🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 390
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Перник
За първи път започвам да гледам стриктно предаването и се дразня, че е само един път в седмицата. Щом казвате, че в предишните сезони се е наблягало повече на храната, а сега на преден план са сеирите и панаирите между участниците, жалко. Май на всички ни е по-лесно да определим кой ни е най-неприятния участник, за мен това е Неда - безобразно високо самочувствие, дразни не от самото начало, но следя какво върши и не виждам да се представя толкова блестящо, колкото си въобразява тя самата, даже е разочароващо представянети й. Симпатизирам на Виолина засега. Наистина жалко, че не показват повече от Димитър, определено има повече за гледане отколкото при Кристина и Куин, на които наблягат...

# 151
  • София
Е, чак сеири и панаири не виждам аз, винаги са показвали и леки хапливи забележки и лични истории.
И аз бих искала да показват всички чинии.
Бях писала, че гледам 9 сезон от американския, обаче нашият ми харесва повече, по-спокоен е. Там има излишно пренавиване, грозни реплики, не показват всички чинии също и като цяло постоянно се бърза. Впрочем нашите са  и майстори на фона на техните участници, там масово участниците на кастингите бяха с храна тип фиш енд чипс и презентацията им е никаква.
Имаше мастърклас пиле с пюре.

# 152
За непоказваните чинии, мисля, че биха "объркали" сценария. За наше съжаление, така липсва обективност. Снощи не видяхме нищо от Теодора, Димитър, Виолина...
Радвам се за Добромир. Продължава да се справя стабилно, а и е веселяк.
Чак сега се загледах в облеклото на Кристина. То пък бива ретро - презрамки на сутиен, потник и елек Smiley И не съм виждала млада жена от поне 25 години с пет златни синджира/ланеца...Smiley
Но пък смятам, че е добър човек. Вдигна палци на Николай и се зарадва, че му харесаха чинията на Мастър класа. А знаем мотивите му за нейния избор. Но и тя ги знае и се получава едно леко надхитряне.Wink

# 153
Мен не ме дразни Кристина , но Теодора -много.

# 154
Аз бих, хареса ми и ми се струва интересна като вкусове.

Оф, малко ми е по един път в седмицата.
И за двата коментара съв съгласна.
Това си беше направо пица.
А, ако кажете, че в пица не се слагаг спагети, италианците ще ви опровергаят.
Имат пици и със спагети, и с пържени картофи отгоре.  JoyJoyJoy

# 155
  • София
На мен Кристина ми е нечистоплътна, винаги гримът ѝ е размазан, и с тези 5 ката дрехи. А за златните синджири, то няма какво да се каже.

# 156
  • Испания
Да видя и аз какво са свършили снощи...

Кутията

Аман от претенциите на Куин. Пак ще напиша: изобщо не ме интересува какво било при тях. Сега е в България и участва в български формат. Надявам се, че скоро ще ни освободят от присъствието ѝ, макар че едва ли... В телевизионните формати държат повече време тези, които се тръшкат и тези, които не се харесват на зрителите.
Та и да се самоубива тръгнала. С хляба.

Михалчев подсказа на Кристина кое да е "героят" в чинията ѝ.

Бях сигурна, че Линда ще влезе в топ 3. Каквото и да тръгна да прави, за Силвена е ох! и ах! А тя представи сандвич "Нещо като нищо". Пудингът -

Скрит текст:

Според Силвена външният вид бил прекрасно-красив.

Все забравям да пиша, че тези чинии в сиво-синьо ми изглеждат много гнусни.

Чиниите на Файчето изглеждаха много апетитно /без ябълките при кнедлите/.

Скрит текст:

Михалчев си папка с пръстенцата.

И... най-накрая Добата. Само го държаха в напрежение. Много оригинална супа. Не мога да си представя какъв вкус има. И десертът му изглеждаше много добре /без листата отгоре, бяха като късани със зъби/. Бил прочел описанието на желатина.

Скрит текст:

Радвам се, че поне не подариха имунитета на Линда /няма нищо общо с името си тази жена/.

Не очаквах, че Файчето пак ще избере пак това представление Кристина. Дзъбите ѝ се от тези
Скрит текст:

Фурия  

Скрит текст:

За тениската на Петя и цвета ѝ:

когато готви.

когато коментира.

Това е грешка на скриптера на продукцията. Във всички подобни формати коментарите са правят не по време на готвенето или развитието на основното действие.

Хлебчето на Михалчев изглеждаше фантастично.

Скрит текст:

Сега мернах къде си носи Михалчев лъжиците.

А кърпата му е от другата страна.

Скрит текст:

Представянето на:

Петя 

Кристина 

Много се радвала, че Петя се провалила.

Файчето 

Линда 

Напълно заслужена победа на Файчето.

Стрес тест

Защо ги предупредиха, че кошницата ще бъде за някой от конкурентите? Досега не са го правили.

