситуацията е сложна. Харесахме си един круиз на MSC, дестинацията е Норвежки фиорди в средата на август. Сега, предвид ситуацията, каква е вероятността да го отменят и ако се случи ще изгорим ли? И още, към коя фирма да се обърна за резервация? В БГ или чужбина да резервирам? Благодаря на всички които ще отговорят Flowers Hibiscus

# 564
Здравейте момичета, ще се радвам да ми дадете съвет тъй като ходим на круизи рядко а и в момента ситуацията е сложна. Харесахме си един круиз на MSC, дестинацията е Норвежки фиорди в средата на август. Сега, предвид ситуацията, каква е вероятността да го отменят и ако се случи ще изгорим ли? И още, към коя фирма да се обърна за резервация? В БГ или чужбина да резервирам? Благодаря на всички които ще отговорят Flowers Hibiscus

Според мен изчакайте, да се отворят границите, да е сигурно, че круизът ще се състои. Не бързайте, няма да свършат местата Simple Smile

# 565
Скрит текст:

Мен никой не ме е питал ваучер ли искам или сумата. Директно получих ваучер. Фирмата е https://crusit.bg/

О, вие сте минали през българска компания. Нашата туристическа компания (с офис в САЩ) ни насочи към сайта на MSC с цел сами да си изберем какво искаме да получим - пари или ваучер и ние пуснахме през техния сайт инфо, че искаме да си получим парите и си ги получихме. Радвам се, че и при вас случаят се е разрешил.

# 566
уиз ер днес имат до 35% отстъпка на всички полети, ако все пак имате набелязан или запазен круиз сега е момента да купите и билетите

# 567
май само аз си пиша тук, но с риск да ме изтрият ще ви кажа че от вчера МСЦ имат отново 96 часова разпродажба, даже тази година е двойно по-дълга 2х96 часа. При Коста продължават онези до 40 процента отстъпки, на незнам дали вече можем да се качваме на корабите на Коста?!

# 568
  • Пловдив
май само аз си пиша тук, но с риск да ме изтрият ще ви кажа че от вчера МСЦ имат отново 96 часова разпродажба, даже тази година е двойно по-дълга 2х96 часа. При Коста продължават онези до 40 процента отстъпки, на незнам дали вече можем да се качваме на корабите на Коста?!
Домино, а какви са изискванията на кораба? Ваксиниран /тест/маски навсякъде /брегови екскурзии задължително? Ако са отхлабили, е ок, но иначе...

# 569
за сега такива са изискванията-тест при качване, маски навсякъде без басейн, храна, задължително екскурзии от борда, които са били вече по-евтини и така. Но незнам за Коста как е, нямам инфо за тях, разбрах че не пускат пасажери от българия, но това е на база средноседмична заболеваемост и никой неможе да каже как ще е след седмица две или месец. Европейската комисия прие вчера европейския зелен сертификат и май по лесно за нас пътешествениците ще е да се ваксинираме  и да вземем този сертификат.

Общи условия

Активация на акаунт