С дистанционното обучение няма да е ОСМИ клас крушение

• 30 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Дистанционното обучение е напът да се превърне в дистанЦирано...
Моя профил в Школо се зарежда през телефона, на щерката - никъде. Обзема я гняв и само се тръшка. Водих майка ми на превръзка и лекарката ми насмете, че съм безотговорна и я влача по болниците, вместо да си я превързвам вкъщи Rolling Eyes . На плахия ми опит да кажа, че нямам представа какво да правя, а и йодасепт няма в аптеката, отвърна че нищо сложно няма в превръзка и може с всичко да промивам. Засрамих се, макар да не разбрах защо...
Както и да е, бъдете здрави и спокойни!!!

# 106
Във 2АЕГ обучението върви от 7:30. Не е мръднал от компа. Чуват се смехове, явно е голяма веселба. Първо правиха тест по АЕ, след това писаха план по Мат, в междучадията играят игри или плямпат глупости. С Google Classroom са.

# 107
Здравейте, преди няколко дни някой беше питал има ли мама "Личен състав" , че и аз имам въпрос. Сега в работата ми ни уведомиха , че родители на деца ДО  8-ми клас им се полага някаква допълнителна отпуска при неучебни дни и ги пуснаха. Но като питах повече подробности, колежките не можаха да ми отговорят. Някъде мога ли да го прочета точно това правило, че за 14 навършени год. не важи?

# 108
  • Sofia
Здравейте, преди няколко дни някой беше питал има ли мама "Личен състав" , че и аз имам въпрос. Сега в работата ми ни уведомиха , че родители на деца ДО  8-ми клас им се полага някаква допълнителна отпуска при неучебни дни и ги пуснаха. Но като питах повече подробности, колежките не можаха да ми отговорят. Някъде мога ли да го прочета точно това правило, че за 14 навършени год. не важи?

О, това е много полезна информация, ще поровим. Аз чакам решение за сестра ми днес следобяд...

Къщата ми е пълна с деца - сутринта преподавах членуване на същ.имена и деление с опашка, следобяд ще превключа на немски език, доколкото мога, а дребните дано поспят.

При нас в квартала е пусто - дори в училищния двор и на площадката пред него нямаше никой. Силно се надявам, че самосъзнанието е задържало хората в къщи, а не студеното време!

# 109
  • В средата на времето
Във 2АЕГ обучението върви от 7:30. Не е мръднал от компа.

На кой учебник по АЕ са в момента? При нас приключиха с първия още в края на м.ноември и следващия го започнаха чак в началото на февруари, заради подготовката за прословутия директорски тест. С тези темпове не знам как ще успеят да минат и Б1 до края на подготвителен клас.

# 110
И във Варна живота си кипи, ходих да купя хляб на родителите ми, които са и с баба ми на 93 години затворени и не излизат, по булевардите си има доста коли, над нас правят ремонт и къртят от 9 часа... Школото не работи, но Класната им ги накара вчера да инсталират Дискорд, правиха и тест на думи по испански, часа по ИТ не се състоя, но според мен с това дистанционно обучение децата нямат нужда Simple Smile, толкова програми си инсталира щерката в последните дни, задобря много, а не й е силна страна Simple Smile Simple Smile Simple Smile.

# 111
Във 2АЕГ обучението върви от 7:30. Не е мръднал от компа.

На кой учебник по АЕ са в момента? При нас приключиха с първия още в края на м.ноември и следващия го започнаха чак в началото на февруари, заради подготовката за прословутия директорски тест. С тези темпове не знам как ще успеят да минат и Б1 до края на подготвителен клас.
Класът на СМ са на трети урок в трети учебник. На предишна род среща класната, която им е и по АЕ, каза че още първия срок ще минат първи и втори учебник, защото нивото на класа било високо и ще отделят втория срок за третия учебник, където се предполага, че ще има повече нов материал. При нас т.н. Директорско контролно ще е накрая на годината.
СМ стоя на компа до 13:30, излезе от стаята и каза, че и в учебно време не бил учил толкова. На края е трябвало и есе по БЕЛ да пишат. Но като цяло било забавно, всички деца се били включили, а също и учителите🤓

# 112
  • София
Честита ни нова тема, само хубави неща да пишем в нея, въпреки ситуацията. И честито ни дистанционно обучение! Да върви гладко и спокойно!
Не мога да смогна да прочета - от новини, статии, мемета, мимета, чатове и какво ли не, най ми изкуцва беге мамата.

Класната на сина ми пусна в групата в класа огрооомен запис - 3 ГБ урок - застанала е пред една дъска и си преподава жената. Помолиха я да измисли друго..

Щерката се оплака от нета вкъщи, но вървят часовете... като че ли.

Нас айтито ни оправи всички и от утре от 60 човека, се очертават най-много пет налични. Надявам се всичко да работи от къщи.

"Ало ало" и ние успяхме да го гледаме за втори път, даже си купихме билети, че да ги стимулираме да има повече онлайн излъчвания. Първият път си тръгнах с кремвирш - английските летци раздаваха Леки (имаше тогава една реклама с тях по тивито).
Мисля, че казаха, че ще е активно до 48 часа, така че може да проверите на страницата на театъра във фейса.

До скоро и да сте здравички всички!

# 113
  • София
При нас седмокласничката учи, ама набора - не. Още няма никакво включване, след домашните в Школо.
Ние се затворихме - ММ от сутринта е с температура, а мен ме дразни гърлото. Той се обади на ЛЛ и му предписа имуностимуланти. Аз го тъпча с витамин Ц и клеева тинктура.
Бъдете здрави!

# 114
August 74

Все едно за моя син става въпрос .Той е 8Е клас .Цяла сутрин пред компа , бесен заради есето , същото заяви , че ученето е повече отколкото , когато са на у-ще и много забавно му беше. Аз му взех слушалките за момент да чуя как така всеки си говори един през друг и беше като в маймунарник Simple Smile Но на тях си им харесва ...
Така че дистанционното обучението в 2АЕГ си е чудесно !

# 115
  • София
selena6, не се ли полага изследване във вашия случай? Питам само, за да си изясня процедурата. Дано всичко мине при вас леко.

# 116
  • София
И аз си мислех така, ама за сега явно разчитат на това всеки да се справя сам. Явно ще чакаме да се влошим или нещо подобно и след това изследвания.

# 117
  • София
Отдавна си мисля, че поради скъпото тестване, статистиките, които чуваме по света и у нас, не са близки до действителността. Ако имаше как да се знае всеки, допуснал вируса, нямаше процентът тежки и фатални случаи да е толкова стряскащ.

# 118
И нашето дистанЦИРАНО:joy:  върви добре. Аз "присъствах" само първия час, после отидох на работа. Правили са тестове по АЕ и мат, а по физическо им е пуснат клип да учат пайдушко хоро. В "междучасията" лакърдията в класа в чата върви с пълна сила и се забавляват.

# 119
Мен не ме допуснаха да присъствам. Опитах леееко да подслушам, но не ми се получи.
Били са 22 от 26 деца. Само по ИТ са били 4. Нямало е изискване да им е включена камерата. Имат домашни. В общи линии, като за първи ден, добре е минало. Чакам физическото утре. 😁

Общи условия

Активация на акаунт