🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 402
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Токев как се развика на Петя. Не си спомням да съм го виждала до сега така.

# 211

Абсолютно прав беше в случая! Дори този спокоен човек си изпусна нервите заради нахалната устакярка.

# 212
Ами до сега пък и никой не се е месил в оценките на журито.
И нея и Файчето ги харесах в началото. Сега и двамата са ми неприятни.

# 213
Файчето от фаворит се превърна в най-отвратителния участник. Докато към Кристина подходих с много предразсъдъци. Сега много искам тя да продължава все напред и да натрие носа на всички. Включително и на мен.

# 214
  • София

Това съм го изпуснала, какво е станало?

# 215
  • Майничка
На Елени печеното яйце е поело на пътешествие.
Към яйцата с  кашкавал бих добавила нещо зелено, червено - за контраст. Не видях имат ли декорация.

# 216
  • addicted
Аз започвам да гледам с един час закъснение, Николай ме изненада много неприятно. Разбирам да имаш стратегия, но такива дребнави номерца като това с яйцата са мноооооого евтинки. Много не-мъжко. Жалко.

# 217
Всички в момента които играят да де спасят са ми противни,такаче който и да си тръгне няма да тъжа 😂

# 218
  • Варна
Тоя Николай голям педр..т излезе..
Страшен номер спретна😃

# 219
Роу ми става все по-неприятна. Облизва пръсти, прави физиономии на погнуса и издава някакви звуци... като прасе. Къде отиде миналогодишната възпитана, респектираща жена? Или никога не я е имало.

# 220
  • Варна
И на мен не ми допада в този сезон.
Мъжете ми харесват и двамата.

# 221
На мен Роу ми е неприятна още преди този сезон. Някакси .. претенциозна изглежда, префърцунена и неестествена. Този сезон все нещо вкусва и изплюва  с погнусена физиономия. Изглежда и се държи като Гордън Рамзи.

Чудя се и аз за шеф Токев, действително засече Петя. Дали зад кадър е такъв и премереното му поведение е само монтаж? А аз го харесвам именно защото е сдържан и умерен, аз харесвам тактичните хора.

А иначе тази вечер с яйцата ми идва дюшеш, защото се чудех какво да приготвям за Великден, а винаги тогава имам ястие с яйца. Май най-лесни ми се сториха яйцата варените на Ивайло. Хем семпло, хем вкусно - само да знаех с какво смеси жълтъците, де.

# 222
  • София
Токев е сдържан и възпитан, Петя прекали. Тя се меси във всичко, сега реши и че на журито тон ще дава и то без да се е справила. Зле ѝ бяха яйцата, а демонстрира самочувствие.

Яйцата бяха с горчица и уорчестър, доколкото запомних.

# 223
  • София

MasterChef - Епизод 10, Сезон 6 (31.03.2020)

# 224
Голяма излагация от Файчето. Мислих, че предния път, когато нареди Кристина е единичен случай, но явно си е такъв дребен човечец, жалко защото ми беше може би най- любимият участник. Колкото и да не искам да го кажа, Кристина яко му натри носа и се справи отлично. А колко се радвам, че Анна си тръгна Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт