КРУИЗИ /Тема 15/

• 54 263
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • София
бил съм на магнифика, той е от клас Фантазия.......
Магнифика е клас "Музика", а Сплендида е клас "Фантазия".
Нов кораб при всички случаи е по-добре, но корабите от клас "Фантазия" са много добри.
Взимайте предвид факта, че когато е репозишънинг  цената е винаги по-ниска.
Самолетните билети са също фактор. В Санк Петербург е много скъпо, а вероятно и еднопосочен билет до там ще оскъпи много.

# 376
Благодаря за мненията, а как стои  въпроса с напитките и all inclusive на MSC? Има ли пакети?
Домино, къде намираш оферти с пиенето? Grinning Аз само скъпи виждам с all inclusive. Преди на Коста съм буквала евтин круиз с включени бира, вино и безалкохолно на всяко ядене. Сега не виждам такива оферти.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 16:27 от lunna pateka

# 377
офертата я има на сайта на Costa, избирате си тарифа с пакет напитки ол инклузив -brindiamo и тези които имате 10% отстъпка ще ви ги даде като поискате приемане на кода при мен е Premium5, каквото и да означава това.Но на тарифа бейсик не дава отстъпка.Там само ще имате отстъпката за черния петък. Гледах на сайта на български аент още не е с вкл. тази цена. незнам какво да правя да го буквам ли това, ценната е изгодна, но вече няма директни полети от София до Стокхолм, въпреки, че може да се комбинира от друго летище, въпросът е дали въобще ще има круиз там другото лято?
https://www.costacruises.eu/cruises/STO07021/FO07210918.summary.html

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 16:34 от domino25

# 378
  • Плевен
Здравейте всички!
И на нас много ни липсват круизите! Не се осмелявам да резервирам нещо. Намерих евтини билети, всички пускат промоции, но някак си тази несигурност и мерки ми притесняват, не искам да отида на почивка и да се притеснявам да сляза от кораба, от хората около мен... Иначе не спирам да ги разглеждам, но ние като се влюбихме в тази Аида..., моите не искат на друг кораб... Видяп предложения тук круиз с Рапсодия на моретата, но ми се струва доста старичък кораба.. Били ли сте на него, има ли водна пързалка или други забавления за децата?
Аз мога да предложа Коста Диадема 10 дни от Кил до Барселона за 333 паунда, от 10 септември, без пари е направо...От сайта на Вивавоаяж.
Поздрави на всички, бъдете здрави и не спирайте да мечтаете! Тази гадост все някога ще свърши и отново ще пътуваме с удоволствие!

# 379
Цяото лято пътувахме в България, навсякъде по морето беше фул, но сега нещата се усложниха с разпространението на вируса. Предполагам, че и следващото лято ще може да се пътува, дано вече и в чужбина. Круизни кораби и в момента плават но с ограничения. Знам, че ако резервиран круиз за догодина се провали, ще върнат парите като депозит и така отново ще отложим за напред, затова съм спокоен относно загуба на депозит. При самолетните билети когато са с флекс опция е същото.

# 380
  • София
Харесах един карибски круиз за февруари 2022, но няма обявени цени. От сайта на msc.  Възможно ли е аз да не правя нещо като хората или все още нямат актуални данни за 2022г. 🤔

# 381
и в момента плават кораби, но не и за български граждани, КОГА според вас най-рано ще ни пуснат да се качваме?

# 382
  • София
Според мен април-май е постижим срок за реално плаване в Европа. За Щатите може евентуално март.
Моето притеснение е да не канселират всички круизи над 7 нощи. Сега Принцес и май Карнивал са канселирали всичко на 7 нощи до края на ноември 2021.

# 383
Защо над 7 нощи? Ние имаме 8 нощи Фиорди за юни. Оглеждам и нещо подходящо за Северни столици за септември, но там ме притеснява Русия дали ще се отвори. Всъщност всичко зависи от ваксинацията, ако до сега проблема беше кога ще е готова ваксината, сега стои на дневен ред въпросът кога 70-80% процента от населението ще се съгласи да се ваксинира. Макар, че доколкото разбирам нещата за нас се очертават така: който иска да пътува-задължителна ваксина, нали?

# 384
И аз имам подозрения, че ако искаме да пътуваме- ще ни наложат ваксинация. Хем ми се иска да се кача на някой кораб вече, хем не съм съвсем ок да се ваксинирам. Нещо набързо я изкараха, нещо непроверена ми идва.

# 385
  • Пловдив
То да се ваксинираме, да се ваксинираме, но: дали ще има свободно ваксина до лятото в България за който иска, аз не вярвам... И 2,а който е изкарал вируса, за квко да се ваксинира... Въобще не знам, много тъпа хава.

# 386
То да се ваксинираме, да се ваксинираме, но: дали ще има свободно ваксина до лятото в България за който иска, аз не вярвам... И 2,а който е изкарал вируса, за квко да се ваксинира... Въобще не знам, много тъпа хава.

Не знам и доколко е разумно и здравословно да се ваксинира човек с антитела. Или пък болен в момента, ако е безсимптомен?! Не знам...вярно голяма тъпотия.

# 387
Да, моментът с антителата също го има. Според руснаците, до година след преболедуване от вируса - не трябва да се поставя ваксина. Не знам естествено ли се появи този вирус или някой помогна - но, много щети нанесе, много хора не успяха да го преборят. Дано се намери решение и бързо да се оправя всичко.

# 388
ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ И ЧЕСТИТА КРУИЗНА 2021 ГОДИНА, ПРИЯТЕЛИ!

ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ И ПАК ЩЕ ПЛАВАМЕ, НАЛИ?

# 389
Весели празници на всички! И както е казал поетът - "не е измислица морето и щастието съществува!".

Общи условия

Активация на акаунт