🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 381
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
А на Мартин чинията с тази изгоряла риба, вярно нещо като нищо....

# 91
Абе вярно, че Неда беше си издялкала филетата и обясняваше, че няма да маха люспи. А рибата й е с кожа и без люспи. Как става тоя номер?
На мен онази чиния с надребнените хапки прегорелите (ах да - точно на Мартин) и цветното зеле не ми се стори никак впечатляваща. Даже сос не видях, а шефовете много я хвалиха. Сега пак погледнах снимката. Има там една плюнка сосец, колкото да не е без хич, но...честно казано такава чиния с лекота бих могла да приготвя и аз, и като изпълнение, и като плейтване. Дори подозирам, че може и по-добре да се справя.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 10:57 от Анонимен

# 92
  • София
Неда не почисти рибата, защото щеше да махне кожата. Отделно, филето и беше с дупка.
В чинията и обаче имаше едно доста добре оформено филе с кожа. Мистерия Simple Smile

# 93
  • Испания
Магията на телевизията.

# 94
Извинете, знам, че е задавано като въпрос, но понеже това е първия сезон, който следя, ми се иска да изгледам и другите, но абсолютно никъде не ги намирам вече. Ако някой има информация къде мога да ги изгледам, дори и платено, моля за съдействие Sweat Smile

# 95
Съжалявам, че не отпадна Кристина, доста неприятна личност за мен и с готвенето не се справя добре.

# 96
  • София
В програмата за понеделник няма Мастър шеф, а някакъв сериал. Frowning1 Някой знае ли каква е тази промяна и защо? Каква е тази политика на бтв.....

# 97
  • Испания
Ще има само във вторник.

Цитат
В резултат на тези промени, MasterChef България ще се излъчва само във вторник.

https://www.manager.bg/ekran/btv-promenya-programata-si-nasochva … davaniya-za-covid

# 98
Официалното обяснение беше, че докато не се отмени извънредното положение, ще редуцират новите си продукции (Мастръшеф, Съни бийч, вероятно и други).

# 99
  • София
За да го влачат цяло лято.
Общо взето сезонът е 12-12 седмици, сега ще е 25, т.е. до август...

# 100
  • Sunshine state
Точно. "Леко" взе на всички да писват тия брифинги през 30мин. Може всичко да се каже в новините или в останалите предавания. Досадници! При Нова поне още не е така, за това и тях гледам повече.👌

# 101
Няма лошо в брийфингите, ама може ли целият ефир да се превземе. Даже не ми се мисли какви ще са разискваните човешки истории на мястото на Мастършеф. Много жалко.
Видях, че и други са питали за линкове към старите сезони, обаче май няма. Много ми се гледа, първите два въобще не съм ги засичала.

# 102
  • София
Ще гледаме плачещи хора, тъжна и напрягаща музика. Може пак да покажат наредените легла в Арена Армеец.. Все по-убедена съм, че цялата тая работа е предварително заложена, ама нашите няма и да се усетят, като им гледам нивото

# 103
  • Мюнхен
https://www.nu6i-bg-net.com/ - ето тук може да се гледат стари сезони, малко е досадно с хиляда pop-up прозореца, но качеството е добро и си струва Simple Smile

# 104
В това отношение , Нова са по добре , обявиха че няма да си променят схемата и ще си излъчват програмата , така че ще има забава поне вечер.
Според мен МШ  го пускат само по 1 път седмично, защото нямат достатъчно заснети еизоди.

Общи условия

Активация на акаунт