Дубай - тема 15

• 77 029
  • 898
  •   1
Отговори
# 360
Кристал, много благодаря, отивам да проверя Дари тур.Наистина си мислех, че моето е оферта🙄😒🤷‍♀️
най-добрата оферта е сами да си резервирате пътуването. Разликата в цената ще Ви е около 40% по-ниска, в сравнение с организираното пътуване Simple Smile  не е зле нали???
О, не, никак не е зле, но ...аз ще трьбва да го направя, а   ....тооолкова ми омръзна все аз всичко да правя😔.А, не съм и подготвена много, с инфо.Ще трябва да чета, да подготвя всичко, да го разграфя това време....просто ...толкова съм уморена🥺

# 361
  • София
Някой ходил ли е на Дубай ехро? Заслужава ли си да се отиде до март месец, когато го закриват?

# 362
Някой ходил ли е на Дубай ехро? Заслужава ли си да се отиде до март месец, когато го закриват?

Да, хубаво е.

# 363
Разбрах че изложението Дубай Експо е отворено само за ваксинираните. Някой може ли да потвърди тази информация?

# 364
  • На планетата Земя
Не е вярно. Може и с ПСР, ето точните изисквания:

https://www.expo2020dubai.com/en/plan-your-visit/covid-19

# 365
Потвърждавам за Експото, че може и с ПСР да се влезе. Другият важен момент е, че когато бяхме ние, ПСР-ът от България важеше 7 дни в Дубай, а не както при нас 3 дни.

# 366
За Еxpo 2020,заслужава си със сигурност. На входа проверяват за сертификат за ваксина или тест.

# 367
  • София
А трябва ли да имаш 3та ваксина или и с 2 е ок?

# 368
  • ново
А трябва ли да имаш 3та ваксина или и с 2 е ок?
Ние бяхме с 2 в Дубай.

# 369
Здравейте,аз искам да попитам как се свързвахте с близки от България…има ли свободен Wi-Fi,предвид факта,че са скъпи телефонните разговори….Някой ако може повече информация по тази тема☺

# 370
  • На планетата Земя
Ползвате Wifi в хотели, търговски центрове, музеи. Има.

# 371
Здравейте,аз искам да попитам как се свързвахте с близки от България…има ли свободен Wi-Fi,предвид факта,че са скъпи телефонните разговори….Някой ако може повече информация по тази тема☺
Има Wi-Fi със свободен достъп в хотела и на летището. Навсякъде уж е със свободен достъп, но иска да си въведеш данни преди това. Аз лично не посмях, ползвах нет от хотела.

# 372
  • ново
На летището в Дубай като кацнахме ни дадоха 3 сим карти за интернет, с по 1 гб безплатен (пътувахме трима, за всеки по една). Важи 24 ч. след активирането на картата. Така покрихме трите дни. Иначе в моловете, хотела, летището има безплатно Wi-fi. Минутата изходящ на А1 ни струваше 3 лв.без ДДС.

# 373
  • София
Има wifi даже и на плажа съм хващала
За регистрация давах имейл и измислен тел номер и имах навсякъде интернет

# 374
Има wifi даже и на плажа съм хващала
За регистрация давах имейл и измислен тел номер и имах навсякъде интернет

Не става с измислен телефонен номер, тъй като после изпраща код на него. Не знам как са ви се получили нещата, но точно онази седмица го тествах това с измисления номер и не стана.

Общи условия

Активация на акаунт