На пазар във Варна - тема 56

• 29 675
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
На Лаборекспрес не е имало ден да не видя голяма опашка, а работя наблизо и често минавам покрай тях.

# 586
  • Deutschland/HE
Точно срещу базар Левски има мед. център с лаборатория, там май няма много хора. В Лина правят изследвания за корона-вирус, а ти искаш да го избегнеш.

П.С. Лабораторията е Статус, Медицински център МедикаЛайф

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 08:58 от colibri

# 587
На ъгъла на ул. Велико Христов и ул. Панайот Волов има нещо като като медицински център. Има лични лекари и окачена табела на лаборатория Статус. Там почти не се вясват хора.

# 588
Рамус на Съборни винаги е празна.

# 589
# 590
  • Варна
Аз посещавам лабораториите около Окръжна, основно Ситилаб и винаги са пълни, пред Лаборекспрес опашките наистина са феноменални.
Накой да е поръчвал онлайн сандъчета и цветя за балкон? Или да препоръчате разсадник, който не е след КПП? В духа на престоя вкъщи имам голям порив да садя и плевя. 😂 Иска ми се да е онлайн или на място с избор, но без голям наплив от хора.

# 591
Аз бих отишла в Майчин дом. Лабораторията е Статус. И детето си водя само там. Обикновенно няма струпване,лаборантката е много усмихната и внимателна. Най-често сутрин чакат предимно жени от ин витрото,но сега може би ги няма. Пък и там със сигурност ще правят сериозна дезинфекция. Но да отбележа,че отварят сутрин в 9 ч. Събота мисля,че работят до обяд.

# 592
  • Варна
В Лина не бих изследвала нищо.

# 593
Препоръчайте откъде в централна част да намеря Кафява захар на пакетчета ( опаковка от минимум 150 бр.) и Кафе на зърна до 20 лв/ кг?

# 594
  • Варна
Любимото ми кафе на зърна е на Tschibo, Милано или Крема. Тези са 100% Арабика. Купувам за 21,6 торба от 1 кг, от Морска гара. Миналата седмица видях там Сицилия стайл на промо цена 15,60 лв, но то е 80% арабика, 20% робуста. Сега са с нови опаковки, които се затварят с капачка и се запазват аромата и сухотата. Нищо насипно не купувам в настоящата ситуация.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 14:27 от Blue Turquoise

# 595
Имаше, сега не зная, лаборатория без клиентела в глухата уличка Бдин - встрани от Съдебната палата и шадраваните, Бохемия ТА, дюнерите, маг. с шапките,... Разбрахте ме. Встрани пресечка на площад Независимост.

# 596
  • Варна
Статус е там също. Преди години ни бяха объркали изследвания на сина ми, бебе на 6 месеца. Повече не повторих при тях.

# 597
  • Варна
Що така за Лина? Аз там съм пускала доста изследвания. По стечение на обстоятелствата голяма част от тях ги повторих в друга лаборатория и не излязоха съществени разминавания.

# 598
  • Варна
И аз ползвам Лина, защото ми е наблизо. Защо пък не са добри?

# 599
Била съм в няколко пъти в Лина във възраждане над газостанцията. Не съм доволна от обслужването. При условие че работния им ден  трябва да започва в 7:30 (обявено навсякъде с такова работно вреке  затова давам и линк  https://novavarna.com/laboratoriya/ )   на вратата  им пише че започват от  8:00. Да обаче отварят в 8:15 защото закусвали. Отпред има опашка. Много хора се отказват. Затова ходя на Хелиос , като са казали 7:30 тогава влиза първия човек, но за съжаление винаги има опашка. Поне обаче работят няколко човека и става бързо. Но пак винаги е натоварено. Исках да кажа  че заради субективния фактор Лина ги избягвам.

Общи условия

Активация на акаунт