COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 985 979
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 3 465
  • София
Колкото решат.

# 3 466
Бнт:
Главният прокурор не изключва скоро в цяла България да се въведат мерки идентични с военно положение (което значи пълен локдаун на цялата страна и забрана на хората да са извън домовете си без уважителна причина с въвеждане на санкции при нарушение).

# 3 467
Аз добре че съм в къща с двор и си се разхождам на слънцето. Не знам как ги пиете тези кафета, мен ме е страх, едва до супера ходим веднъж на ден и каквото има там - това ядем. От аптеката накупих лекарства, че съм болна и до там не ходя без нужда.

# 3 468
В Китай все още са под карантина. Трети месец. Днес по Канал 3 по време на брифинга вървяха и новини отдолу. Едната казваше, че през последните 2 месеца 5 милиона китайци са останали без работа.

# 3 469
Вярно ли, че военно положение ще се въвежда?
Роднини ми казаха. Търся такава новина, няма.

# 3 470

Все още не, но се планира.
С толкова малоумници наоколо, нищо чудно да се наложи военно положение.

# 3 471
Не
Освен ако Гешев не реши да стреля с гранатомет по вируса

# 3 472
Не
Освен ако Гешев не реши да стреля с гранатомет по вируса

Е те тогава Мутафчийски вече ще се хване за главата и ще абдикира.

# 3 473
А какво става с тези които го преболедуват и се предполага, че са с имунитет? И те ли за месеци затворени по къщите?

# 3 474
Аз не мога да разбера тези журналисти, защо не попитаха за всички бг туристи, които са били на Банско, ще ги издирват ли, какво ще се случва?

Говорихме по-напред в темата, че има двама, които със сигурност са болни и са били на посещение в Банско. От Израел са.

Говорех за българските туристи, които са били там след 01.03. За Израелските ми се струва, че аз публикувах снощи.

# 3 475

Да, ако се наложи за по-строга карантина.
Но засега не е въведено.
Не помня Ананиев или Мутафчийски го казаха, след нощна съм и не бях се събудила.

# 3 476
# 3 477
  • София
Скрит текст:
Гледам, че са забранили влизането на граждани на Малдивите /явно има наплив/ у нас, а на САЩ, Белгия, Норвегия, Австрия, Швеция, Дания...? Тях кога?
В Кипър забраняват влизането въобще на чужди граждани, а кипърци могат да се връщат само с медицинско свидетелство, че не са носители на вируса.
Ние още се ослушваме.
Един австриец, не че би искал, но и да искаше, няма как да стигне до България.
Спрете се вече с дивотиите.
Я ако обичаш да не ми държиш такъв тон, така ще говориш у вас! Няма да седна да се информирам за всяка страна по света поотделно какви режими е наложила,
интересува ме единствено да спре да се влачи всякаква паплач в България!
Това трябваше да го мислим по-рано. Те вече почти всички се прибраха. Сега ще си приберем и екскурзиантите от Мароко.

# 3 478
Все още на много хора им се струва майтап цялата работа.
Наши колеги бяха на  хижа, защото си били платили?!
И като се върнат на работа, не ми се мисли. Sad
Ние работим все още.

# 3 479
  • Mediterraneo
Че даже и ще разчитат на твоята съвест да си останеш под карантина после. Ако искаш. Ако не, една декларация ще реши нещата.

Общи условия

Активация на акаунт