Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

 • 47 393
 • 748
 •   1
Отговори
# 735
 • SF
 • Мнения: 11 375
Esmee, аз бих добавила и Юпитер който разширирява глобалната ситуация с настроенията спрямо ваксината в положителна или отрицателна посока според аспектите които прави.

Да, Титания беше обяснила за Юпитер (разпространението), Венера, Нептун (медикаментът), Марс (иглата, убождането, също и вдигането на температура, зачервяването на мястото)... Аз исках да добавя Уран (технологията, научната работа, лабораторията). Всички планети - лични и колективни - могат да бъдат замесени  в едно и също събитие, като всяка отговаря за различните аспекти на неговото проявление.
Страх ме е да повдигна темата - в кой знак е добре да бъде Луната, в деня на поставяне на ваксината, за да не изглеждам като фиксирана в темата за ковид.

# 736
 • София
 • Мнения: 917
Интересен въпрос, например ако Луната е в Риби знак управляван от Нептун но също Рибите знак владетел на инфекциите?

# 737
 • Мнения: 5 699
Esmee, аз бих добавила и Юпитер който разширирява глобалната ситуация с настроенията спрямо ваксината в положителна или отрицателна посока според аспектите които прави.
Юпитер го спрягаха и  ведическите астролози. Той сега е в падение, ще остане там до април, освен това е и под влияние на силен Сатурн и Раху, което като цяло се разглежда като неблагоприятен фактор.

Esmee,  от западната астрология, и аз избирам Нептун и Уран. 😊Нептун в риби е силен, а Уран в телец не се чувства комфортно, но пък за нови технологии, разбработки и открития ( каквато е ваксината)  е идеален. В комбинация с Нептун, си мисля, че ваксината би трябвало да е обещаваща.

Относно Луната, тя е основната планета , която се разглежда от ведическите астролози, което означава, че при всички важни въпроси, например, поставяне на ваксина, ще бъде ключова планета- в коя накшатра попада по време на ваксинирането и в какви взаимоотношения е тя с останалите планети от индивидуланата карта.

# 738
 • SF
 • Мнения: 11 375
Писали сме всички едновременно и добавям към Титания.
 После...
Какво ще кажете да е Уран?
Зависи как ще допишем изречението. Ваксината (Нептун) е... ?
а) иновативно, неизвестно, модерно, резултат от научни изследвания, нестандартно, бързо, непредвидено...
б) страшно, ограничаващо, задължаващо, контролиращо, замесени са управници, шефове, държавата...
в) освобождаващо, отпускащо, отварящо врати, полети, шанс, късмет, висша сила, решение, образование, култура...
г) война (на различни фронтове), убождане, игла, странични ефекти, зачервяване, температура, хирургия...
д) манипулация, трансформация, промяна, нечисто, неизвестно, двуяко, афера, конспирация, мафия, лечение, съмнение, панацея, надежда, отмъщение...
е) пропаганда, реклама, промотиране на идеи, вменяване, смяна на мисленето, смяна на чипа, семеен ангажимент, комуникация, движение, лутане...
Не претендирам за изчерпаемост - просто изброявам различни комбинации. Със сигурност има и още.
По това как дописваме изречението, проличава и кой какви транзити има.

# 739
 • София
 • Мнения: 917
Аз не харесвам ведическата астрология, но в западната на Юпитер във Водолей ще му е много по-добре отколкото беше в Козирог притиснат от два малефика Сатурн и Плутон а пролетта ще влезе и в Риби за малко а там той е старият управител на знака.

# 740
 • Мнения: 1 311
Добро утро на всички Heart Flowers Four Leaf Clover Christmas Tree Coffee !
Нещо ми е много лежерно и мързеливо! Поглеждам планетите в момента : пълнеща се Луна в Близнаци в тригон с Юпитер/Сатурн във Водолей - кеф Grinning за рождените планети в първите 5 гр. на Везни и ми се говори,говори...

