СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 14

• 26 873
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз оня ден забих над една задача. И мъжът ми също. Тъкмо си казах "карай, ще се изложа и ще питам" и се сетих да проверя в основните геометрични задачи. Веднага намерих каквото ми трябваше. Позабравила съм ги теоремите явно. Simple Smile

# 346
  • Велико Търново
Разгеле, нашите днес им разпратиха паролите за регистрация в Teams и от утре започват. Имат да правят презентация по биология, по история онлайн ще си хортуват, а по математика е желязна госпожата - всеки ден тестове - преглед на мига и обратно със сгрешените задачи Wink

Какво обезпокоително е казал Мангъров? Последно като го четох, той звучеше най-успокоително от всички...

# 347
  • софия
Нищо обезпокоително за мен не е казвал Мангъров. Винаги е бил последователен и аргументиран.
https://m.fakti.bg/bulgaria/456059-doc-mangarov-pred-fakti-za-vi … mKWpLJgGAYq_8SLSE
Обезпокоително е как това ще се отрази на българската икономика, доколкото има такава.
Аз продължавам да съм оптимист/реалист и да се надявам до края на месеца нещата да се успокоят и нормализират.

# 348
Ох, Гешефтев дето предлага военно положение...
https://news.bg/crime/ivan-geshev-predupredi-da-se-gotvim-za-voe … o-polozhenie.html
Ми то на него му е лесно - ще смени каскетя с фуражка и толкоз. Сигур си мисли, че като го докара на външна форма, ще му се получи военна стойка.
Ама ми се ще да го опна да прави лицеви опори и коремни преси на плаца, щом толкова го влече.

# 349
  • София
Обезпокоителното в думите на Мангъров е, че крутите мерки май са вповече.

# 350
И аз четох на Мангъров, но някак не съм съгласна с него, според мен мерки трябва рано да се вземат, после е късно. Ето това го демонстрира: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221603533374028&se … ype=3&theater

# 351
Гриша, да е жив и здрав рожденика!
Може ли инфо какви са подаръците, че скоро ще трябва да поръчвам и аз за рожденик.

# 352
Бисе, веднага предлагам помощ. Митко го реши и му е върнат с оценка. Няма грешка.
Което още веднъж доказва, че всяка жаба трябва да си знае гьола.
Но много искам да направя проекта по история за родословното дърво. Сърбят ме ръцете просто, защото помня тук какви предложения за снимки имаше Joy

И аз много се доверявам на Мангъров. Но в момента важи психологията на тълпата и я следваме, толкоз. Не ни е даден друг избор. Че и военно положение се предлага...

# 353
Моите и двамата вземат и нови уроци. Изобщо няма такова нещо като преговор.
И са постоянно гладни. През всяко междучасие притичват към кухнята.
Вчера накарах младежа да направи един ПИ от книжката на Регалия. Там са по стария модел и той си махна две задачи, защото не можело да решава повече от 23.

Не съм на принципа "хайде всички набързо да го изкараме този вирус, за да си спасим икономиката, пък който оцелее." Работим в сравнително малка фирма, само за износ. С този парализиран транспорт в момента е безсмислено да работим, съответно всички сме си вкъщи. Ако няма строга карантина и половината персонал се разболее, пак няма да можем да работим дълго време и съответно ще търсим загуби. Работата е много специфична, изисква дълго обучение и не можем да заменим лесно хората си с други. Затова ще търкаме столовете вкъщи. Няма какво друго да направим. На никого не му е приятно, но положението е такова.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 16:19 от ston

# 354
Здравейте отново! Моля ви, ако някой разбира и би имал желание, да каже с колко точки би оценил тази теза? Моля ви.

[img]//bg-mamma.s3.eu-central-

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 17:02 от Batiil45

# 355
Синът ми това го има за ОЛВ, а не за теза:grinning:

# 356
  • София
Валят домашни и тестове в Школо и направо не смогвам. Чакаме и акаунтите в Teams.  Сега прави тест по физика и ме пита за някакви Лещи. Е нищо не вдявам. Сутринта през Скайп имаше урок по английски и добре се получи.

# 357
Какво е ОЛВ 😊

# 358
Отговор на литературен въпрос.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт