🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 395
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Е то това ясние предвид грамажа си, може би е за двама.

# 181
  • София
Мажат го с мазньочи, защото отвътре е зеле с тесто общо взето, изобщо не ме привлече...

# 182
  • Sunshine state
Много харесвам Михалчев, но този мастър клас не ми хареса. Нито това, което приготви ми изглеждаше апетитно, а стъпките бяха супер много. Не знам дори как се справиха участниците да го докарат що годе.

# 183
  • Испания
С магията на телевизията се справиха.

# 184
  • Ню Йорк
Много харесвам Михалчев, но този мастър клас не ми хареса. Нито това, което приготви ми изглеждаше апетитно, а стъпките бяха супер много. Не знам дори как се справиха участниците да го докарат що годе.

И на мен не ми се видя апетитно, никак даже.

# 185
  • София
Аз пък бих опитала.
Новите вкусове и храни винаги са ми били интересни. Не до степен, че да отида да си купя нещо за ядене от пазара в Ухан, разбира се. Simple Smile Но на Михалчев бих се доверила. И някак си съм сигурна ,че това, което приготви, беше вкусно. Simple Smile

# 186
На Михалчев класовете за мен са невъзможни за изпълнение при тези условия. Не виждам как дори опитен готвач ще може от една скоростна демонстрация след това да сглоби нещо адекватно. Направи ми впечатление погледа на Токев , докато го гледаш да готви. Беше тип 'wtf...това аз не го мога!"

# 187
Момичета, тези от бтв явно се правят на важни. Защо има masterchef само във вторник? Нали го даваха понеделник и вторник? Супер тъпата история.. веднъж седмично да им забравим имената дори.

П.п харесвам Виолина. Някои от участниците много ме дразнят с празното самочувствие зето имат..

# 188
  • in Wonderland
И тази седмица ли ще е само във вторник предаването??

# 189
И тази седмица ли ще е само във вторник предаването??

Да, така пише в програмата. Но явно ще е всеки път така, защото в понеделник пише някакъв сериал от 21:00ч.

# 190
  • Испания
Да, всяка седмица ще е така.

# 191
Файчето все повече не ми харесва. От епизод на епизод си показва че е кофти човече.

# 192
Този язък, че го харесах толкова в началото.
Вярно ли взе всички яйца без да му трябват.
Страхливец!

# 193
  • София
 Айде пак безглутеновата лелка. Писва вече тази работа...

# 194
Този язък, че го харесах толкова в началото.
Вярно ли взе всички яйца без да му трябват.
Страхливец!
И още в началото си каза че му доставя удоволствие едва ли не да си играе с хората.

Общи условия

Активация на акаунт