Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 80 177
  • 962
  •   1
Отговори
# 105
Имам позната която роди преди дни в Токуда. Припознаването си става както вече се спомена и по-нагоре с техен нотариус в самата болница.

# 106
Дами, съветвам ви да си носите нощници. Тукашните са чисти, но почти всички с липсващи копчета(всички копчета) и не е много приятно да се развяваш така. Не забравяйте и ръкавички, ако ще ползвате.

# 107
  • София
Това е доста тъпо хаха
Аз принципно нощници не нося.
Като знам от първото дете, че на ден сменях по 1-2, сега трябва да си купя 5бр, които средно са по 20лв ...
И после за какво ще са ми...

Неприятна работа, мерси за предупреждението.

# 108
Брайда, не е задължително да си купуваш, ако имаш предвид за кърмене.

Аз все имам спомени, че техните са прегърни ме, на мен ми бяха много удобни.
Като се прибрах вкъщи,  имах 2 нощници, но не ми бяха удобни, защото моето бебе беше зимно и сучеше по часове и така разпищолена ми ставаше ту много студено, ту умирах от горещина - хормони.

Та на въпроса - сутиени за кърмене или потници най-добре, за да си облечена надолу, тънка връхна блузка и навиваш нагоре. Това от моят зимен опит. За лятото мисля и само потник ще е удобен предвид температурите.
Всеки си преценя де.

# 109
  • София
Сутиена тип потник го мъдря сега, ако като го сложа, липсата на копчета няма да ме разголват, значи съм ок Simple Smile
Халатите, които дават голям номер ли са? Защото аз съм и мога са си взема моя.
А мога да си купя някакъв тънък халат с къс ръкав да се обличам над нощницата, за да не се вижда гръд ... хм ще помисля.

Аз ще гледам да съм и сама в стая.

# 110
  • София
Върнахте ме към спомените ми за второто раждане. Настаняват ме в родилната зала и ми дават нощница. Обличам я аз, но тя едва ми покрива трибуквието. Общо взето всичко ми беше на показ Wink. Акушерката ме поглежда с жален поглед и ме пита какво мисля. Засмях се и отговорих, че ще плаша хората докато се разхождам в коридира.

# 111
Когато раждах там преди 2г, март месец си бях взела 3 нощници потник, сутиени за кърмене и 1 тънък халат с къс ръкав и ми беше супер. Там е много топло, поне за мен. А за панталон със сигурност нямаше да ми бъде удобно защото раждах естествено и по 5 пъти на ден ме преглеждаха, тъй като имах шевове. Сега пак така ще направя, но ще взема повече, ако не могат да ми носят багаж да имам от всичко.

# 112
  • София
Здравейте,
аз влизам в 12 г.с. и се чудя дали мога да се запиша за следене по здравна каса в Токуда?
Знаете ли дали има записване на женски консултации там по ЗК и при кои специалисти?
Извинявам се, ако не питам на правилното място.

# 113
  • София
Да. Има две лекарки, едната е Колева, другата не я помня. Пише го и в сайта.

# 114
Колева, Живкова и Евтимова са по ЗК.

# 115
Сутиена тип потник го мъдря сега, ако като го сложа, липсата на копчета няма да ме разголват, значи съм ок Simple Smile
Халатите, които дават голям номер ли са? Защото аз съм и мога са си взема моя.
А мога да си купя някакъв тънък халат с къс ръкав да се обличам над нощницата, за да не се вижда гръд ... хм ще помисля.

Аз ще гледам да съм и сама в стая.
Халати не дават, поне август 2019 не даваха. 🤔

# 116
Аз родих Септември 2019, халати не са давали. Нощниците им бяха ок. Първият път ми дадоха някаква супер къса, от която дупето ми се виждаше и ги помолих за друга. Веднага я смениха. Имах моя нощница тип потник, но с техните ми беше по-удобно. Там наистина е много топло, имайте го предвид. За след раждането си бях взела потници и сутиени за кърмене от HM. И двете ми бяха удобни и към днешна дата са основното ми облекло под дрехите. Бях си взела и превръзки, и някакви големи гащи Blush , но пак техните еднократни ми бяха по-удобни и си исках винаги при нужда. Носех си една тънка жилетка, но беше толкова жега, че не я сложих въобще.

# 117
Никъде не видях нощници "прегърни ме". Късички са и доста широки. В момента има 2 вида: такива който "би трябвало" да имат копченца отпред и такива с два прореза отпред, които са още по не приятни и къси. Халати не съм видяла да са дали на никой. Дават обаеп мн ого сладък комплект за изписване, като подарък, ако си нямате предвидени дрешки

# 118
Никъде не видях нощници "прегърни ме". Късички са и доста широки. В момента има 2 вида: такива който "би трябвало" да имат копченца отпред и такива с два прореза отпред, които са още по не приятни и къси. Халати не съм видяла да са дали на никой. Дават обаеп мн ого сладък комплект за изписване, като подарък, ако си нямате предвидени дрешки

На всички ли дават този комплект за изписване?

# 119
  • София
Значи май най-нужното тук ще да е някакъв памучен халат голям, дълъг, който да се ползва над тази нощница когато искаш да излизаш извън стаята.
Май ще търся такъв, плюс 2 нощници за всеки случай, ако откажат смяна или забравят да ми донесат. Тъпото е, че повечето такива халати са с дълъг ръкав.

Общи условия

Активация на акаунт