КРУИЗИ /Тема 15/

• 54 264
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Бихте ли рискували да букнете круиз за октомври 2021? В момента MSC имат хубави цени и има един карибски круиз, който от доста време харесвам...

# 361
  • София
Бихте ли рискували да букнете круиз за октомври 2021? В момента MSC имат хубави цени и има един карибски круиз, който от доста време харесвам...
Бих рискувала, без колебания! Но.....! Ако круизът е по-дълъг от 7 дни може да го канселират. Ние имахме 12 нощи Кариби за май 2021 и го преместихме за 2022, защото едва ли ще съумеят да получат разрешение за по-дълги круизи. Принцес до ноември 2021 отлагат всички над 7-дневни круизи.
Не само МСЦ имат хубави цени. Аз си букнах Рапсодия на Роял карибиан (юли 2021) за 6 нощи за 270 евро - Средиземноморие.
Скрит текст:
Само мисълта за круизите ме спасява да не се ошашкам тотално!

# 362
Вие и 2021 година ли мислите да не пътувате?
Ние и тази година не сме спирали....Satisfied

# 363
Вие и 2021 година ли мислите да не пътувате?
Ние и тази година не сме спирали....Satisfied
Браво! Някой да ми вдъхне надежда.

# 364
]
Бих рискувала, без колебания! Но.....! Ако круизът е по-дълъг от 7 дни може да го канселират. Ние имахме 12 нощи Кариби за май 2021 и го преместихме за 2022, защото едва ли ще съумеят да получат разрешение за по-дълги круизи. Принцес до ноември 2021 отлагат всички над 7-дневни круизи.
Не само МСЦ имат хубави цени. Аз си букнах Рапсодия на Роял карибиан (юли 2021) за 6 нощи за 270 евро - Средиземноморие.
Скрит текст:
[/quote]

Може ли линк към круиза по Средиземноморието.

# 365
]
Не само МСЦ имат хубави цени. Аз си букнах Рапсодия на Роял карибиан (юли 2021) за 6 нощи за 270 евро - Средиземноморие
Може ли линк ? Откъде си го резервирал?
Скрит текст:

Може ли линк към круиза по Средиземноморието.
[/quote]

# 366
  • София
https://res.vivavoyage.co.uk/app/0/cruise/0/selection.html
Не съм сигурна, че се отваря, но вижте в сайта на вива вояж.
Сега цената вече е 333 паунда.

# 367
Здравейте! Днес по случайност ровейки си в пощата, видях мейл от МСЧ, в който ми напомнят да им платя 115Е, заради един круиз, който канделирах още март месец за май. 100 мейла са ми пращали до сега да ме канят на други круизи и сега това. Круизът беше отменен от компанията и не се е състоял. Заплашват ме, че ако до петък не им пратя сумата, без предупреждение ще предприемат необходимите правни мерки.
Какво по-точно могат да предприемат? Не съм съгласна да плащам за нещо, което е било отменено така или иначе.

# 368
Някой видял ли е добри оферти на круизи около Черния петък? Аз искам да букна нещо ама наистина евтино, ако намеря разбира се... От днес се ровя, ама не знам кои сайтове дават по-големите намаления... Satisfied

# 369
Някой ходил ли е Шанхай ,Токио ,Осака ? Мнения дали сте доволни 🙂

# 370
  • София
Коста имат 50% намаление и има круизи с добри маршрути - Коста Диадема и Фаволоза за 12 нощи около 550 евро през септември например. МSC също имат намаления, но не съм ги разглеждала. Норвежците също предлагат цени с включени напитки, но за мен цени близки до Роял Карибиан са високи.
Аз си избрах Фиорди за юни с Антъм оф дъ сийс(преееееекрасен кораб) 9 нощувки за 829 евро. Това за тази компания, този кораб и този маршрут е ниска цена.
Май само аз пиша конкретни предложения с цени и дати - нека и някой друг предложи конкретно!

# 371
да цената за роял и за там наистина е мноооого добра. Аз също пиша с цени тук. Ето още едно нещо което открих при Коста. 435 евро за 7 дни, вътрешна от 18 ептември от Стокхолм до Санкт Петербург, Талин и Хелзинки. Офертата е от черния петък. МСЦ също имат изгодни цени и за фиорди и да класическо средиземноморие. там офертата е 2в1.

# 372
На МСЦ Splendida, Magnefica или Virtuosa? Нищо не ми говорят тези кораби.... Кой е по-впечатляващ?

# 373
На МСЦ Splendida, Magnefica или Virtuosa? Нищо не ми говорят тези кораби.... Кой е по-впечатляващ?
бил съм на магнифика, той е от клас Фантазия, но Виртуоза е най- нов клас. Бил съм на Меравиля, който е от този по-нов клас. Трябва да ти кажа, че са СУПЕР. Не са като "нашите приятели" от Коста, знаеш, че при Коста е малко по обикновенно и опростено, тук нещата при виртуоса-та ще са сигурно много готини. Но пък аз  избирам Коста заради ниските цени, макар, че в момента на МСЦ също са много добри. Този със Санкт Петербург сигурно ще го букна. С напитките и 10% отстъпка за клубното ниво ми го "дава" на 489 евро, ами те само напитките са 200 евро на човек. Но дано стане, защото може и да не изпратят кораб догодина в Балтийско море с оглед нова вълна от корона.

# 374
  • Пловдив
През кой сайт ще резервирате круиза от Стокхолм до Санкт Петербург - моля за линк.

Общи условия

Активация на акаунт