 Есме, идеално си разширила  темата "ваксина" и даваш доста поводи за размисъл. На Уран бих му лепнала и бързата и "внезапна"  поява на ваксина - днес чета ,че основните са две : отново руска и американска - нищо ново под СЛЪНЦЕТО !  Ще ми се да има  "ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ" обаче ....засега няма.
Кене, прибавям и  твоя Юпитер към планетите за ваксината.
Така редичката става Нептун,Сатурн,Юпитер, Уран, аз си държа и на Марс . Ако някой иска да прибави още нещо...
 и после да видим какво ще измислим.

# 741
 • Мнения: 1 311
Съгласна съм с горния пост, абсолютно . Даже имахме тау-квадратура, точна на 28.12 :  Луна в Близнаци в съвпад със СЛВ, Венера в Стрелец в съвпад с ЮЛВ  и  Нептун в Риби, който  до края на м. 02.2021г. ще си е в квадратури към Лунните възли. Не съм против ваксинирането, но , ако за всяка "изфабрикувана" болест ще искат да ни ваксинират... . Сега тази ваксина била безплатна ... , брей колко  "благородно" и "народно" !

# 742
 • Sofia
 • Мнения: 276
Аз имам неистово желание за харчене на пари в последните дни, и то за скъпи неща, тип инвестиционни. И не е защото имам нужда от нещото...

# 743
 • SF
 • Мнения: 11 375
Транзит на Венера?

# 744
 • Мнения: 5 699
Аз пък се чудя коя планета и аспект показаха, че болестта е " изфабрикувана" ?
И защо ваксината да е недоизкусурена?  Нали Уран е планета на мигновените озарения, на иновациите, на изобретенията, на мълниеносните събития?
Освен това, за коронавирусни ваксини  е работено в продължение на години, предвид другите коронавируси, т.е. за нея има вече разработен прототип.   
Гледах видеото на Станислава Бояркина, в което тя охарактеризира астрологичните конфигурации за януари в енергиен план. Направи ми впечатление какво каза тя за тао- квадратурата, която се образува, с връх Уран и Марс . Тя обясни, че точно през този връх е изхода, реализацията на натрупалата се енергия ,на продължилото  напрежение. ( за всеки един от нас и по принцип, като цяло)

Тук стана дума, че Марс се свръзва с инжекции, Уран с разработки и нови технологии. Мисля си,  защо пък да не е  сега шансът именно покрай тази тао-квадратура  да стане и дългоочаквания пробив в овладяването на пандемията?

# 745
 • Мнения: 1 311
Тук стана дума, че Марс се свръзва с инжекции, Уран с разработки и нови технологии. Мисля си,  защо пък да не е  сега шансът именно покрай тази тао-квадратура  да стане и дългоочаквания пробив в овладяването на пандемията?

Трябва да има и допълнителни позитивни аспекти към върховете на на тази негативна конфигурация,за да може крайният резултат да е положителен - напр. секстили,полусекстили,тригони ,вероятно ще се образува и квинконкс.
Уран и Марс в Телец са съответно в падение и заточение, т.е в депресия - те се чувстват добре в Скорпион. Придружени са от Лилит, която също е "скорпионско чедо" и придава допълнителни натиск ,принуда и агресия върху планетите , които и без нея са в неподходяща среда. Средата на м.01.2021 ще е втората част на ваксината  /не знам точно след колко дни след първата се поставя /. Освен това Нептун,който отговаря за лекарства,болести,
химия прави дългосрочни квадратури с Лунните възли,застинал е между минало и бъдеще.  В момента Венера е на ЮЛВ в Стрелец и прави квадратура с Нептун в Риби, който е нейна висша октава,което значи ,че нещо не е наред  в глобален мащаб,свързано с миналото. Вероятно около Новолунието в Козирог,13.01, може да добием по-точна,но не и ясна, представа какво се случва. Повече съм писала в сайта си.


П.П. Днес е Пълнолунието в Рак и има само положителни аспекти ,точно с Уран и Марс . Повече - пак там, в сайта ми.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 09:16 от Титания

# 746
 • Мнения: 1 311
За новата година пуснах тема  № 6 - заповядайте там и да продължим смело напред!

# 747
 • Мнения: 472
За новата година пуснах тема  № 6 - заповядайте там и да продължим смело напред!
Може ли линк? Мерси! Simple Smile

# 748

Общи условия

Активация на акаунт