Докато Неда изброяваше продуктите, си мислех, че много ми се иска да се падне на нея кошницата. И... така се случи.

Трите най-лоши чинии:

Скрит текст:
Мартин   

Елени   

Куин 

Куин пак спаси кожата, естествено.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 19:12 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 157
Снощната манджа на Михалчев голям тюрлю гювеч ми се видя Simple Smile Колкото и да се прехласват по разните вкусове, техники и текстури, точно туй нЯщо не мисля, че би ме възторгнало особено. Обичам китайско-азиатската кухня, ама чак палачинка, зеле, трохи някакви, сосове, бекон, нудли и какво още беше сбрано на едно... Rolling Eyes
Но пък е голям факир, признавам му го! Атракция е за очите да го гледа човек как вилнее с лъжици, лопатки и сатъри Joy
Мисля, че Кристина се справи най-добре в случая, нищо, че я отхвърлиха категорично.
Линда определено им е фаворит, не знам по каква причина. Сандвичът й беше пълна скръб. Направо се дискредитират, избирайки я с подобни чинии!
В Мастър класа тя май не разбра поради каква причина се посочва втори човек и помисли, че ще готвят като отбор с него. След като разбра обаче й стана неудобно да се откаже от избора си. Което на мен ми хареса. Поне си държи на изборите, независимо дали са верни или грешни, и в нейна полза.
Петя не ми е симпатична. Има нещо нахално, самонадеяно и прекалено агресивно в нея.
Николай също! Ясно е защо непрекъснато избира Кристина - смята я за слаб играч, на фона на когото ще блесне. Ами не се справи много добре снощи.
Теодора беше като разплетена дамаджана в главата. И тя не ми е много симпатична.
От останалите вчера почти нищо не видяхме. Не ми харесва този момент, бих искала да виждаме всички чинии, пък журито,  да си избира, когото реши. То е ясно, че за вкуса могат да ни заблуждават колкото си искат Wink
Мартин пак изгори рибата.
На Куин чинията си беше празна.
Неда само приказките й големи.
Димитър съвсем се загуби.
Слабички са участниците тази година!
И веднъж седмично е много недостатъчно и изнервящо. Ако го правят заради недовършени снимки, може и въобще да не видим край и победител!

Роу доста понапълняла ми се стори. Може и тоалетчето да беше поизостанало от някой неин по-слабичък период Wink

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 20:20 от птица

# 158
  • софия
Smileys и Птица - коментарите Ви са топ! Да ви взимат в предаването да им оправите имиджа Simple Smile

# 159
Някой дали има представа колко струва подобна шльокавица в ресторанта на Михалчев, каквато показа снощи? Изумявам се какви безумни комбинации на вкусове и видове продукти могат да се лустросат и да минат като висш пилотаж в съвременната кухня 🤔 Ама пък евала, ако може да си пласира скъпо подобни нанджорляци, не на всеки ще се отдаде 😂

# 160
  • София
Ходила съм в Мияби и в Андре, има цените към 2018 г в трипадвайзер, ако ти е интересно. Всичко, което съм пробвала, беше много вкусно. Раменът беше около 25 лв, но преяждаш с него, има си и скъпички ястия, такива като вчерашното, не помня.
В Андре цените са доста по-високи, не е по джоба на повечето хора. Имаше странни комбинации, някои неща не ги изядох, но други бяха впечатляващи. Мнеието ми е от преди година и половина, цените ме спряха за това време да се върна пак, но бих, беше много приятно преживяване.

# 161
И аз като птица, се впечатлявам като гледам Михалчев как готви, но съм дотам... Чипс от паламуд 🤪 блякс! Обаче на Токев кюфтето със сьомга ми се стори много апетитно.
Жалко, че кастингите бяха така интересни, сега малко скучни ми се виждат вече участниците, и като е веднъж в седмицата и съвсем угасвам. Добата започва да ми харесва, внася реализъм, тея жени дето много са си повярвали ме дразнят доста.

# 162
  • Испания
Скрит текст:
И аз като птица, се впечатлявам като гледам Михалчев как готви, но съм дотам...
Чипс от паламуд 🤪 блякс!
Скрит текст:
Обаче на Токев кюфтето със сьомга ми се стори много апетитно.
Жалко, че кастингите бяха така интересни, сега малко скучни ми се виждат вече участниците, и като е веднъж в седмицата и съвсем угасвам. Добата започва да ми харесва, внася реализъм, тея жени дето много са си повярвали ме дразнят доста.

Предполагам, че е много вкусен. Аз си правя чипс от сурими в МВ. Обожавам го.

# 163
  • София
Как се прави чипсът от сурими?
Шеф Роу се възмущава в Инстаграм, че Бтв пускат Мастър шеф само един път в седмицата.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 14:54 от Аглея

# 164
  • Испания
Как се прави чипсът от сурими?

Заповядай: https://bg-mam.ma/p/589897/31531859

Общи условия

Активация на акаунт