Дубай - тема 15

• 76 949
  • 898
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас/София
Не, валидността на ваксината за Абу Даби е 6 месеца след втора доза т.е. трябва ви бустер.
И понеже и аз съм като вас и ще пътуваме на 16-ти, нали сте видели, че на връщане в България също ще ни броят за неваксинирани т.е. ще ни сложат под карантина, която може да се вдигне ако направиш PCR не по-рано от 72 часа от завръщането.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 21:07 от bab1

# 481
Здравейте,имам въпрос относно пътуването на семейство с деца без граждански брак.Какво е изискването.Предполагам ще са необходими актове за раждане на децата,трябва ли да имат нотариална заверка или превод. Оригиналите ще е нужно ли да се показват.Общо взето как стоят нещата с подобен казус.

# 482
Жена съм и търся жена за комбинация за Дубай

# 483
Какви дрехи са подходящи за Дубай за началото на март? Предполагам, че през деня ще е топло, но за вечерта необходима ли е връхна дреха?
Какви правила е добре да спазваме в Дубай? Приятели ни предупредиха, че алкохол е забранен на публични места, прегръдки, целувки, държане за ръка- също.

# 484
  • ново
За времето не мога да кажа, защото ние бяхме края на ноември. Връхни дрехи не сме ползвали, но ние по принцип предпочитаме хладно, не се навличаме и тук. Алкохол ще пиете ако си носите (в хотелската стая), в някой ресторант, който сервира алкохол (на Марината знам , че има такива) или на сафарито (предлагаха бира и Джони). Никой няма да ви спре на улицата ако се държите за ръка, но то благоприличието в отношенията е хубаво да се спазва навсякъде.

# 485
  • Sofia
А по принцип за облеклото трябва ли да се спазват някакви правила? Къси панталони, разголени крака и ръце?

# 486
А по принцип за облеклото трябва ли да се спазват някакви правила? Къси панталони, разголени крака и ръце?
Хубаво е коленете и раменете да са покрити, да няма прозиращо бельо.

# 487
Ние бяхме декември. Носихме си по едно сако, а на децата по един тънък пуловер. Нищо не сме ползвали, само ги разходихме дрехите.
Относно разголените дрехи - едва ли някой ще направи забележка. Но не е никак приятно да се привлича излишно внимание и да ви зяпат. Единици бяха разголените дами, които видяхме, предимно рускоговорящи.

# 488
Жена съм и търся жена за комбинация за Дубай
Здравейте, за кога търсите комбинация и повече инфо с коя агенция.Благодаря

# 489
Сега попаднах на общи билети за атракции.Можеж да вземеш за 3,4,5 или 7 обекта. Някой пробвал ли е тази услуга

# 490
В Дубай сме. Топло е. Вчера бяхме на плаж. Ходим си с летни дрехи. Вечер евентуално, ако има вятър някоя жилетчица.
Говори се, че след 15ти отпада носенето на маски и ще разхлабват мерките.
До Абу Даби не можахме да отидем. Шофьорите на автобуса проверяваха за регистрация в тяхното приложение, която се оказа невъзможна с български ПСР.

# 491
Здравейте искам да водя по-малката ми сестра която е на 11 в Дубай на почивка . Аз съм на 23 . Какви документи ще ми трябват за да може да пътува с мен

# 492
  • На планетата Земя
Ще е нужко нотариално заверено пълномощно от името на родителите ви, с което разрешават на теб да я изведеш зад граница до държава ..... за срок от .... до ... Нотарисуите знаят вариантите, вие ще изберете какво точно.

# 493
  • Бургас/София
В Дубай сме. Топло е. Вчера бяхме на плаж. Ходим си с летни дрехи. Вечер евентуално, ако има вятър някоя жилетчица.
Mystic, тестваха ли пътниците от самолета при кацане в Дубай?

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 10:16 от bab1

# 494
  • Бургас
Какви дрехи са подходящи за Дубай за началото на март? Предполагам, че през деня ще е топло, но за вечерта необходима ли е връхна дреха?
Какви правила е добре да спазваме в Дубай? Приятели ни предупредиха, че алкохол е забранен на публични места, прегръдки, целувки, държане за ръка- също.
                                                                                                                                                                                                               Относно връхната дреха ти предлагам да си вземеш някакъв по-голям шал.На мен ми свърши много добра работа.Ние ходихме миналата година-март.Не заема и място в багажа.

Общи условия

Активация на акаунт