Пръвупистни ръботници от НОЙ, ХЕЙ, ВЕЙКА и други простаГОВЕ, саеденявайте се! - 119

• 24 586
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Цитат
Здравейте прекрасни Дами от цяал свяат. Благодаряа за приема в групата дасе претставяа казвамсе ***** но от малка всички ми викат ***** родом съм от гр.Търговищте но одавна не живеяа там женена съм имам две деца син и дъщтеряа (кояато е болна) и кояато е причина вече 5 год да живеяа в германияа на 35 години съм 😊 чета с удоволствие всяака публикацияа и се забавляавам много Благодаряа че ви има прекрасни Дами Бъдете живи и здрави вие и вашите семеиства 😊🌹🌹🌹🌹🌹🍀🍀🍀

# 736
# 737
  • Испания
Цитат
Daite mi savet dali da se razdelq sas saprugat mi imame dve deca

Zdr Iskam savet kakvo da pravq shte se pobarkam pomognetemi majat mi se darji grubo s men pret deteto ni ne samo pret neq no I sret drugi hora toi ne me uvajava I sega chakame vtoro dete toi ne razgovarq sas men ako mu teji neshto a spodelq s brat si i bashtasi ne mi dava da kontaktuvam sas roditelite si mislq si che nikoga ne me e obichal a poveche darji na roditelite si toi i s deteto se otnasq zle karaq da pishe kato ne se spravq kakto trqbva I q nagrubqva molq daite mi saver

# 738
"Предполагам, че мен имаш напредвид...на места където се изпоузва...правя доста грешки, вчера обаче са били найстина дразнещи чак"

Без лоши чувства към съфорумката, симпатяга е. Grin

# 739
  • Испания
Цитат
Ще има ли скоро възможност да се достъпват публикациите на потребителите в мобилната версия през профила им?
Скрит текст:
Т.е. посещавам профила на някого и няма как да видя Публикации в момента, трябва да мина на пълна версия, а не ме устройва.

# 740
Цитат
Отрязвате малко пърче чесън
и да изпелите горния слой на кокошия трън

# 741
.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 09:04 от Sissy

# 742

Общи условия

Активация на акаунт