🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 352
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • София
С короната, естествено. Щели да представят житейски истории, свързани с вируса. Накратко - който не е  откачил досега, сега е моментът.
Лешояди

Най-точната дума за това решение.

# 76
Аз се чудя друго: какво е това в чиниите на Куин и Александър, което е украса? Онова, което е като полукръг? Мн ми хареса като визия и искам да видя как се прави, но не разбрах от какво е. Идеи?

# 77
  • София
Не беше ли коричка от пармезан?

# 78
  • София
Пармезан 👍

# 79
Пише защо.

MasterChef България

📣Важно съобщение📣
От следващата седмица, в понеделник и четвъртък bTV ще посвети часовия пояс между 21:00 и 22:00 на специално предаване, което ще погледне на COVID-19 епидемията през призмата на човешките истории.
📺
В резултат на тези промени, MasterChef България ще се излъчва само във вторник от 21:00 по bTV.

bTV насочва повече ресурси и ефирно време към новинарското и спе … връзка с COVID-19

Въпросът ми е риторичен! Разбира се, че преди да напиша съм прочела там какво пише. Затова съм и бясна. И вярно е, че са лешояди!

# 80
  • София
Ее стига де, едно предаване да има, което е интересно и го гледам и те ще го дават само вторник. Не стига че навсякъде за това се говори, а сега и това 😭

# 81
Благодаря за отговора за пармезана. Колко мразя мляко и млечни.. А така се надявах да е я картоф, я листо от точени кори.

# 82
  • София
Какъв беше този сос на ирландка ли е, англичанка ли е, така и не я запомних от къде е, не е важно, че Роу, и каза , че може да го патентова и да го продава като своя собствена марка... хм . .. чак пък толкава..

# 83
Майонеза някаква с ванилия.
Александър явно бешв направил ужасен сос, ако не го бешв сложил можеше да остане.

# 84
  • Sofia
И аз от възмутените. На Антон Хекимян и сутрешното шоу му е много, неадекватни въпроси и излишен драматизъм, сега денонощно ще го дават. Какви са тия неадекватни шефове в тази телевизия не знам! Да си погледнат Фейсбук и дано им дойде малко акъл!

Направо ми убиха удоволствието от предаването и спирам да гледам всичко. Някой знае ли къде има канадския мастършеф, да си изтегля?

# 85
  • Испания
Прекрасен пост, Smileys! 🌺
Агнешкото не е ли прекалееено сурово?

И за моя вкус, да. Ама..."на вкус и цвет шеф-поваров нет" /моя интерпретация на руската поговорка/.

# 86
Ее, много лоша Новина със спирането на излъчването в единия ден.
Аз сега изгледах вчерашния епизод. Яд ме е за Александър. Симпатично младеж.

# 87
  • Sunshine state
Възмутена съм и аз. Що за глупост?! Те два дена бяха малко, а сега един.. 🙄🙄🙄 БТВ никога не ми е харесвала, но това вече е прекалено. Ама турския сериал няма да спрат, нали?! 🤬

# 88
Проблемът е с рекламодателите според мен, в момента има застой и сигурно ще има отлив и от телевизионната реклама. Пазят си рейтинговите предавания за по-добро време.

# 89
  • Разпиляна във въображението
На Александър май не само сосът му бе проблема. Имаше критики за почти всичко в чинията.

Общи условия

Активация на акаунт