Отговори
# 660
  • София
Еее, Попеа, най-сетне говорим с теб на един език Grinning  Тази епидемия ще я свързвам винаги с едно голямо уиски вечер Simple Smile Вино не ми е пие нещо.

# 661
Браво, Мецане! Стихотворението е много хубаво!

Времето се побърка. Толкова сняг не е валяло цяла зима.

добре, че дойде 'първа пролет', та да завали малко сняг Grinning

# 662
  • София
И аз гоня с викове към банята,
Абе, вие хубаво викате, ама Елица даде ли на децата ви онази задача - да нарисуват дърво и да го оцветят според чувствата, които изпитват? Моят син го прави днес с голям мерак. Започна много добре - оцвети по-голямата част в жълто - за радост, малко синьо - за тъга, малко сиво - за самота и когато, след 28-мата молба да си довърши английския, викнах, оцвети всичкото, което беше останало празно, в червено - за гняв. А утре аз ще се червя, докато обяснява рисунката си на госпожата. Joy

Аз обаче съм на уиски, виното ми е слабо. Наздраве! Wine Glass
То и на короната виното й е слабо. Laughing

# 663
  • софия
Браво, Мецане! Стихотворението е много хубаво!

Времето се побърка. Толкова сняг не е валяло цяла зима.

добре, че дойде 'първа пролет', та да завали малко сняг Grinning
Не, не, тя дойде ама е в карантина 14 дни... затова сняг, докато мине карантината

# 664
  • София
И аз гоня с викове към банята,
Абе, вие хубаво викате, ама Елица даде ли на децата ви онази задача - да нарисуват дърво и да го оцветят според чувствата, които изпитват? Моят син го прави днес с голям мерак. Започна много добре - оцвети по-голямата част в жълто - за радост, малко синьо - за тъга, малко сиво - за самота и когато, след 28-мата молба да си довърши английския, викнах, оцвети всичкото, което беше останало празно, в червено - за гняв. А утре аз ще се червя, докато обяснява рисунката си на госпожата. Joy

Аз обаче съм на уиски, виното ми е слабо. Наздраве! Wine Glass
То и на короната виното й е слабо. Laughing
Добре, че ме подсети за дървото! Трябваше да проверявам кой цвят за кое чувство е, защото малкият беше забравил, а аз напълно изключих. Други цветове трябва ли да използват?

# 665
  • София
Моето щяло най-много да използва оранжево - било за скука.

# 666
  • София
Моля ви, не изпадайте толкова в тези проективни тестове с цветовете. Много са любими на някои психолози, защото са ефектни, но са малко като да гледаш на карти таро или на кафе - интерпретацията е в ума на интерпретиращия, а не в ума на рисуващия. Гледайте на тях като на нещо интересно, но не залагайте на информативност.

# 667
  • софия
Добро утро, мили мои Coffee
Чудесен ден ви пожелавам и страхотно усмихнато настроение!

# 668
  • София
Де го, Мецан??? Кой час го чакам да отговори за популяризирането на химна? Дано синът не го е заключил в тоалетната... Imp Мецане, моля ти се, рЕчи "може"! Hands PrayHands PrayHands Pray

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 10:01 от Milenita

# 669
Баба Марта жестока шега ни врътна в последния си ден. Моите двамата седят на прозореца с погребални физиономии и дуднат, че изпускат жесток ски сезон.
Хайде короната да си остане в април викам аз.
Добро утро!

# 670
  • София
Моля ви, не изпадайте толкова в тези проективни тестове с цветовете. Много са любими на някои психолози, защото са ефектни, но са малко като да гледаш на карти таро или на кафе - интерпретацията е в ума на интерпретиращия, а не в ума на рисуващия. Гледайте на тях като на нещо интересно, но не залагайте на информативност.
Анди, цветовете са зададени на децата предварително. Казано им е: жълто значи това, червено значи онова. Ти вероятно имаш предвид рисунка, без предупреждение кой цвят какво е?

Вънка вее ли, вее,- някой знае ли бялото за какъв цвят в душата е Smile ?

# 671

Вънка вее ли, вее,- някой знае ли бялото за какъв цвят в душата е Smile ?

За поражение Grin ?

# 672
  • София
Аха, ясно. Целта е да покажат какви съотношения на различните усещиния имат в момента ли? Това кой им го е дал да го правят?

# 673
  • София
По въпроса за картинките, рисувани за училище и емоциите, които те "разкриват": https://www.reddit.com/r/videos/comments/5fitvb/happy_donkey_sad … st_graham_norton/

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 11:11 от Sharky*

# 674
  • София
Аха, ясно. Целта е да покажат какви съотношения на различните усещиния имат в момента ли? Това кой им го е дал да го правят?
Психоложката. Според мен не го е направила с някъква много дълбока задна мисъл, а просто за да се забавляват, да убият малко време и да изразят себе си.
Дървото на моя син е 2/3 жълто и 1/3 червено. Язък за 20-те възможни цветове, които им е описала,

Общи условия

Активация на акаунт