Отговори
# 600
По последни изследвания:

Joy

# 601
Какво се е случило от вчера в темата? Май повечето сте вдигнали градуса Simple Smile

Аз май наистина съм голям ръб. За какво се страхувате в момента? За евентуалното дето може да стане ли? То все нещо ще стане,няма нужда да се подготвяме толкова за този момент. Както обичам да казвам "Тъй ще е то първите 100 години,после всичко ще се нареди".
И аз бивш пушач,ама много заклет - в продължение на много години и не съм падала под 2 кутии на ден. И навсякъде и по всяко време си се разхождах с бира в ръка. Забелязала съм,че пушачите са по-страхливи от непушачите. Сега ми се струва много удачен момент за спиране, обикновено хората отлагат я заради някое голямо събиране,я заради някоя почивка, а такива скоро време не се очертават Simple Smile
Откак съм режимна и алкохола спрях,та сега съм много скучна.
В момента разпускам с Нетфликс и ако ми остане време, гледам The crown.
За домашните бях категорична към малката,че това е неин ангажимент да следи колко и докога да се предадат. от нея искам само да ме извика да ги снимам и да ги предам. Нямам желание,нито време, да съм отговорна за това, който си има домашно да се оправя.
Тежи ми само,че вчера не ми остана време да сготвя на ситната. За обяд забърках едни яйца, за вечеря и намазах хляб с лютеница. Хляб не бях купувала и давала от година поне и сега се самонаказвам с лоши мисли,че чеп за зеле не става от мен. Нищо,довечера ще си легна пак с усещането,че съм много добра и заслужавам медал:smiles:
Бъдете здрави и позитивни, има и плюсове седенето у дома - пестят се пари Simple Smile
И това ще мине Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 12:48 от Goldeva

# 602
Голдева, ти може да не ме харесваш, ама аз пък те харесвам, това, което пишеш, е много яко.
След малко ще имаме онлайн рисуване, за пръв път, да видим как ще е.

# 603
  • София
Хора, как мислите, ще има ли априлска ваканция, или ще си учат? На мен сякаш ми се ще да продължат да си учат, но да не се удължава учебната година, но сигурно би имало сериозна съпротива срещу едно такова решение.

# 604
Голдева, ти може да не ме харесваш, ама аз пък те харесвам, това, което пишеш, е много яко.
След малко ще имаме онлайн рисуване, за пръв път, да видим как ще е.

Опитах се да се включа по темите от последните 7-8 страници,които бях изпуснала. Не знам защо реши,че не те харесвам. Веднъж ме обвини в лъжа несправедливо,ама аз съм много над тея неща.
Ситуацията с принтерите се оказа трудна - вчера не намерих, в Метро всичко е изкупено. Днес уж ще купя,ама да видим. Явно и други семейства са били без принтери,защото в Метро казаха,че откак е започнало онлайн обучението, принтерите са се изкупили като топъл хляб.

Бърди,не мисля,че ще имат априлска ваканция.

Едит: В съседната стая малката има физкултура в момента. Толкова се радвам,че отдолу нямаме съседи....

# 605
  • София
И аз мисля, че няма да има пролетна ваканция.

# 606
Мисля, че 4-те дни около Великден, които по принцип са и почивни са достатъчно като ваканция.

# 607
  • София
Да, тези дни си заслужаваме да си починем всички Simple Smile Да направим една ексурзия до хола и до някоя тераса Simple Smile

# 608

Веднъж ме обвини в лъжа несправедливо,ама аз съм много над тея неща.

Да, оттам тръгна всичко, от книжките по английски, които четат в Азбуки.

Извинявам ти се публично пред всички.

И моето дете е в първи клас и затова ми се струваше, че не може да е вярно. Но сега, като сме заедно в къщи, го виждам, че чете на английски наистина и се справя с такива книжки, даже за седемте козлета и вълка цяла поема на английски прочете, книжката е в стихове и около 20 страници, на английски.

Така че извинявай още веднъж.

# 609
Разбира се, че ще имат​ ваканция, но ще учат през нея.

# 610
  • София
Някой няма ли да напише стихотворение? Отдавна не сте писали ...Мецане, Русалке? Simple Smile Липсват ми вашите творения Simple Smile Стихотворения поне вместо планираните почивки да измолим?

# 611

Веднъж ме обвини в лъжа несправедливо,ама аз съм много над тея неща.

Да, оттам тръгна всичко, от книжките по английски, които четат в Азбуки.

Извинявам ти се публично пред всички.

И моето дете е в първи клас и затова ми се струваше, че не може да е вярно. Но сега, като сме заедно в къщи, го виждам, че чете на английски наистина и се справя с такива книжки, даже за седемте козлета и вълка цяла поема на английски прочете, книжката е в стихове и около 20 страници, на английски.

Така че извинявай още веднъж.

Отново,няма проблем. Аз се чудих тогава дали да се коригирам,че няколкото книжки всъщност бяха 47,но реших да не задълбаваме дискусията Smile

# 612
Като сте хоум, що не си приберете принтерите от офисите😀 аз например имам четири, един сега ми е предостатъчен, хайде и един резервен.

# 613
  • София
Хора, как мислите, ще има ли априлска ваканция, или ще си учат? На мен сякаш ми се ще да продължат да си учат, но да не се удължава учебната година, но сигурно би имало сериозна съпротива срещу едно такова решение.
Според мен априлска няма да има. То и да има, както казваш, не могат никъде да отидат. Предпочитам с леко темпо да ги занимават и после така да има възможност и упоменатото учене през юни също да е лежерно. Ако имаме късмет, дано е в училище през юни. Ако не е в училище, а останем на варианта онлайн и през лятото, да се направи така че да не натоварва психически родителите. Макар че дотогава така ще сме свикнали с онлайна, че направо ще сме в матрицата, не че сега не сме (в преносния смисъл).

# 614
Що за глупост да няма ваканция, че сте и съгласни, мазохистки такива. Ваканцията си е ваканция, даже една седмица да е онлайн такава.
Учителите, по непроверена информация, също са хора, а не роботи.

Общи условия

Активация на акаунт