Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 80 155
  • 962
  •   1
Отговори
# 255
В лабораторията се правят. В неонатологията не влизат външни.

# 256
Акушерките на кабинетите не са в отделението. Там са изцяло друг екип.

Ако изследванията на бебето не са с вземане на венозна кръв, а от пръстче, в лабораторията ще го направят. За венозна обаче аз бих позвънила да питам предварително, много малко са лабораториите, които биха се навили. Доколкото знам, педиатър/неонатолог взема.

# 257
  • София
За бебенце съвсем не знам, но Токуда е една от малкото, да не кажа единствените лаборатории, които взимат кръв на малки деца от вена. На дъщеря ми на 5-6м от там взеха без никакъв проблем.

# 258
Взимат кръв от вена на бебе, те на място преценяват спрямо какво има да се изследва, откъде е най-удачно да се вземе.

# 259
  • София
Кръв се взима на бебетата в отделението само докато са там.
След като са изписани в лабораторията на първия етаж. В повечето случай кръв от пръста е достатъчна, но за някой изгледвания се налага венозна. С бебето никога не съм имала проблем, а е изследвано  почти всеки месец през първата му година.

# 260
Здравейте, искам да попитам понеже изчетох темата, но не открих информация при избор на екип и конкретен АГ специалист, цената от 2700лв. за раждане променя ли се? Също така дали някой има наблюдения за естествено раждане при д-р Весела Маркова ?

Здравей Charlotte, исках само да ти върна обратна връзка за Д-Р Маркова. Днес родих при нея, като тя не беше на работа и дори отпуска, но дойде веднага. Аз преносвах 5 ти ден и тя самата ми позвъни за да чуе как сме (Вчера) , и да ни праща в болницата за предизвикано раждане. Обаче моята мома сама си тръгна днес и си излезе без предизвикване и така с една дума мн съм доволна от нея, а от акушерката Ирина още повече, страхотен екип бяха. Нямаше кой знае какво да правят с мен, но даваха мн точни улазания за новачка като мен, пускаха шеги всичко точно;) Желая ти успех и по мое мнение пак бих избрала Маркова аз.

# 261
Здравейте, искам да попитам понеже изчетох темата, но не открих информация при избор на екип и конкретен АГ специалист, цената от 2700лв. за раждане променя ли се? Също така дали някой има наблюдения за естествено раждане при д-р Весела Маркова ?

Здравей Charlotte, исках само да ти върна обратна връзка за Д-Р Маркова. Днес родих при нея, като тя не беше на работа и дори отпуска, но дойде веднага. Аз преносвах 5 ти ден и тя самата ми позвъни за да чуе как сме (Вчера) , и да ни праща в болницата за предизвикано раждане. Обаче моята мома сама си тръгна днес и си излезе без предизвикване и така с една дума мн съм доволна от нея, а от акушерката Ирина още повече, страхотен екип бяха. Нямаше кой знае какво да правят с мен, но даваха мн точни улазания за новачка като мен, пускаха шеги всичко точно;) Желая ти успех и по мое мнение пак бих избрала Маркова аз.

Честито!!! Да ти е жива и здрава малката душичка! Много се радвам, че всичко е минало по конец и то при нашата д-р Маркова:))) Звучи страхотно цялото отношение, което си получила. Желая ти бързо възстановяване и прекрасни моменти с бебка.

# 262
Здравейте, някоя мама скоро родила, може ли да сподели как протече изписването в сегашната обстановка?

# 263
  • София
Здравейте, някоя мама скоро родила, може ли да сподели как протече изписването в сегашната обстановка?
В общи линии таткото носи фактурите, след като плати за раждането, дава ги на вратата на отделението на 5-я етаж, после обличат бебето и една акушерка носи бебето до вратата, връчва го на таткото и после който откъдето. Simple Smile

# 264
В общи линии таткото носи фактурите, след като плати за раждането, дава ги на вратата на отделението на 5-я етаж, после обличат бебето и една акушерка носи бебето до вратата, връчва го на таткото и после който откъдето. Simple Smile

А ако таткото не може да дойде до отделението, майката може ли да си плати сама и след това да си вземе бебето и нещата и да излезе от болницата? Предполагам да...

# 265
# 266
Привет! Можете ли да ми препоръчате добър специалист, с когото да се срещна и евентуално при когото да раждам? Ще раждам секцио, но се следя в друга болница, не съм запозната с АГ в болница Токуда. Благодаря ви много!

# 267
  • София
всеки харесва своя лекар, трябва за да добиете представа да изчетете доста темите назад.
Не съм раждала в токуда все още, но ще раждам секцио при Колева.
Сестра ми роди 2 пъти в болницата. И двата пъти секцио при д-р Илиева, доволна е много.
Приятелки са раждали при Нашар - нормално и секцио.

Всички са доволни от избора си на лекар.

Доста се спряга д-р Богданова за добра лекарка също.

# 268
Срам, не срам, не съм раждала и не знам. Задължително ли трябва да сме се обръснали? Доста ми е трудно с корема и напоследък съм зарязала тези процедури на интима, но срещам на няколко места, че ти правят клизма и те бръснат, а бих предпочела сама да го направя. За естествено раждане става дума. Благодаря!

# 269
  • София
Не знам дали в токуда бръснат, но за всеки случай, купете си депилиращ крем за интимна зона, намажете се, изчакайте и премахнете.
Аз лично не бих искала някой да ме бръсне там, но определено трябва да бъдем избръснати.

Общи условия

Активация на акаунт