АГ Селена - 20

• 53 277
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Аз си вадих в 5то ДКЦ болнични, 30лв. В Пълмед 50лв. Във всяка поликлиника би трябвало да има комисия, обадете се в най-близката и попитайте. Имат си дни в които работят, ваденето става бързо.
Благодаря! Не искат направления и такива неща, или искат?

# 166
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз си вадих в 5то ДКЦ болнични, 30лв. В Пълмед 50лв. Във всяка поликлиника би трябвало да има комисия, обадете се в най-близката и попитайте. Имат си дни в които работят, ваденето става бързо.
Благодаря! Не искат направления и такива неща, или искат?

Не съм носила направление. Отивах на регистратурата, казвам че съм да комисия, плащам и после ме насочваха към кабинета. Само с картона.

# 167
Здравейте, търся мнение за д-р Бабаков. Някоя от вас раждала ли е естествено при него? Как ви се струва като цяло?

# 168
В Ню Лайф е 30 лв удължаване с комисия и не е необходимо там да ви е женската консултация. Няколко дни преди да изтече предходен болничен си носите личната амбулаторна карта

# 169
Да допълня отговора на Цвети, със здравна каса в Селена работат д-р Петрова и д- Даниел Ставрев, изследванията които се поемат от здравната каса може са видиш тук - https://hospitalsofiamed.bg/uploads/mmm.pdf, също така имаш право на 2 или 3 безплатни прегледи с ехограф - другите се заплащат по тарифа на болницата. Можеш да използваш и пакетите за 1ви, 2ри и 3ти триместър с техните цени не съм запозната. Повече информация може да получиш по телефона.
И други лекари водят консултации по ЗК.

За пакетите по триместри е актуална информацията в първия пост на темата. Д-р Матев и д-р Ненев само работят с тях.

# 170
  • Пловдив
Здравейте, търся мнение за д-р Бабаков. Някоя от вас раждала ли е естествено при него? Как ви се струва като цяло?
Аз родих и двете си деца при него. Първото в Окръжна, второто в Селена. Следи и двете ми бременности и съм изключително доволна от него.
И двата пъти родих нормално. При второто раждане ме посъветва да се възползвам от епидурална анестезия, но без да е твърде настоятелен. Реших да се вслушам и изобщо не съжалявам.
Но и при двете ми раждания имах и чудесни акушерки.

# 171
Здравейте и от мен, най добре си водете бременността и някъде по здравна каса извън Селена , за да може болничните да ви ги издават те, със сигурност няма да бъдат 100лв. Ако имате някой познат в държавната болница Св.Георги най-добре там. До колкото знам през отделението болничния е безплатен.

Честно казано малко прекалено ми идват тези 100 лв., но ако не намеря друг вариант ще ги платя.....

# 172
Привет!

За постъпване в болницата за раждане, видях че искат направление за хоспитализация. Кой може да го издаде, личният лекар или доктора, който ми е по ЗК? И колко време преди термин се издава?

# 173
Привет!

За постъпване в болницата за раждане, видях че искат направление за хоспитализация. Кой може да го издаде, личният лекар или доктора, който ми е по ЗК? И колко време преди термин се издава?

на мен термина ми е 11.06 и ми го издадоха днес, издаде ми го АГ то което ми води ЖК

# 174
Направление се издава най-рано 30 дни преди термин, валидността на микробиология е две седмици.

# 175
Може и ЛЛ да издаде направление, но мисля, че това е в случаите, когато не се посещава АГ по здравна каса за консултации. Ако тръгне раждане, а още нямате издадено такова, няма да ви върнат, ще го издадат на место. Това не се отнася за планово секцио.

# 176
  • Пловдив
Аз родих и двете си деца при него. Първото в Окръжна, второто в Селена. Следи и двете ми бременности и съм изключително доволна от него.
И двата пъти родих нормално. При второто раждане ме посъветва да се възползвам от епидурална анестезия, но без да е твърде настоятелен. Реших да се вслушам и изобщо не съжалявам.
Но и при двете ми раждания имах и чудесни акушерки.

+1 за Бабаков. Не съм се следила при него, но ме прие по спешност веднъж и съм му изключително благодарна. Положението беше меко казано критично, а той реагира много бързо и адекватно. Също докато раждах, една негова пациента дойде с голямо разкритие много преди термина си и на практика присъствах на цялото й раждане. Бабаков ми направи страхотно впечатление. Момичето си питаше за секцио от болки, но докторът я разубеждаваше през цялото време. Ако не си харесвах прекалено много моята докторка, сигурно щях да съм при него.

# 177
Здравейте, вчера след изследванията реших да мина през Медицински център 1, за да попитам за удължаване на болничните! На регистратурата ми обясниха, че докторът който ме следи по ЗК трябвало да ми издаде амбулаторен лист с причина за удължаване на болничен и тогава се отивало при тях! Навсякъде ли искат такъв амбулаторен лист?

# 178
  • Пловдив
Да.

# 179
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз не съм носила нищо, освен картона за болнични.

Общи условия

Активация на акаунт