Отговори
# 630
  • София
Супер стихотворение! А така, Мецане, вино и поезия и няма да усетиш как ще мине всичко, пък ще си и по-спокоен, със сигурност.
П. П. Вчера не пийвах с вас и днес ще се поправя, присъединявам се с чаша червено винце.
П. П. 2 казах ли ви аз, че министър Ананиев не знае какво твори и трябва някой да му преглежда нарежданията преди да ги пусне. Няма ли си жена, секретарка, прес център...?!

# 631
Бе допълних го онлайн, директно на компа, ама на три чаши вино, не знам какво се е получило, ще го затривам май. Току-що го допълних.

# 632
  • София
Сакън! Не го трий! Допълнението е най-готино то от всичко!

# 633
  • София
Мецане, не го трий, че това е едно от малкото весели неща, които се появяват напоследък.

# 634
  • София
Мецане, сакън, не пипай! Сега се твори история, а твоето стихотворение толкова точно отразява всичките ни емоции в това време (и в тази тема).

# 635
Надявам се за последно се редактирах вече, че то как се пише поезия онлайн, ей така направо сега на компа го писах. Трябва да се учим! Щом децата могат да учат онлайн, ние пък трябва да можем да си пишем стиховете онлайн, че инак не сме им на нивото. Мисля приключих го.

# 636
Ама Ананиев не е осмислил, че по новия закон предпазните средства трябва да се осигуряват от държавния/общински бюджет. И си изми ръцете с обществото, което дало отпор. Но иначе заповедта била направена по предложение на Мутафчийски. И накрая чиновничето бюджетарче Ананиев невинен.

# 637
  • София
Мецане, Мецанчо - ти да не си ползвал Сири, Алекса или някой друг онлайн асистент за поезията Joy Я си кажи HugHug

Ние пак сме на бЕло. Макар че след днес трябваше нещо по-твърдо да закача Confused

Фенси, и аз мисля така.

Аз лично бях ЗА маските.

# 638
  • София
Ох, той и "любимият" генерал какъв е позьор... Като гледах как си забърсва очилата със защитната маска и как сваля същата за да лепне сочна целувка на иконата... Мани-мани.

# 639
Оф, след това затворничество ще ходя в Мастършеф. Две манджи + бананов пай.

# 640
Мецане, Мецанчо - ти да не си ползвал Сири, Алекса или някой друг онлайн асистент за поезията Joy Я си кажи HugHug

Ние пак сме на бЕло. Макар че след днес трябваше нещо по-твърдо да закача Confused

Фенси, и аз мисля така.

Аз лично бях ЗА маските.

Даже не знам какво е Сири и Алекса, съвсем сам го писах, това да не са програми за писане на стихове? Леле, ако и това го могат компютрите вече, не знам... съвсем сам го писах, с чаша червено. Аш като гледам, само бяло пие, ама аз пък червено пия, полезно било за сърцето, а имам сърдечно заболяване. То е полезно, ама по една чаша, не по цяла бутилка като мене, де.

# 641
  • София
Ето как се решават проблемите с хоум офиса в настоящата ситуация:

Видях го от друга тема, в която пиша и не мога да не ви го споделя. Joy

Аз за Мастършеф се кандидатирах още миналата седмица. Laughing

# 642
  • София

Фенси, и аз мисля така.

Аз лично бях ЗА маските.

Даже не знам какво е Сири и Алекса, съвсем сам го писах, това да не са програми за писане на стихове? Леле, ако и това го могат компютрите вече, не знам... съвсем сам го писах, с чаша червено. Аш като гледам, само бяло пие, ама аз пък червено пия, полезно било за сърцето, а имам сърдечно заболяване. То е полезно, ама по една чаша, не по цяла бутилка като мене, де.
не бее - ти диктуваш, то пише. С войс рекъгнишън. Сега ще ми кажеш, че и за Google Cloud Speech API не си чувал Nerd Ужас направо Tired Face

... шегички...

# 643
Браво, Мецане, страхотно! Накара ме да се усмихна!

# 644
  • софия
страхотен Мецан Flowers Four Leaf Clover

Тази вечер казвам надздраве с моето вино в тенджерата.

Добре, че си смениг сетингите в главата и започнах да обичам да готвя - рязко, от две седмици.

Общи условия

Активация на акаунт