Паниката Ковид-19 - как да се справим?

• 95 331
  • 3 451
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Какви са сладури тези двамата.

https://petel.bg/Mladozhentsi-zaryazaha-medeniya-si-mesets--vlya … --Pirogov__356113

Хубава новина на фона на дезертиращите частни болници и непрекъснато оплакващите се и напускащи медицински кадри.

# 256
  • София
Ние /цялото семейство/ не боледуваме всяка зима. Тази - само грип тип А. Миналата аз минах 3 настинки. Едната ми отне гласа за седмица. Общо взето, аз съм най-кекавата.

# 257
Знаем, знаем, едно време всичко беше по-хубаво. Ех, едно време... ама едно време си е едно време и си остава едно време

Сега си е сега. И ние сме сега и имаме само сега. Та да се справим със сега-то и да се молим когато сега стане едно време  да сме живи и здрави и дано не говорим тогава: ех, едно време колко беше хубаво...

# 258
В моето детство вируси нямаше.

Не знам да се смея ли, да плача ли. В твоето детство да са те ваксинирали за едра шарка? Да помниш как карахме всичките дребни шарки на конвейер? Да помниш, че пак имаше грип? А другите "настинки" и "пневмонии" за които просто нямаше технологии да се изолират вирусите? А да знаеш колко милиони са умрели от грип в по-изявените епидемии - Хонгконгсли грип, Испански грип?
То бива бива, ама такава маниящина като твоята вече е патологична.

# 259
Противовирусни шотове
http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=496.0

И още мерки срещу всякакви вируси,не само короната!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1189055

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 09:46 от Какво?

# 260
Не е до време, до имунитет е. Хората явно стават по-болнави. Според мен стресът влие, отвсякъде те залива информация за симптоми, то трябва да си от камък да не се замислиш.
Аз за 33 год.в живота си съм карала веднъж грип в гимназията - така ме тръшна, че не можех буквално да стана от леглото 10 дни. И като малка една инфекция на пикочните пътища, пих антибиотик една седмица и това беше. Брат ми обратно - всяка зима болен вкъщи. Закрепи се в гимназията, но пък сега стана на цикли - месеци нездравословен живот, почват проблеми с кръвно и КЗ, ходи на лекар, почва хранителен режим, нормализират се изследванията и после пак завърта цикъла. Родителите ми пък карат болестите на крак.

# 261
Пием мултивитамини. По това време  - пролетта - обикновено купувам на всички мултивитамини и ги следя да си ги пият. Мъжът ми донесе витамин Д и сега ще го пием него, чел, че трябвало.

Притеснява ме, че детето стои много в къщи по тоя начин, ужасно е вредно. Ще трябва събота и неделя да отидем поне малко на въздух. Иначе ние излизаме - мъжът ми не може да не ходи на работа, аз понякога също, имаме график.

Докато все още сме в извънредно положение, а не карантина, аз извеждам децата навън.
Не се събират с други деца, избягваме площадките, но с колелото или тротинетката правим няколко обиколки.
Нося дезинфектант и мокри кърпи и бършем през половин час.
Мисля, че ако не пипаме нищо навън и се движим, нито заразяваме някого , нито ние бихме се заразили.
Децата имат нужда от движение на открито и от слънце, не смятам да ги лишавам от това, докато са здрави.

# 262
Е аз пък бях с месеци в болница като дете, докато установят че имам алергии и от там бронхит, и че инжекциите пеницилин само ми вредят. Уви, чак с навлизането на десенсибилизацията малко ми помогнаха. Но проблем с материала и на изпити не съм ходила, учех си просто у дома. Нямах драма с отсъствията.

# 263
Скрит текст:
Противовирусни шотове
http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=496.0

И още мерки срещу всякакви вируси,не само короната!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1189055

Хареса ми....   Smiley
Ние залагаме на ракията, чесъна, пачата и лютите чушки.
Засега ефект-1000%.
Проблемът е, че ако дъхна на някого, той бяга, вместо да поеме здравословен чеснов въздух....   Laughing

# 264
Инкубатор за вируси са хората, не дърветата. По мое детство хората са били под милион, а сега с всички придошли сме сигурно два милиона. И всичко е по-нагъчкано, как да няма повече заразявания?

# 265
  • Варна
И аз изкарвам детето с тротинетката като гледаме да избягваме други хора. Днес е студено, но слънчево и няма да пропуснем.

# 266
Погледнахте ли линковете?
Шотовете са алохол(или прополис на спиртна основа) с 50 грама колоидно сребро и няколко капки кислордна вода
Пила въм всичко по-отделно,вкл.и Блек Рам-а:),ама на коктейлчета не бях ги пила.
Понеже сега съм на противопаразитна програма,а тя така или иначе,действа и на вируси,но след 2 месеца,като приключи,почвам 2 месеца курс с шотовете

И аз изкарвам детето с тротинетката като гледаме да избягваме други хора. Днес е студено, но слънчево и няма да пропуснем.
Олеле,това не го споделяй в другата тема,че ще те линчуват..
Вчера една невротична потренителка как крещя с пълно гърло,че и на чист въздух не можело..С тая истерия,очаквам да почнат и да замерят с камъни всичко що е без маска или пък се разхожда

# 267
Почвам да мисля, че това е социален експеримент и всички сме в Биг Брадър. И съм сериозна. Ако тръгнете да мислите логично и да навързвате нещата....

# 268
Фръц, и на мен така ми изглежда.

# 269
Разбира се,Фръц.
И на децата е ясно.
Не,че няма вирус.Има си го.Поредния.И какво от това?Не свикнахме ли вече?
Ааа,ма те другите не бяха така смъртносни..Хайде бе?От свинския и птичия колко народ си отиде?
По-интересното и съществено нещо е как ще се отрази на икономиката в голбален мащаб.
За мен това е етап от отдавна бушуващата 3та световна война.
И началната фаза на окончателното налагане на НСР.
До 20 години максимум,ще имаме единно световно правителство и един президент.
20 дори са много,като с какви темпове се случва всичко,може и много по-скоро да се разиграе цирка.
Но нищо де..Ще има едни силиконови чипове,които ще предпазват от болести и зарази..Народа ще се радва и те така те..
Аз пък се сещам за Оруел и ботуша върху лицето..

Общи условия

Активация на акаунт