С дистанционното обучение няма да е ОСМИ клас крушение

• 30 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • някъде ... тук ...
И ние се хилихме сутринта на това. Бях сигурна, че веднага ще стане хит навсякъде Simple Smile
После синът каза "добре, че се отказах тая година от бригада в щатите"

# 571
  • София
Ами ние с тебе, Ани, сме от ранобудните, така че не се учудвам на съвпадението😁. Много ми харесва, когато ролите се пропукват и зад тях се виждат просто хора, които се чувстват приятно заедно.

А защо онлайн магазините спират? Нямат достъп до стоки ли?

# 572
  • Sofia
А защо онлайн магазините спират? Нямат достъп до стоки ли?

Освобождават персонала, за да си стоят хората в къщи, международният транспорт е затруднен... голяма част са базирани в Италия, Англия, Испания, Германия... ☹

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 15:42 от aniK

# 573
  • Там, където мечтите се сбъдват
Започва да се прокрадва идеята за удължаване на учебната година, което си е нормално, поне от 4 клас включително, нагоре. За мен най-логично би било НВО в 4 и в 10 клас да отпаднат и усилията да се съсредоточат за НВО в 7 и 12.
Аз сега свалих две книги на английски "Приключенията на Шерлок Холмс" и "Баскервилското куче", че наборът си прочете последната от библиотеката и да не губи тренинг. За мен и ММ свалих няколко от читанка и усещам, че ще се борим за електронния четец у дома:)))

# 574
  • София
Аз не съм от ранобудните, но чух хита на професора, тъй като е споделен от много мои приятели в социалните медии.
Сега се замислих и за езиковия лагер на наборката в Австрия, който е август. Дали и той се очертава да отпадне?
ЗА съм удължаване на учебната година. Малкият определено си учи стабилно, но това не може да се каже за сестра му. Не може да потръгне това ДО в Немската и това е. Госпожата на малкия също е на възраст, но жената с готовност прие да експериментира. Трудно й беше в началото, но сега се справя перфектно. Явно ако го  има желанието, нещата се получават.
Яд ме е много за щерката и явно ще трябва да си доучваме лятото.
АниК аз още не се осмелявам да "паля " машинката за подстригване, но както върви, май трябва да събера смелост. Мъжът ми и малкият скоро ще започнат да изглеждат като пещерняци.

# 575
  • някъде ... тук ...
Аз моите от години ги постригвам, и с ножица, и с машинка. Миналата седмица си минаха по реда. Само големият не дава, че косата му е дълга. По принцип му записвам час при моята фризьорка за връхчета. Има нужда вече и сега, но не ми дава. Поне е обещал да махне брадата утре, по случай удължаването на "ваканцията" в ТУ Simple Smile

# 576
  • В средата на времето
Сутринта четох думите на Генерала в темата за Covid и реших, че е поредния виц, пък то било истина. Simple Smile
За облагородяването на мъжки глави и аз се замислих за машинка, защото и двамата вкъщи отдавна са за окастряне, обаче първо - нямам машинка и втори никога не съм боравила с такава. И сега дилемата ми е - дали да си стоят такива или да рискувам и да ги направя трудни за рисуване..Simple Smile

Матурите не знам как и кога ги виждат да се случат...Ако нещата продължават така - кога ще ги полагат, класират, прекласират и т.н. преди септември? Rolling Eyes

# 577
  • София
За матурите мисля, че могат да се организират обичайно, защото няма да се струпват в стаите, на разстояние са. А класирането - тъкмо може да възприемат идеята ни всички класирания да са през системата, без редене и струпване в училища.

# 578
За матурите-преди десетилития, когато аз кандидатствах в ЕГ и имаше изпити, макар и след учебната година, единият изпит се проведе в сегашния ИУ. Така че, могат да ползват и повече бази, за да са, да кажем, не по 15, а по 5 деца например в стая. Какъв е проблемът да не са точно в училището си.
Повече квестори ще трябват, но какво толкова.

Но наистина, да вземат да ги махнат в 4 и 10 клас.
Днес Вълчев в БТВ се опита да каже с извъртяни думи, че не било толкова определящо за зад. степен, защото и при слаба оценка се преминавало в по-горна степен. Ама за 7 клос нищо не уточни

# 579
  • София
Свалих зуум чето, за девет и 10 ли казахте? Ако не се отплеснем с нещо ще гледам да се включа. Нали за днес иде реч?

Синът ми онзи ден прекара 45 минути в скайп с госпожата и класа за сефте и каза, че това било най-ужасното нещо в живота му. Иначе тя пуска клипове в тубата с различни уроци.
Бях жив свидетел как 20 минути се чуваше само: госпожо, виждам ви! Госпожо, не ви виждам! Само това!
Но да кажем, че беше някакъв час за тест..

Ради драконке, туистър е супер идея. Ние играхме на скрабъл, а толкова отдавна не бяхме играли.  При нас ММ си ходи на работа - май и аз пиша едно и също вече.
Та само три броя сме поизтрещели...
Днес мислех да излезем по улиците, но всеки се е забочкал...

# 580
  • Sofia
Моят мъж като онзи от клипа, директно избра опция Б Grin

То какво да пишем, едно и също е, а аз понякога напиша пост, реша, че няма смисъл да го пускам и го изтрия. После се чудя това казах ли го вече, не го ли Laughing Но, всички да идват редовно на отчет Hands Point Up Да си повдигаме духа взаимно Revolving Hearts

Моята щерка сутринта си взе душ, направихме прическата и си облече нови дрехи. Въздъхна колко добре се чувства и как, като дойде лятото и Короната се е махнала, ще си излизамееее...., колкото си искаме....(9год./Телец).

Сега се замислих и за езиковия лагер на наборката в Австрия, който е август. Дали и той се очертава да отпадне?
Силно се надявам да не отпадне!!! Не звъня на фирмата, но и все още няма да плащам втората вноска. Има време да видим как ще се случат нещата...

# 581
За Варна-удължава се срокът за ползване на абонаментни карти за ученици, пенсионери, хора с увреждания до края на извънредното положение. Т. Е.  Не е нужно тези дни да има опашки за нови карти. Не че старата от март много е ползвана, де

# 582
Хопала и аз тук. Моето за малко не си поднови картата баш преди карантината. Аз пък съм с годишна до юни. ГТ не знам дали ще ги удължи, по-скоро не, защото те си работят. Картите за спорт всички замразяват периода на ИП.
За седмокласниците Вълчев каза, че ще си направят НВО и ДЗИ след излизане от кризата, най-вероятно с материала до втория срок.

# 583
  • София
На линия съм.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт