Дубай - тема 15

• 76 688
  • 898
  •   3
Отговори
# 810
Тази Ая изглежда още по-загубено време😁

Но съм благодарна за всичко споделено, защото е супер ценно да прецениш кое си струва (за теб) и кое не. Така че всеки списващ е много полезен и всеки питащ ще си намери своя отговор 🤗

Аз купих билети за аурата, 360°pool
https://auraskypool.com/ и от groupon намалени целодневни билети за влакчето на палмата.
Може ли да дадате линк?

# 811

Може ли да дадате линк?

За "Aya" аз бях пуснала линк, вижте моя пост малко по-нагоре, нямам лични впечатления, атракцияте е съвсем нова, от типа "virtual immersive experience" е (ако проявявате интерес може да им видите и инстаграм страницата), миналата година в най-харесваните павилиони на експото бе застъпено такъв тип преживяване, има го и в музея на бъдещето, пак казваме доста е субективно на кой какво му харесва, например мен аквапаркове и басейни хич не ме влекат, но си има хора ги обичат.

# 812

Може ли да дадате линк?

За "Aya" аз бях пуснала линк, вижте моя пост малко по-нагоре, нямам лични впечатления, атракцияте е съвсем нова, от типа "virtual immersive experience" е (ако проявявате интерес може да им видите и инстаграм страницата), миналата година в най-харесваните павилиони на експото бе застъпено такъв тип преживяване, има го и в музея на бъдещето, пак казваме доста е субективно на кой какво му харесва, например мен аквапаркове и басейни хич не ме влекат, но си има хора ги обичат.

Може ли да дадате линк?

За групон питах, че не успях да намеря офертата нещо.

# 813
groupon.ae и в търсачката Palm Monorail 34% отстъпка и 30 дни валидност.

# 814
  • София...........
Полета е готов вече 😊
Сега дилемата е :
1. 3 нощувки Абу Даби и 7 нощувки Дубай или 2 Абу Даби и 8 в Дубай? Притеснявам се да не стане да се чудим как да оползотворим времето в Абу Даби и в същото време за Дубай да не ни стигне , защото ако се ходи на аквапарк ще е този на Атлантис, а Ферари се чудим…. Това , което искаме задължително да видим в Абу Даби са двореца
- Qasr Al Watan
- Бялата джамия
- Емиратес Палас
- Лувъра сме в дилема дали си заслужава ?
2. Според вас хотел ли е по-добре или апартамент от Airbnb ?
3. Downtown района ли е по-добре или Марината? Или около Емиратес Мол да търся?
И малко още въпроси:
1. Как стоят нещата с пушенето навън?
2. Видях, че еднорелсовото влакче цените са отиване и връщане. Интересуваме ме ако слезем на the poin на връщане след Атлантис отново ли се купува билет за връщане?
3. Вярно ли е, че там ОАЕ се приемат само плащания с кредитна карта и не приемат дебитни? Ние имаме само Уникредит дебитни и Револют.
Другите 1000 въпроса ще задам следващите дни 😳
Благодаря 🌺

# 815
divna_, 2 нощувки в Абу Даби и 8 в Дубай са добре. В Дубай са повечето атракции и там ще ви е необходимо повече време.

# 816
Divna,  аз плащах само с дебитна карта на Уникредит. За мен Лувър-а в Абу Даби може и да се пропусне.

# 817
Divna според мен 2 нощувки в Абу Даби са достатъчни. На мен лично Ферари не ми хареса. Загуба на време. Има влакчета там но трябва да отделиш цял един ден за да се пуснеш. Много е чакане. А относно Дубай има толкова много места да се посетят че и 8 дни не могат да стигнат. Пуши се на определени зони

# 818
Ние плащахме само с дебитна карта, нямали сме проблеми.
На монорейла (вклакчето) можеш да се возиш, колкото пъти си поискаш. Купуваш билет, влизаш с него през едни бариери (като в метрото) и след това можеш да слизаш и да се качваш в различни посоки, но не бива да излизаш (да се чекваш). Ние се возихме два пъти - за да снимаме залеза Simple Smile
Относно мястото на отсядане - много зависи какво сте предвидили да правите вечерите. Ние бяхме там с децата, отседнахме в апартамент на Марината (през букинг) и вечерите се разхождахме до късно.

# 819
  • Anywhere
Около Марината ми харесва повече. Аз също плащах с най-различни видове карти, нямаше проблем с никоя от тях. За Атлантис със сигурност ще ви е нужен цял ден, а вечерта ще сте изморени!

# 820
  • София...........
...
На монорейла (вклакчето) можеш да се возиш, колкото пъти си поискаш. Купуваш билет, влизаш с него през едни бариери (като в метрото) и след това можеш да слизаш и да се качваш в различни посоки, но не бива да излизаш (да се чекваш). Ние се возихме два пъти - за да снимаме залеза Simple Smile ...

Е аз точно това замислях на връщане след Атлантис да слезем на The point  да поседнем на някое приятно заведение предполагам ще е за вечеря Relaxed с гледка към фонтаните и Атлантис, за да изчакаме всичко окъпано в светлини ....
В такъв случай ще ни трябват втори билети за връщане?, които кога мога/трябва да закупя?

# 821
Купете си дневен билет.
Доро е споделила в публикацията над вашата от къде е с 34% намаление със срок 30 дни.

# 822
  • София...........
Купете си дневен билет.
Доро е споделила в публикацията над вашата от къде е с 34% намаление със срок 30 дни.
Този ваучер за билет не е само отиваме и връщане за релсовото , а цял ден без лимит качвания , слизания така ли?
Ние ще пътуваме чак Март  месец ….

# 823
Условията за всяка атракция са посочени в сайта.

Palm Jumeirah Monorail

https://www.groupon.ae/deals/palm-jumeirah-monorail

Ето и The View at The Palm

https://www.groupon.ae/deals/the-view-at-the-palm

# 824
Да кажа, за the View - промото на билетите в групон се състои във fast track-a. Извън пиковите часове, каквито са билетите, не знам доколко е важно предимство. Иначе цената е редовна /даже леко завишена/.
От друга страна директно през сайта им има отстъпка за първа поръчка. Не помя колко процента. Без фаст трак, ама пък по-евтино Simple Smile

Изобщо групонът не задължително е изгоден, понякога са фаршиви намаления. Като навсякъде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт