Предстои ли нова икономическа криза и заради коронавируса? - 2

• 279 981
  • 5 315
  •   1
Отговори
# 2 340
Защото правителството се издържа от данъците на същите тези малоумници. Те са му работодател.

# 2 341
  • София
Изобщо не трябва да мисли. Всеки мисли за себе си. Въпросът е, че трябваше да останат затворени поне до началото на юни, но пък от друга страна никой не ги кара да ходят.

# 2 342
Именно. Мен ме вълнуват само градините и училищата, защото децата не могат да се пазят, а не трябва да работим и не може вечно да ги държим вкъщи. Фитнесите и моловете да правят, каквото си искат, щом има желаещи да се бутат в тях.

# 2 343
Никакъв проблем не е да се задължат клиентите на фитнеса да дезинфекцират след себе си. И преди съм влизала в зали, в които е мръсничко и не съм повтаряла. Ходех на място, където сред тренировка барабар с инструктори всички ползвани уреди и постелки ги дезинфекцирахме след тренировката и тогава си тръгваш. Затова и ходех там, заради високата хигиена и постоянното чистене от чистачките на съблекалните.
Още не смятам да се почвам, но като нищо ще е пак там на място с висока хигиена и преди.
Изисква ли се от персонала на фитнеса висока хигиена с участието на спортуващите ще се получи. Не се ли изисква няма да стане. Трудно ще се получи една чистачка да ходи след всеки и да забърква всичко.

# 2 344
аз съм в чужбина, близо до нас има фитнес площадка на открито. Последните два месеца  е пълно, но няма чистачка. Някои ползват ръкавици.

# 2 345
Е, външните уреди със сигурност не ги чистят и тук. Пък и сега като ги нападнат кърлежите спортуващите на открито по поляни бързо ще се откажат.

# 2 346
Виждам много мацки, скачащи на въженце (като мода за периода). Това пък и площадка не изисква даже.

# 2 347
Радвам им се та такива дисциплинирани, които успяват при всякакви условия и въпреки всичко да спортуват.

# 2 348
В момента съм във Варна - в Морската градина виждам дори чакащи двойки за уредите на открито. Вероятно почистват поне отгоре-отгоре преди да ползват. Ако съдя по това, което виждам - народът масово спортува - тичане, йога, и най-вече - велосипеди, вкл. страшно много ги карат извънградско. Предполагам, че ИП е дало голям тласък на спорта на открито.

# 2 349
Брех как всички станаха едни спортни и трениращи, брех...срещу нас има фитнес,но не стъпвам в такова нещо. Ако искам упражнения да правя - вкъщи си имам всичко, ако искам да тичам - парка, стадиона. Едва смогвали да си гледат дето и работата, ама за фитнес време има, дори сега. Аз очаквах, че тази ситуация ще напомни на всички кои се важните неща, те пак - фитнеса, фризьора, танците, кафето и кръчмата. Ах, как пропуснах и мола. И на мен не ми е кеф тая ситуация,ма чааак такова страдание пък не е.
Аз не мога да разбера, защо не пуснат учениците на училище, като отварят моловете. Искате ли да ви кажа къде ще са учениците - в мола.

# 2 350
Sunglasses Има и една категория такива като мен, на които все нещо ни пречи да спортувамe редовно, но никога на глас няма да си признаем, че това е мързела.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 17:54 от zari65

# 2 351
  • Street of Dreams
Не мога да си представя по-гнусно място от фитнеса - съжалявам за непопулярното мнение. Още преди ме беше гнус - не само от уредите, които дълго трябва да почиствам, ами от всичко някак, от гледката на задъхани, потящи се хора, от въздуха дори. И да - не са от най-чистите места. Знам че не всеки има фитнес у дома, но си има и други начини да тренираш - просто не го разбирам. В тези обстоятелства пък направо ми е абсурдно.

# 2 352
  • Sofia
Брех как всички станаха едни спортни и трениращи, брех...срещу нас има фитнес,но не стъпвам в такова нещо. Ако искам упражнения да правя - вкъщи си имам всичко, ако искам да тичам - парка, стадиона. Едва смогвали да си гледат дето и работата, ама за фитнес време има, дори сега. Аз очаквах, че тази ситуация ще напомни на всички кои се важните неща, те пак - фитнеса, фризьора, танците, кафето и кръчмата. Ах, как пропуснах и мола. И на мен не ми е кеф тая ситуация,ма чааак такова страдание пък не е.
Аз не мога да разбера, защо не пуснат учениците на училище, като отварят моловете. Искате ли да ви кажа къде ще са учениците - в мола.
Не мога да разбера с какво толкова ви пречат моловете? Никой не ви кара насила да ходите там! Не забравяйте, че там също работят немалко хора и ако бяхте на тяхно място да стоите 2 м. без пари, друга песен щяхте да запеете.

# 2 353
И мен ме е гнус от фитнеси, пари да ми дават не стъпвам в такъв. Ама като искат да ходят хората, да ходят! И фитнесите персонал хранят, щом може за едните, трябва да може и за другите. Пък то ще си покаже.

# 2 354
Защото правителството се издържа от данъците на същите тези малоумници. Те са му работодател.
А какви са опциите на правителството да напусне и да си смени работодателя? При такъв работодател който нехае за "служителите си" лично аз не бих стоял и минута повече.

Общи условия

Активация на акаунт