Септемврийската дружина мина първата третина - Тема 3 (2020)

• 37 489
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Jasmin чудесни новини! Да продължава да расте така добре бебчето. Вие знаете ли вече пола?

А за сериали аз в момента гледам vikings, доста е интересен и минава доста бързо времето с него. Казвам го като човек, който мн рядко се заглежда по филми и сериали.

# 376
  • Terra incognita
Аз се бях запалила по Бавачката (Servant), но той се води мистерия, трилър с хорър елементи и е само за любители на тези жанрове.

# 377
Аз гледам Riverdale , Полицейский с Рублёвки и Мамочки ( Вторият сезон , обаче го има само на руски ) .

# 378
  • Пловдив
Викингите ги гледах до 5 сезон /общо взето пак докато имаше реална историческа личност/ мъжа ми гледа приятели от как е извънредното положение, много сезони и комедия.
Пола не го знаем още, върти се, крие се, и доктора каза няма да гадае, да каже едно и да не е сигурен 🙈 когато реши нека се покаже какво да го правим 😂😂, но виж у нас вече залагат, направо на хазарт го обърнаха 🙄

# 379
  • Terra incognita
И ние не знаем пола. Надявам се на 1- ви да ни го кажат, но и нашето много се върти, все е с гръб 🤷‍♀️

# 380
На първа страничка съм поставила щъркелчета на тези, които са споменавали пол Blue Heart Sparkling Heart
При мен също много се върти и седи с гръб, но на ФМ седях 1 час някъде и по едно време се разкрачи и лекарката вика: "Искате ли да знаете пола?" Blue Heart Важното е да са живи и здрави Flowers Hibiscus А пък и така има по-дълго време тръпка. Дечицата искат да направят изненада малко по-късно

По темата със сериалите. През годините съм теглила и гледала някои сериали. Тези, за които се сещам, са:
"Отчаяни съпруги"
"Подли камериерки"
"Анатомията на Грей"
"Супернейчъръл"
"Малки сладки лъжкини"
"Клюкарката"
"Приятели"
"Тюдорите"
Сега съм си изтеглила "Имало едно време" (даваха го и него по фокс лайф преди) и "Новите съседи" (че е по-забавен)

# 381
Трябваше да си дойдем в България в края на април, защото на 2.05 трябваше да сме на сватба на братовчедка ми, но се отлага за 14.08.2020 а пък август вече ще съм в 35гс живот и здраве, всичко само да е наред.. Искаме да пътуваме с кола, пътя е 20 часа, ама сега като го написах не е много съобразитено..

Много се надявам юни, юли да успеем да се приберем, че всичко бебешко от баткото е в София и искаме да си ги взмем...

Все още не усещам бебето вече съм в 16гс с предна плацента, да се притеснявам ли..?! Sad

# 382
  • Пловдив
mommy_v и ние 13.06 щяхме да сме на сватба, но май се отменя, след това не знам дали ще мога да пътувам, плюс че и сега на дълъг път не се чувствам добре. Роднините ще ни разберат, само всичко да сме живи и здрави, и да премине това положение Simple Smile Бебета са по- важни в случая 🤗

# 383
  • Terra incognita
Mommy_v, няма защо да се притесняваш, стандартният срок, в който трябва да се усети бебето е след 20 г.с. Аз първото го усетих сигурно в 22 г.с. 🤭

# 384
Mommy_v, няма защо да се притесняваш, стандартният срок, в който трябва да се усети бебето е след 20 г.с. Аз първото го усетих сигурно в 22 г.с. 🤭

Ами чета тук и във фейсбук, че всички вече усещате бебета и се притесних.. 🙃 И аз синът ми го усетих около 19гс..

# 385
По темата за филмите аз много харесвам Светкавицата, Стрелата. Те са леко фантасмагория Stuck Out Tongue Winking Eye.
Като комедия харесвам Двама мъже и половина, и Реджеп Иведик. Последния има няколко части, търски е попринцип и няма с бг аудио, само суб. Обаче е страашна комедия.

# 386
Привет! Искам и аз да се отдам на сериали и филми, отдавна съм си изтеглила House of cards, много го хвалеха... обаче реално работя с отдалечен достъп. Много е тегаво, защото имам по-малко задачи, от колкото ако съм физически на работа, а и ми е съвестно да гледам сериал в работно време. Толкова хора губят работата си, не ми се струва редно. Обаче съм само на stand-by, на детето не обръщам никакво внимание, тя се оправя сама с детско и играчките, прави белички по цял ден, аз си работя някакви стари преписки, но много трудно върви всичко. Много обичам да чета книги, но съм привърженик на хартиентите варианти, та сега е малко трудно и това.
Аз също не усещам още бебчо, но и не помня кога съм усетила дъщеря си, не съм от тези помнещи всяка подробност, а и съм едва 15 г.с. Надявам се обаче скоро да има раздвижване, че поне да се успокоявам мисловно.

# 387
Привет! Искам и аз да се отдам на сериали и филми, отдавна съм си изтеглила House of cards, много го хвалеха... обаче реално работя с отдалечен достъп. Много е тегаво, защото имам по-малко задачи, от колкото ако съм физически на работа, а и ми е съвестно да гледам сериал в работно време. Толкова хора губят работата си, не ми се струва редно. Обаче съм само на stand-by, на детето не обръщам никакво внимание, тя се оправя сама с детско и играчките, прави белички по цял ден, аз си работя някакви стари преписки, но много трудно върви всичко. Много обичам да чета книги, но съм привърженик на хартиентите варианти, та сега е малко трудно и това.
Аз също не усещам още бебчо, но и не помня кога съм усетила дъщеря си, не съм от тези помнещи всяка подробност, а и съм едва 15 г.с. Надявам се обаче скоро да има раздвижване, че поне да се успокоявам мисловно.
Същата съм като теб, от вкъщи работя по малко, но ми съвестно да гледам сериали през "работно време". Но иначе ако си падаш по заплетени истории и не си го гледала, препоръчвам сериала Sherlock. Безумно добър е!
И аз съм в 15та от днес и не мога да кажа, че усещам бебчо още. Коремът ми е всяка сутрин твърд на места и снощи като легнах си сложих ръцете на корема и му казвам "Хайде бебчо, завърти се" и в този момент нещо в корема ми определено се размърда. Цялата подскочих от вълнение, ноо няма как да знам дали е бебчо или червата нещо Grinning Първо бебче ми е и са ми непознати тези чувства още. Надявам се скоро по-явно да го усетя, слабичка съм и със задна плацента, та дано Grinning

# 388
За успокоение на mommy, аз съм 18 седмица и също ме усещам детето, но съм с първа бременност и вероятно както пише по - дебелите книги и както ми каза доктора ще го усетя към 20-21 седмица.
Аз спрях да се притеснявам кой какво усетил и чул откакто всички чуха и видяха сърчице на бебето в 5-6 седмица, а аз чак в 8 седмица.

# 389
Аз съм в 14та седмица и ме почнаха ак бракстън хикс контракции. Точно както с първото. Усещам ги по-слабо, може би заради предната плацента. Пак заради нея съм се въоръжила с търпение кога да усетя бебе, надали ще е в 16та като с баткото.
Аз пък ще се по бъркам вкъщи, имам ужасно мн работа, мъжът ми също, а детето проси внимание и му е скучно сам. Не мога нито на него да обърна внимание, нито работа да свърша, наред с това си ме чака домакинство. Вечер съм в пъти по-изморена и изнервена, отколкото като съм на работа

Общи условия

Активация на акаунт