Предстои ли нова икономическа криза и заради коронавируса? - 2

• 277 790
  • 5 315
  •   1
Отговори
# 90
Именно.
С малката разлика, че ако досега можеше с труд, амбция и работа да се оправяш в момента се отнема възможността да работиш, плащаш дома си, развиваш бизнеса си. Обикновеният човек ще страда.
Работещата класа си страда  цял живот по дефоут.Държавата ще вземе близо 1.4 милиарда от Ес голяма част ще бъде открадната за съжаление.Дано не се стига до карантина и ни се забрани да работим ,защото тогава ще започнат  хората да мрат и от глад.Според мен ни психосват повече  от колкото е нужно,една голяма грешка е,че не затвориха границите!Дано кризата да не е много голяма, че ще затрие малкия бизнес и много хора ще изперкат.

# 91
Как да не са затворени границите. България е една от първите държави, които си затвориха границите.

# 92
  • Варна
Малко късно обаче. И продължават да "прибират граждани" от други държави. Голяма глупост.

# 93
Как да не са затворени границите. България е една от първите държави, които си затвориха границите.
Сериозно ли ,що народ се  прибра без да е проверяван.Затворени друг път та нали още се прибират.А колко чужденци имаше по почивки у нас и наши сънародници които били на ски и лепнаха вируса.

# 94
  • Варна
Тъкмо ей сега се зачетох пак в това, което са приели. 60% от осигурителния доход ще покриват и то само за януари. Засега. При това трябвало да отговаряш на някакви условия ама не пише какви.

Осигурителен доход равно ли е на заплата?

# 95
Нали трябва да приберем сънародниците си.
А аз чужденците беше оставен прозорец да се приберат.
И аз бих искал да се прибера вкъщи и там да се лекувам, като всеки човек.

Осигурителен доход е брутна заплата.

# 96
  • Варна
Абе не съм много съгласна аз с това прибиране на сънародниците ама айде, това е друга тема.

# 97
Нали трябва да приберем сънародниците си.
А аз чужденците беше оставен прозорец да се приберат.
И аз бих искал да се прибера вкъщи и там да се лекувам, като всеки човек.

Осигурителен доход е брутна заплата.
Е като си навън, работиш там, плащаш осигуровки, живееш в пъти по добре от Бг и като опре яйцето до дупето бягаш с 200към Бг.Нали не става за нищо България,здравеопазването не струва що искаш да се лекуваш в Бг???Каква е разликата  да си седиш 14дни у дома без значение в коя точка на планетата си,!А като искаш в Бг замисли ли се ако си вирусоносител за населението в Бг не нали гледаш само себе си така не става
Прибрал се Ганьо от странство нито карантина спазва, тръгнал по кафета
 на такива на чист български език Ай сиктир.

# 98
  • Варна
Абсолютно съм съгласна. Сънародниците ни, без значение работещи, студенти или екскурзианти, трябваше да си изкарат 14 дни карантина, където са били и тогава да тръгват насам. После още 14 дни тук.

# 99
Всеки от сънародниците ни, който иска да се прибере е редно да го приемем. И ако трябва да се погрижим за него.

# 100
  • Пловдив
Измествате темата, моля!

# 101
Всеки от сънародниците ни, който иска да се прибере е редно да го приемем. И ако трябва да се погрижим за него.
Цената (сметката)кой ще я плаща на финала, минава вируса и всеки си хваща шапката и адиос навън, а не мерси.Относно кризата дано не е много продължителна, ще ни дойде в повечко на всички ни.

# 102
E както винаги, отговорните ще платят сметката на безотговорните.

# 103
Острата част на кризата 2008 беше 1 година.ПОСЛЕ бавно всичко взе да се съвзема.Сега ще е по бързо .Ще се печатат пари и ще се раздават.

# 104
Това за печатането на пари от някакъв надежден източник ли е? Само Сащ го обмислят това. За Европа нямам информация. Печатането на пари е притеснително, защото може да доведе до хиперинфлация. Ползи няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт