С дистанционното обучение няма да е ОСМИ клас крушение

• 30 481
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • В средата на времето
Aни, и аз имам такива кошмари, но моят е, че не съм завършила в УНСС...пропуснала съм всички срокове, хората са се дипломирали, а аз - не. Но това е, защото така и не завърших магистратурата и подсъзнанието ми не пропуска сгоден случай да го набие в съзнанието. Simple Smile А виж за МО бях изумила, ще му го предложа при следващия кръг от въпроси от сорта - ти като какъв ме виждаш да работя в бъдеще или какво мога да уча след това. Simple Smile

После могат да минат и на английски крале и американски президенти, че ми омръзна да ме изпитва и да ми обяснява, а аз като тебе блея.
Направо да вземем да ги запознаем. Simple Smile Същата работа и е при нас относно американските президенти - вече полагах тест колко американски щати и президенти мога да напиша (пак ме пощади, като не ме кара да пиша и кои години са управлявали). Сега ме накара да му поръчам от амазон някаква тухла за Гражданската война в САЩ и ако в скоро време не приключи това ДО, мисля, че ще полагам изпит и върху тази част от историята. Sweat

# 646
  • нейде там, където ....
Аз мога да допълня групата с един батко, за авторитет. Мен не ме е изпитвал, но съм улавяла доста погледи тип "как може да не го знаеш", когато отвори темата да световните войни.

# 647
  • Там, където мечтите се сбъдват
Сядам сега от немай къде да се опитам да направя една маска за ММ, да видим, без машина, ще стана ли член на клуба "Ръцете ми пречат" или не. Да не стане като преди години коги наборът бе невръстно хлапе и аз реших да изплета шапка за ММ и накрая шапката стана на набора:)))

# 648
  • София
Отмениха днес изискването за носене на маски на обществени места. И те не знаят какво правят. Биполярно разстройство му се вика на това.
С  онлайн обучението вече станах аз луда, а  какво остава за децата. Сега отвориха и виртуална стая за малките и в Школо и освен стаята на класната във Webex, влизаме и  там за часовете по английски и компютърно моделиране. Отделно след това се включи и госпожата по занималня пак там. От школата по английски му дават домашни в classroom и въобще аз търча между компютрите постоянно да включвам различните стаи и да не изпусна някоя. Днес станахме неволни свидетели на такъв грандиозен семеен скандал във виртуалната стая на Школо, че като се сетя и ме напушва пак смях. Имаше време до урока, ама аз да не изпусна стаята я бях заредила и се бяхме мютнали, но явно други хора не бяха и цветно описаха цялото си разочарование от настоящото положение, викайки един на друг. Имам предвид таткото и майката, детето не се чуваше. Чак ми стана неудобно и побързахме да излезем, сякаш бяхме направили нещо нередно. Чувствах се така сякаш съм влязла в нечий чужд дом.  Имаше и други хора на изчакване като нас, така че не сме били само ние слушателите. Малкият се ококори и така се смяхме, че чак щерката дойде да види какво ни става. Ама не ги виня хората, то на всеки могат да му избият балансите вече. Дано да им е олекнало поне като си казаха всички тези неща...Blush
Така че внимавайте преди да сложите някой от домашните на мястото му. Първо проверявайте всички виртуални стаи и тогава.  Joy Joy
Ох... пощурихме се вече. Новото двайсе е, че дъщеря ми пък щяла да има уроци по музика в скайп. Head Band

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 16:03 от jenap

# 649
  • София

Синът ми изобщо не учи... в испанската е "пей сърце", трябва да си отговорно дете, за да имаш полза от онлайн обучението, моето явно не е такова... много ме е яд, но да сме здрави.

# 650
  • София
buni
Това е култов надпис, да не е твое дело😜
Jenap, гледали сте сериали онлайн 🤣

# 651
  • София
buni
Това е култов надпис, да не е твое дело😜
Jenap, гледали сте сериали онлайн 🤣
Не, много ми хареса, пусна го една съфорумка от другата група, в която пиша. При мен даже някои от отговорите в момента не са актуални.

# 652
Ние пък си комуникираме по вайбър, макар че избягва да ме закача, защото знае, че ще го хвана, че не учи Joy
Почти не го виждам - ставам в 5, излизам към 6,30, прибирам се - когато се прибера (след 19 ч.) и до 1 час съм заспала. Сам се оправя - имейли, класни стаи, Школо, Вайбър, Зуум... Каквото трябва. Аз така или иначе не мога да говоря с повече от 1 човек наведнъж, а ми се налага постоянно да говоря поне с трима и накрая на деня нито имам очи да виждам, нито имам уста да говоря, обаче спя като къпана Satisfied

# 653
  • София
Днес сутринта из фейса ми се преметна някаква публикация, колко са уморени учителите от ДО, защото работели по 12 часа и това беше обвързано с предложение да се направела сега пауза от 1 месец, а да се учи целия юли.
Ауу изправиха ми се косите, като си представих и юли да се учи. То че е теагво да си под карантина, тегаво е, ама едно е да си киснеш краката в леген на балкона, друго е да проверяваш домашни. Та се надявам учителите да успеят да презаредят батериите през пролетната ваканция и да няма повече от 2 седмици удължение на годината. А най-добре - хич!

# 654
https://www.dw.com/bg/%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD … %D1%81/a-52965375
Попадна ми това четиво. Хареса ми и реших да го споделя.

# 655
  • Там, където мечтите се сбъдват
M_I_A, щом си мислиш, че ще има пролетна ваканция....Simple Smile
Аз днес вечерта съм на онлайн родителска среща на второкласничката...Предлагам да поставим министъра на образованието под карантина барабар с детето му, поне за седмица, и тогава аджеба да реши какво ще е това обучение, асинхронно, всеки час на компютъра - от физическо до музика и така...

# 656
Мина одитът ни. Онлайн, защото първоначалната дата не се състоя. Вече съм по-спокойна, а се бях поизнервила последните дни. Децата се справят, уроците им протичат гладко - и онлайн, и офлайн. Вчера малката ме попита дали е уместно да напише нещо по литература. Отговорих и да пише това, което чувства:

# 657
  • София
Бих на табла, пиейки вино и мисля, че мога да си легна с чиста съвест Innocent

# 658
  • София
Silver, точно прочетох и мислех да постна линк към същото. Георги Господинов,както винаги  кристално точен и емоционално проникновен. Както и а написаното под дървото на желанията от детенцето на Петенка, което изведнъж ме натъжи, след като цяла вечер се смея истерично на смешки за коронавируса, под укорително-подозрително-съчувствените погледи на мъжа ми и децата. Забавлявах  се и със снимки на възстановки на известни картини, направени с подръчни средства и костюми от хора, изолирани в домовете си.
 Та какво исках да кажа: попадна ми наскоро  едно изказване, че всяко поколение изживява някакво сериозно изпитание. Преди нас са изживявали войни, и ако това е нашето, нека да го приемем и се поучим от него. А и дано сме живи и здрави, разбира се , но в този ракурс  на мисли, не изглежда толкова зле. Както се казваше в една смешка, как да обясним на следващите поколения, че сме спасявали света, като по цял ден сме лежали и яли месеци наред вкъщи?  ❄☃❄ Какво става навън?

# 659
  • някъде ... тук ...
Генералът не пусна пролетта да дойде Grinning

Гледахме филма за Обичайните заподозрени. Безплатен е в тубата до края на карантината.
По-полека...
Искам на море, не сняг!

Общи условия

Активация на акаунт