Ден 1736 от изолацията (забавната тема)

• 186 797
  • 2 229
  •   1
Отговори
# 1 965
Аз зимата не ходя на закрити места, защото се дразня на гъчканицата и липсата на въздух, няма да ми липсват заведенията. Ще си вея гащите по улиците, това го умея дори и при -10 градуса Grinning

# 1 966
  • В градината...
Миналата година не ходих в чужбина и сега няма да ходя. Абе, аз изобщо не ходя в чужбина.

# 1 967
След изолацията, най-трудното беше да започна отново да слагам сутиен. Yum
Между другото, ние отново сме в локдаун. Е, не е като първия- само две седмици е и повечето хора няма да спират работа, но пък не можем да излизаме от каунтито. Провалиха ни се някои планове.

# 1 968
  • Варна
Откъде не можете да излизате?
Братовчедка ми живее във Виена, сега е тук, както всяко лято и довечера ни покани със сестра ми и децата да се видим на заведение в морската. Мен ме е страх, не ми се ходи на заведения, знам ли кой се е изкашлял върху приборите и чашите преди да ми ги донесе? Другият проблем е как да идем и да се върнем, защото ГТ или такси ползвах последно преди март. Абе аз ли съм прекалено изкукуригала?

# 1 969
Аз излизам по ресторанти и кафенета на открито, но и закрито .
Масите са поставени на разстояние и почти навсякъде хората са с маски и обслужват клиентите внимателно .

И в такси се возих , отзад на седалката седнах, а шофьорът беше с маска.

Чак толкова да се изолирам и да се чудя как да се предвижа до т.А - Б не се вманиачавам .

Аз бих се видяла с роднини( приятели)ако ги виждам рядко и сега са тук .
Изберете по-хубав и скъп ресторант, забелязвам че там нивото и отношението на персонала е по-високо откъм дезинфекция, хигиена и т. н

# 1 970
alethea, това в България ли? Направо нереално ми звучи. В моето населено място само в хранителните магазини се носят маски и то проформа. По заведенията даже и на брадичките не ги носят.

# 1 971
Във Варна съм аз, ходя само по плажни кафенета. Ментол и Макалали имат сравнително разстояние между масите и персонала е с маски, нищо, че са навън. Устройва ме. На мен не ми пречи, ако персонала е без маска, щото и клиентите са без, и аз съм без. Обменяме си флуиди Grinning

# 1 972
alethea, това в България ли? Направо нереално ми звучи. В моето населено място само в хранителните магазини се носят маски и то проформа. По заведенията даже и на брадичките не ги носят.

Във Варна и около Варна, също и в Бургас и надолу към южното черноморие .
Бях и едно красиво селце Кюлевча до с. Мадара и там персонала беше с маски .

# 1 973
И аз се возя в такси, даже и бебето качвам. А и тези дни ми предстои качване и в метрото (в София).  Определено ми се иска хората да спазват повече мерките, но периодично дори в малките магазини са насваляли маските, да не говорим в пощата... В големите пък, дори на продавачките са под носа. За заведения - другата седмица ще ходя в хепи и ще видя..

# 1 974
Абсолютно обикновен ми е животът. Ние не сме много социални, та направо се оказва, че неволю през повечето време съм особено стриктна с препоръките. Но когато ми хрумне нещо и на градски транспорт се качвам, и с роднини се срещам, и на заведение сядам, детето пък всеки ден го водя да играе с други, уж да се адаптира по-лесно в яслата през есента. И в момента сме на морето - трета седмица, но имаме апартамент тук. И пътуваме, и се обичаме и си прекарваме добре. Нямам никаква причина да спирам да живея нормално.

# 1 975
  • Deutschland/HE
Месечинка, аз се придвижвам пеш във Варна Simple Smile Вчера ходих до Старите гробища и обратно до ТУ пеш, качвала съм се 5-6пъти на автобус, за да заведа децата на плаж на Слънчев ден и всеки път сме с маски и после дезинфектант на ръцете.
За заведенията, аз сядах на Кубо и на Пико, вземи си нещо за пиене и със сламка от бутилката.

# 1 976
# 1 977
От областта в която живеем.

# 1 978
Ходя си навсякъде както преди, градски транспорт ползвам, таксита ползвам и на кино ходя и е много яко, аз и дърщеря ми сме сами в салона! Обаче ни задължават да седим през седалка Laughing

# 1 979

Общи условия

Активация на акаунт