Ден 1736 от изолацията (забавната тема)

• 187 508
  • 2 229
  •   1
Отговори
# 1 905
Пия си кафенцето, разглеждам тук - там и попадам на статия за алцхаймер със снимка в която се търси камила. Аз камила не намерих, но и не разбрах сега да очаквам ли болестта или не като не виждам камилата....и отговор няма после къде е това животно

А ето и самата статия
https://www.zajenata.bg/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B9%D1% … 0-news125411.html

# 1 906
Долу вдясно, на бузата. Под коня, над маймуната Simple Smile
Малка, кремава - личи си много контрастно Simple Smile

# 1 907
  • София
Днес е особен ден - ще има брифинг с генерал Му.
Чудя се дали ще бъде пак цивилен със сетрето, дето му го даде Бойко, или с униформа.
От това зависи и аз какво да облека за 8 часа - анцуга с тип "офицерска якичка" или копринената пижама.
Уф, какво да избера?

# 1 908
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Аз под коня виждам тигър и маймуна.

# 1 909
Ето в кръгче:

# 1 910
  • В страната на бурите
Ох, и аз докато я видя тази камила - светло петно, малка е, за алцхаймер не знам, но очила за зрението може да ми потрябват. Увеличих снимката да я видя.
И нещо, което вчера ме разсмя.

# 1 911
бе смешно, ама и ние си имаме закачалки за маски в коридора ...

# 1 912
  • Варна
Е кЪк в коридора, не ги ли оставяте да ги вее вятърът за дезинфекция Joy Ние ги овесваме на стойката на климатика на  терасата Crazy

# 1 913
Перем и на терасата да съхнат. Grinning Ама аз от два дни не съм носила маска, понеже не съм влизала в магазин.

# 1 914
И нашите стоят на закачалката за ключове. След като ги изпера и изсъхнат, стоят там и чакат следващото излизане.

# 1 915
Всички тераси са ни остъклени, едната съм я направила на лятна градина, че е слънчево и там си висим Simple Smile а северната е склад Simple Smile Нямам къде да ги ветрейкам.. Простирам също само вътре, защото сме на 1 етаж и абсурд да простна нещо навънка, че да ми тупат отгоре...

# 1 916
Всички тераси са ни остъклени, едната съм я направила на лятна градина, че е слънчево и там си висим Simple Smile а северната е склад Simple Smile Нямам къде да ги ветрейкам.. Простирам също само вътре, защото сме на 1 етаж и абсурд да простна нещо навънка, че да ми тупат отгоре...

То на 1ви етаж си е и риск да простнеш маска навън, че то те са скъпи, пък дефицитни - ще се пресегне някой, ще си я "познае" и айде, чаЛ маско Joy

# 1 917
Тъп е въпросът, ама вие и еднократните маски ли перете и как не ги късате при прането?

# 1 918
  • Варна
Платнените пера аз.

# 1 919
Не ползваме еднократни. Имаме много мнократни. И вече има пиронче за маски до пирончето за ключове до входната врата Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт